HÅRDFØR OG SEJ

Ford Ranger Raptor - den ultimative firehjulstrækker

Ford Ranger Raptor klarer alle terræn. Den er mere kraftfuld, hurtigere og vildere end nogensinde før. Game on!

Muskelbil til alle terræn

Ford Ranger Raptor - vild, vildere, Raptor

Hårdkogt, frygtløs og uovertruffen. Der er ikke sparet på tillægsordene, når Ford beskriver den nye Ford Ranger Raptor. Det er anden generation af den vilde pickup, og det er den hidtil hurtigste, mest terrængående og luksuriøse udgave, du har oplevet. Første generation kom i 2018, men i forbindelse med at Ford Ranger kom i en ny generation i 2023, har Raptor også fået en opdatering. Og selvom de to modeller deler navn, så er Raptor i en klasse for sig. 

Motoren er en 3,0 liters V6 twin-turbo EcoBoost benzinmotor med 292 hk. Der er derfor endnu flere hestekræfter i bilen, som vil begejstre selv de største performance-entusiaster. Bilen har syv forskellige køretilstande, hvor der er tre til onroad-kørsel og fire til offroad-kørsel. 

Udvendigt er der også skruet op for detaljerne med en endnu mere markant front med store Ford-bogstaver på grillen, der understreger det muskuløse design. Den er rå, hårdfør og kan nemt klare alle terræn. Oplev det ypperste fra Ford Performance, som står bag denne udgave af Ford Ranger Raptor. 

2022 NEXT GEN RANGER RAPTOR EXTERIOR 08

FORD RANGER RAPTOR Helt uovertruffen i både design og ydeevne. Det hele spiller fantastisk sammen i denne ultimative pickup. 

Det mener vores varevogns-ekspert

"Ford Ranger Raptor kan klare alle opgaver og alle terræn. Når Ford kalder Raptor for den ultimative pickup, må man give dem ret."

Jera
Jesper Rasmussen
Ford erhvervskonsulent, Køge
2022 NEXT GEN RANGER RAPTOR EXTERIOR 03

Endnu flere hestekræfter i Ford Ranger Raptor

Der er endnu flere hestekræfter at lege med i den nye Ford Ranger Raptor. Den har en helt ny 3,0 liters V6 twin-turbi EcoBoost benzinmotor med hele 292 hk og et omdrejningsmoment på 491 Nm. Den har et 10-trins automatgear og er med permanent firehjulstræk.

Det er Ford Performance, der står bag bilen og motoren, som reagerer hurtigt og umiddelbart på acceleration. Den er bygget med en individuel turbo-boost-profil til hvert gear af de ti trin i automatgearkassen. Bilen accelerer ubesværet, uanset om underlaget er grus, mudder eller sand.

Det er stadig muligt at få Raptor med den 2,0-liters bi-turbo dieselmotor, som også var i den seneste udgave af bilen. 

Ford Ranger Raptor modeller

2022Nextgenrangerraptor 02

Masser af udstyr i den nye Ranger Raptor

Ford Ranger Raptor er en egentlig en udstyrsvariant af Ranger, og den findes derfor i ét udstyrsniveau. Det er til gengæld en veludstyret udgave.

Der er LED matrix forlygter, Live Valve Fox affjedring, anhængertræk, zonelys (360 graders eksteriørlys), 12" touchskærm, Ford SYNC 4, B&O audio med 10 højtalere, navigation, mørktonede ruder bag, 12" digital instrumentering, opvarmet læderrat, p-sensorer for og bag, 2-zone klimaanlæg og trådløs oplader.

Derudover har den 360 graders kamera, så du har det fulde overblik over bilen, som er virkelig rart, når du kører i ujævnt terræn. Den har også intelligent adaptiv fartpilot, semi-automatisk parkeringssystem, trafikskiltegenkendelse, lane change warning & aid og blind spot med trailerovervågning.

