ÅRETS VAREBIL 2022

Renault Kangoo - praktisk og yderst behagelig

Renault Kangoo tilpasser sig til dig og din opgave. Den er praktisk indrettet og har mange opbevaringsmuligheder. Kåret som Årets Varebil i Danmark 2022.

Kodeordet er fleksibilitet

Renault Kangoo giver dig rigtig god plads

Renault Kangoo er født som varebil - og byder på samme form for fleksibilitet, som man ellers kun kender det fra kassevogne i den store ende af skalaen. Modellen blev lanceret helt tilbage i 1997, og den har indtil 2021 været den mindste varebil fra Renault. Da tredje generation af varebilen blev præsenteret, kom der også Renault Express, der har samme størrelse varerum som den mindste Kangoo, nemlig 3,3 m³. Express er en basisversion, mens Kangoo er lidt mere luksus.

Det kommer til udtryk i udstyrslisten, ligesom Kangoo også har det smarte Easy Side Access, der også kaldes Open Sesame. Her er midterstolpen fjernet, så det bliver meget nemmere at laste bilen fra siden. Døråbningen bliver på hele 146,6 cm - dobbelt så meget som for eksempel Express. 

Denne smarte og praktiske døråbning har været med til at sikre Renault Kangoo prisen som Årets Varebil 2022 i Danmark. Det var i hvert fald en af de funktioner, som blev fremhævet, da Danske Motorjournalister nåede frem til, at Kangoo var årets vinder. Derudover får du en virkelig velkørende varebil, som kan bruges til alle typer af erhverv. Varerummet kan desuden indrettes, så der er reoler til værktøj, eller hvad du har brug for. 

Kangoo3

RENAULT KANGOO Den er yderst praktisk indrettet - og rummer en lang række opbevaringsmuligheder.

Det mener vores varevogns-ekspert

"Du får rigtig meget varebil for pengene, hvis du vælger Renault Kangoo. Det er altså en gennemtestet model, som vi oplever meget få problemer med."

Lhbs
Lars Severinsen
Erhvervskonsulent, Esbjerg
2021 New Renault Kangoo Van Tests Drive (4) (1)

Renault Kangoo med dieselmotorer og mulighed for automatgear

Der er ikke mange valgmuligheder, når det kommer til motoren på Renault Kangoo. Den findes nemlig kun i én variant: En Blue dCi dieselmotor med 95 hk. Den er pålidelige og stabil, så du får en velkørende varevogn.

Den kan fås med enten 6 trins manuelt gear eller automatgear, hvis du ønsker. En virkelig komfortabel tilføjelse, hvis du har mange timer på vejen.

Derudover kan man tilkøbe Extended Grip-systemet, som kombinerer elektronisk stabilitetskontrol (ESC) og helårsdæk for at give et bedre vejgreb. Det gør det nemmere at køre på mudrede byggepladser eller på beskadiget vej.

Renault Kangoo modeller

2021 New Renault Kangoo Van Tests Drive (6)

Veludstyret Tekno-udgave eller tilføj pakker

Når du kigger på en Renault Kangoo, bliver du præsenteret for den med en Tekno-pakke i en Tek-version. Du kan fravælge pakken, men der er virkelig meget godt udstyr i den, som du helt sikkert vil blive glad for. 

Det er blindvinkelalarm, parkeringssensorer, bakkamera, fartpilot, 4,2" førerdisplay, Easy Link 8" display og trådløs opladning. Med denne pakke bliver kørslen mere behagelig, og har du mange stop, vil de forskellige teknologier også være en stor hjælp.

Du kan også tilvælge forskellige pakker og udstyr, så varebilen tilpasses dit behov. Det er for eksempel skiltegenkendelse, LED-forlygter og aktiv vognbaneassistent, der kan tilføjes.

Renault Kangoo udstyrsvarianter

Kangoo11

Nem adgang til lastrummet

Den nye Renault Kangoo kan laste helt op til 700 kilo - og modellen kan udstyres med skillevæg, der højner både din og lastens sikkerhed.

Du kan nemt og bekvemt komme til varerummet via skydedørene i siden eller de asymmetriske døre bagpå. Det er muligt at få skydedøre i begge sider, hvis du ønsker.

Men den virkelige nyskabelse med denne generation af Renault Kangoo er Easy Side Access, som også kaldes Open Sesame. Her er midterstolpen fjernet for at åbne bilen endnu mere op, og det gør det markant nemmere at laste den. Åbningen er på 146,6 cm, som er dobbelt så meget som den tidligere udgave. 

GALLERI

Kig nærmere på Renault Kangoo interiør og design

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den rummelige varebil.

2021 New Renault Kangoo Van E TECH Electric Tests Drive (1)

Rummelig varebil og mulighed for træk

Renault Kangoo er trods det kompakte ydre en ret rummelig bil. Den fås i to forskellige længder, som kaldes L1 og L2. L1 har en længde på 448,6 cm, mens L2 har en længde på 491 cm.

