Erhverv

Erhvervscenter Nordsjælland

- Varebiler i Birkerød, Hillerød og Hørsholm

Book møde

Info

Varebiler fra Ford til hele Nordsjælland

I vores Bjarne Nielsen-bilhus i Birkerød har vi etableret et erhvervscenter, der dækker hele Nordsjælland, og dermed også vores forretninger i Birkerød, Hørsholm og Hillerød. 

Ved at samle kræfterne i Birkerød kan vi tilbyde et stærkt hold af erhvervskonsulenter, som står klar til at hjælpe din virksomhed i Nordsjælland med varebiler, firmabiler og biler på gule plader. Vi tilbyder det hele fra vores nyvognsmærker Ford og Kia. Du kan dog fortsat købe varebiler lokalt i vores bilhuse, hvis du ønsker, ligesom vi også gerne kommer ud til din virksomhed og fortæller, hvordan vi kan hjælpe jer.

Vores nye varebiler kommer fra Fords pålidelige Transit-serie, mens vi tilbyder firmabiler fra både Ford og Kia. Vi har desuden et bredt udvalg af brugte varebiler på lager, så du hurtigt kan blive godt kørende. Og gennem vores eget leasingselskab, LEASING DK, tilbyder vi leasing af personbiler fra alle mærker. 

Der er mange fordele ved at være erhvervskunde hos Bjarne Nielsen. Udover vi har solgt biler i over 35 år og derfor har en solid erfaring, så får du en lokal forankret erhvervskonsulent som fast kontaktperson. Det er en, der kender områdets muligheder og udfordringer, og som du samtidig altid kan gå, hvis du har spørgsmål eller problemer.

Vores lokale værksteder tager sig af din varebil, så du altid er godt kørende, og udover service og reparationer tilbyder vi også serviceydelser som skift af vinter- og sommerhjul. 

Besøg vores erhvervscenter for Nordsjælland i bilhuset i Birkerød - vi glæder os til at se dig!

Kontakt os

Tlf. 70 80 86 60
[email protected]

Adresse
Birkerød Kongevej 37-39
3460 Birkerød

Åbningstider

Se åbningstider

Salgsafdeling

Åben i dag 09:00 - 17:30
Åben
Fredag
21/06
-
Lørdag
22/06
Lukket
Søndag
23/06
-
Mandag
24/06
-
Tirsdag
25/06
-
Onsdag
26/06
-
Torsdag
27/06
-
Medarbejdere

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi står klar til at hjælpe dig hvis du har brug for det. Ring direkte eller skriv os en mail.

Salgsafdeling

Varebiler - Nordsjælland

 

 

Brugte varebiler til salg Nordsjælland

Brugte varebiler