Ford Ranger Raptor udstyrsniveau

2022Nextgenrangerraptor 08

Opdatering af designet ind- og udvendigt

Det er anden generation af Ford Ranger Raptor, der er på markedet, og den minder meget om Ford Ranger, men ser man dem ved siden af hinanden, er det tydeligt, der også er store forskelle.

Raptor har store Ford-bogstaver på grillen, som bliver flot indrammet af C-profil kørelyset. Den er højere og bredere og har en vadedybde på 85 cm, som betyder, at den kan køre i vand op til 85 cm.

Den har sorte hjulkasser og beskyttelsesskjold under motor og bræstoftank, og indvendigt er der sportssæder, ligesom den har røde designdetaljer i interiøret. Alt ved Raptor fremstår muskuløst og brutalt - præcis som den motor, der ligger under kølerhjelmen. 

GALLERI

Kig nærmere på Ford Ranger Raptor design og interiør

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den vilde model.

2022 NEXT GEN RANGER RAPTOR RHD INTERIOR 34

Syv køreindstillinger og fire motorlyde

For at få de mest optimale køreforhold uanset underlaget er der hele syv køreindstillinger at vælge mellem i den nye Ford Ranger Raptor. Der er tre forskellige til on road og fire til off road.

On road kan vælges mellem normal, sport og slippery, mens der off road kan vælges rockcrawl, sand, mud/ruts og baja, som udelukkende er tiltænkt kørsel i terræn. Den sikrer, at du får den ultimative ydeevne under kørsel i høj fart.

Det er også muligt at ændre motorlyden i bilen, så den passer til køretilstanden. Der er fire forskellige motorlyde, som via et elektronisk styret udstødningssystem kan omdanne lyden. Den helt stille er "quiet", mens "normal" er højere, men uden at skabe opsigt. "Sport" har en højere og mere aggressiv motorlyd, mens "baja" uden tvivl har den mest opsigtsvækkende lyd. 

2022 NEXT GEN RANGER RAPTOR EXTERIOR 01

Leasing af Ford Ranger Raptor

Ford Ranger Raptor kan til erhverv, hvor det er muligt at lease den både til brug i virksomheden eller som firmabil til en ansat. 

Ved at lease bilen undgår man at binde penge i virksomhedens bilpark, og i stedet bliver udgifterne til bilen en løbende driftsomkostning. 

Læs mere om leasing af Ford Ranger Raptor

2022 NEXT GEN RANGER RAPTOR EXTERIOR 22

Standard anhængertræk op til 3500 kg

Da Ford skulle udvikle den nye Ranger, spurgte de pickup-ejere, hvad den skulle indeholde, og de har forsøgt at opfylde mange af ønskerne med den nye udgave. Det er blandt andet trådløs opladning af telefonen og mere opbevaring i kabinen med både opbevaring mellem forsæderne samt opbevaring ved bagsæderne. 

Også omkring ladet er der sket flere ting. Det er muligt at forbinde elektrisk værktøj til bilens strømforsyning på ladet, hvor der er et 240V (400W) udtag. Den har også fået et integreret trin bag bagdækkene, så det er nemmere at få adgang til ladet. 

Som standard er der anhængertræk på bilen, og den kan trække imponerende 3500 kg (2500 kg for V6-udgaven). Man kan desuden vælge en Raptor Pack som ekstra udstyr, og den indeholder et elektrisk ladrulledækken og Roll-overbar på ladet.

Ford Ranger Raptor modeller, priser og specifikationer

Ford Ranger Raptor fås i ét udstyrsniveau, men med forskellige motorer. Her får du alle detaljer.