Varerummet på L1 har en størrelse på 3,3 m³, og vælger du udgaven med Open Sesame, får du lidt mere plads, nemlig op til 3,8 m³. L2 gør bilen længere, og varerummet større, så her får du hele 4,3 m³. L2 fås ikke med Open Sesame. Mellem hjulkasserne er der 124,8 cm. 

Er det ikke nok plads, kan du få anhængertræk på. Her kan du køre med 1500 kg. 

2021 New Renault Kangoo Van Tests Drive (6) (1)

Erhvervsleasing af Renault Kangoo

Vi tilbyder erhvervsleasing af varebilen Renault Kangoo, så du ikke skal binde penge i virksomhedens vognpark. I stedet bliver biludgifterne til en løbende omkostning. 

Vi kan sammensætte en aftale, der matcher til jeres behov, og vi tilbyder både finansiel og operationel leasing. Hos os bliver du godt kørende med en erhvervsleasingaftale.

Leasing af Renault Kangoo

2021 New Renault Kangoo Van E TECH Electric (1)

Sikkerhedsteknologier gør kørslen nemmere

Renault Kangoo er udstyret med flere forskellige sikkerhedsteknologier, som du måske kender fra din privatbil. Den har for eksempel i Tek-udgaven både blindvinkelalarm, fartpilot, bakkamera og parkeringssensorer, ligesom du kan tilføje træthedsalarm, skiltegenkendelse og aktiv vognbaneassistent.

Alle disse teknologier er med til at gøre din kørsel mere sikker, og særlig for varebiler er det meste af det normalt tilkøb. 

Sikkerhedsteknologierne bidrager også til følelsen af at køre i en helt almindelig privatbil, når du sidder bag rattet i Kangoo.

Renault Kangoo modeller,
priser og specifikationer

Renault Kangoo fås i flere forskellige udstyrsvarianter og størrelser.
Du kan her se priser, og et udpluk af det udstyr, som varebilen er udstyret med. 

Renault Kangoo modeloversigt

 

 • Renault Kangoo New
  Renault Kangoo

  Kangoo L1 Tekno

  Udvalgt standardudstyr

  Udvalgt standardudstyr:

  • ESC med Hill Holder og Grip Control
  • Skillevæg m. rude
  • Højdejusterbart førersæde
  • Opbevaringshylde
  • Automatisk lygtetænding
  • Nødbremseassistent
  • Radio med MP3, USB-stick og Bluetooth
  • El sidespejle
  • Skydedør i højre side
  • Aircondition
  • Pollenfilter
  • Op til 3 kubikmeter plads i varerummet
  Pris fra
  183.000 kr.
  ekskl. moms
  Komplet prisliste
 • 2021 New Renault Kangoo Van Tests Drive Converted Vehicles (2)
  Renault Kangoo

  Open Sesame

  Standard med Open Sesame-funktion.

  Udvalgt standardudstyr udover Standard:

  • Open Sesame-funktion
  Pris fra
  216.000 kr.
  ekskl. moms
  Komplet prisliste
 • Renault Kangoo New
  Renault Kangoo

  Kangoo L2 Tekno

  Udvalgt standardudstyr

  • Midterkonsol med armlæn og opbevaring
  • Blindvinkelalarm
  • Parkeringssensor for, bag og sider
  • Førerdisplay 4,2inch TFT-farveskærm
  • Easy Link 8 display med DAB og Android Auto & Apple CarPlay
  • Bakkamera
  • Fartpilot og fartbegrænser
  Pris fra
  198.000 kr.
  ekskl. moms
  Komplet prisliste

Energiklasse

Brændstofforbrug 18,2-19,6 km/l. CO2-emission 136-145 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

2021 New Renault Kangoo Van Tests Drive (12)

Mulighed for tre sæder

Når du sidder bag rattet i Renault Kangoo, vil du hurtigt bemærke, at du nu kan få tre forsæder, hvilket er nyt og eksklusivt i segmentet for kompakte varebiler.

2021 New Renault Kangoo Van Tests Drive (3) (1)

Vælg din farve

Standardlakken er en solidlak med navnet Hvid Mineral. Du kan også vælge metallak i farverne sort, grå og rød. Det er også muligt at tilvælge en speciallak. 

2021 New Renault Kangoo Van Tests Drive Converted Vehicles (2)

Indretning til alle behov

Varerummet i Renault Kangoo kan nemt indrettes og tilpasses dit behov for opbevaring. Har du brug for reoler til værktøj, eller skal du have nogle fastgørelsespunkter. 

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Kangoo

Hvorfor købe Renault Kangoo?

Der er god plads i Renault Kangoo, og den er samtidig virkelig fleksibel, så den kan anvendes af mange forskellige erhverv. 

Fås Renault Kangoo med elmotor?

Ja, der findes en fuldelektrisk udgave af Renault Kangoo, som hedder Renault Kangoo E-Tech.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte varebiler

Renault

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.