2021 New Renault Kangoo Van Tests Drive (2) (1) (1)

Renault Kangoo blev
Årets Varebil 2022

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Renault Kangoo

Renault Kangoo er en velkørende varebil, og dens kompakte størrelse med et varerum på 3,3-4,3 m³ gør, at den kan anvendes til mange forskellige erhverv. Kangoo kom i en ny generation i 2021, hvor den blandt andet havde fået den smarte Easy Side Access, også kaldet Open Sesame. Her får du en stor åbning, fordi midterstolpen er fjernet. Det gør det nemmere at laste bilen.

Den smarte åbning var en af grundene til, at varebilen blev kåret som Årets Varebil 2022 af Danske Motorjournalister. Det siger også lidt om, hvor interessant denne bil er for mange. 

Der er et meget simpelt motorvalg med én dieselmotor, men til gengæld kan du også finde Kangoo i en fuldelektriske udgave kaldet Kangoo E-Tech. Med en del år på bagen som model - den blev præsenteret i 1997 - er der også solgt en del af modellen. Renault oplyste, da den blev præsenteret i den nye generation, at der var solgt over 4,2 millioner eksemplarer verden over.

Vi har endnu ikke anmeldt varebilen, men opdaterer siden, når der er en anmeldelse. I mellemtiden kan du læse andres anmeldelse af bilen.

2021 New Renault Kangoo Van Tests Drive (3)

Renault Kangoo er en velkørende varebil. Foto: Renault

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Renault har med den seneste generation af Kangoo formået lave en praktisk varebil, som er bygget til hårdt arbejde, men stadig føles som en personbil at køre. 

Bemærk, at anmeldelser kan have forskellig dato, og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

  • "Renault Kangoo er franskmændenes trumf i det mindste varebilsegment og konkurrenterne er nødt til at være skarpe for at kunne følge med."
    Der gives ikke score
  • "Den splinternye 2021-model af Kangoo har større sideåbning, nye gadgets og angiveligt bedre kvalitet."
    Der gives ikke score
  • "Franske Renault Kangoo er genial. Den er blevet valgt til Årets Bil i Danmark 2022, og den gentog sejren i Europa med International Van of the Year 2022 – sammen med søstermodellen Mercedes-Benz Citan."
    Der gives ikke score

Læs nyheder i vores Bilmagasin