Ford Ranger Raptor modeloversigt

 

 • Ford Ranger Raptor NY
  Ford Ranger Raptor

  Ranger Raptor

  Udvalgt standardudstyr:

  • Anhængertræk
  • 10-trins automatgear
  • Metalskjold under motor og brændstoftank
  • Live Valve Fox affjedring (på 3.0 V6)
  • 17'' alufælge med 285/70-17'' A/T dæk
  • LED matrix forlygter og LED tågeforlygter
  • LED C-profil kørelys
  • Zonelys (360 graders eksteriørlys)
  • 360 graders kamera
  • SYNC 4, 12" touchscreen, navigation, B&O audio og DAB+
  • Blind Spot (BLIS) med trailerovervågning
  • Opvarmet læderrat
  Pris fra
  443.939 kr.
  ekskl. moms
  Komplet prisliste

Energiklasse

Brændstofforbrug 7,0-10,0 km/l. CO2-emission 262-325 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

2022 NEXT GEN RANGER RAPTOR EXTERIOR 24

Otte farver at vælge mellem

Ford Ranger Raptor er som standard Artic White, men det er muligt at vælge mellem syv yderligere farver, så der er otte farver i alt på pickup'en. Det kan være den viste Sedona Orange eller den blå Blue Lightning. Den fås også i grå og sort. 

Andre farver end standarden hvid er tilvalg, som koster ekstra.

2022Nextgenrangerraptor 03

Double Cab uden bagsæder

Ford Ranger Raptor er en såkaldt Double Cab, som betyder, at der er plads til bagsæder i bilen. Dette er dog ikke tilladt i Danmark og rummet kan derfor bruges til opmagasinering eller indretning af skabe eller lignende. 

 

2022 NEXT GEN RANGER RAPTOR EXTERIOR 25

Kompromisløs støddæmpning

Ranger Raptor har den næste generation af FOX 2,5 Live-Valve støddæmpere, der med avanceret teknologi kan overvågne førerens og bilens input 500 gange i sekunder for at give den mest optimale støddæmpning. 

Den leverer en kompromisløs støddæmpning, uanset om det er kørsel på almindelig vej eller i terræn. 

SIKKERHED

Ford Ranger har fået fem stjerner
i Euro NCAP crashtest

Ford Ranger Raptor er en udgave af Ford Ranger, og derfor vises Rangers resultat i Euro NCAP crashtest. Og den har fået fem flotte stjerner. 

96%
Adult Occupant
86%
Child Occupant
81%
Pedestrian
71%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Ranger Raptor

Fås Ford Ranger Raptor også som personbil på hvide plader?

Ranger Raptor er en Double Cab, hvor der i princippet er plads til bagsæder, hvilket den også kan fås med i andre lande. I Danmark er dette imidlertid ikke en mulighed, og rummet er derfor kun egnet til indretning af for eksempel våbenskabe eller skuffer.

Hvad er de største forskelle på Raptor med V6- og dieselmotor?

Dieselmotoren er en 2.0 liters 4-cyl. Bi-turbo dieselmotor som yder 205 hk og har et drejningsmoment på 500 Nm. Den er modsat tidligere generations 2500 kg godkendt til at må trække hele 3.500 kg anhængervægt.

Modsat 3.0 V6 EcoBoost, så har Raptor med 2.0 EcoBlue-motor ikke:

 • Front diff. lock
 • Anti-lag funktion
 • Aktiv udstødning (ændring af lyd)
 • Live Valve Fox støddæmpere (i stedet har den Fox støddæmpere magen til tidligere generaton Raptor).

Hvorfor købe Ford Ranger Raptor?

Du skal købe en Ford Ranger Raptor, hvis du har brug for en bil til alle terræn. Den er robust, stærk og kraftfuld, og den klarer uden tvivl alle opgaver. 

Kører du på marker eller andre ujævne områder, så er det den helt rette bil. 

Ford er i gode hænder hos os!

Når du køber Ford hos Bjarne Nielsen, handler du med Danmarks største Ford-forhandler. Vi har handlet med Ford siden 1988, og vi har derfor masser af erfaring og viden om bilmærket. 

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte varebiler

Brugte biler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.