Master7

Power, præcision og punktlighed

Renault Trafic Ext9

Power, præcision og punktlighed

Express22 (2)

Power, præcision og punktlighed

Renault forhandlere

  Vores bilmagasin giver dig nyt om varebiler

  Bilmagasin

  Renaults varebiler er effektive og fleksible

  Hvorfor er varebiler fra Renault populære?

  Renault har produceret erhvervsbiler i mere end 120 år, og de er det førende LCV-brand i Europa. LCV står for Light Commercial Vehicle og er lette erhvervskøretøjer.

  Den erfaring får du med, når du handler Renault varebil. Og så dækker deres modelprogram alle behov for størrelse, fleksibilitet, opbygning og drivlinjer.

  Kan man få elektriske varebiler fra Renault?

  Ja, det kan man. Renault var blandt de første med elektriske varebiler, da de lancerede Renault Kangoo tilbage i 2011. I dag er den stadig på modelprogrammet, der også omfatter elektriske Renault Master og Renault Trafic, der snart kommer på markedet.

  Hvad er fordelene ved leasing af Renault varebil?

  Når man leaser en Renault varebil, undgår man at binde likvide midler i virksomhedens biler. I stedet bliver udgiften til biler en løbende driftsomkostning, der betales månedligt. 

  Renault varebiler og varevogne til alle erhverv

  Renault er blandt de førende producenter af varebiler og varevogne i Europa, og du får gennemtestede varebiler, når du køber dem hos den franske producent. Det er pålidelige og alsidige biler, der opfylder alle erhvervs behov.

  Lige fra den mindste Renault Express til den helt store Renault Master har du et bredt udvalg af varebiler, der kan indrettes og opbygges, så de passer til netop dit behov. Med innovative detaljer som Open Sesame, der giver dig uhindret adgang på de mindste varebiler, får du en bil, der er helt med fremme i udviklingen.

   

  Renaults el varebiler

  Renault har været tidligt ude med elektriske modeller. Både personbilen Renault Zoe og varebilen Renault Kangoo har i mere end 10 år været på markedet. Renault begynder nu at tilføje flere elektriske modeller til modelprogrammet.

  For varebiler og varevogne betyder det, at der i første omgang kommer en elektrisk Renault Trafic og en elektrisk Renault Master. Interessen er stor for de elektriske varebiler, hvor erhvervslivet også efterspørger muligheden for at køre elektrisk. Renault kommer dermed med to gode bud på fremtidens varebil.

   

  Renaults varebilsmodeller

  Den mindste varebil i Renaults modelprogram er Renault Express med et varerum op til 3,3 m³, derefter kommer Renault Kangoo, der fås som fuldelektrisk. Næste størrelse er varevognen Renault Trafic, som er meget anvendelig og alsidig. Den har et varerum på 5,8-8,9 m³.

  Skal du have masser af plads, så er det Renault Master. Mesteren på vejen kan rumme op til 17 m³ i varerummet, og den fås også i en chassis-udgave, der kan bygges op, som du ønsker. Mulighederne er mange med denne store varevogn.

   

  Brugte Renault varebiler og varevogne

  Har du hurtigt brug for en varebil eller varevogn, har vi altid et udvalg af brugte Renault varebiler og varevogne på lager. De kan hurtigt komme ud på vejene igen, og står bilen hos et andet Bjarne Nielsen-bilhus eller i Bilernes Hus, kan vi nemt få den hjem til dig.

  Det er vigtigt for os, at du som erhvervsdrivende altid er godt kørende, og har du hurtigt brug for en ny varebil, kan vi også sørge for det. Vi leverer desuden over hele landet – det gør det nemt for dig.

   

  Leasing og køb af Renault varebil

  Uanset om du ønsker at lease eller købe en Renault varebil, kan du gøre det hos Bjarne Nielsen. Vi har mange års erfaring at trække på, og vi kan hjælpe med både indretning, foliering og alt det tilbehør, du har brug for.

  Vores erhvervskonsulenter er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige, nye varebil eller varevogn. Og du kan enten købe den eller lease den på fordelagtige vilkår. Vi er en del af bilkoncernen Nielsen Car Group, der også ejer leasingselskabet LEASING DK. Herigennem kan vi lave attraktive leasingkontrakter. Kontakt vores erhvervskonsulenter og hør, hvad de kan gøre for dig.