Erhverv

Erhvervscenter Sjælland

- Varebiler fra Køge til hele Sjælland

Book møde

Info

Varebiler fra Ford til hele Sjælland

I vores store og flotte bilhus i Køge finder du Bjarne Nielsen erhvervscenter for hele Sjælland. Vi er autoriseret forhandler af Ford varebiler, og vi er derfor eksperter i hele Transit-serien. 

Vi har også altid et udvalg af brugte varebiler på lager, så du hurtigt kan blive godt kørende igen, og vi hjælper med både indretning og opbygning. Dermed er varebilen tilpasset præcis din virksomhed og opgave. 

Det er også muligt at få firmabiler hos os fra nyvognsmærkerne Volvo og Ford, og gennem vores eget leasingselskab, LEASING DK, tilbyder vi et bredt udvalg af mærker og modeller. Og netop fordi vi har vores eget leasingselskab, kan vi tilbyde attraktive leasingaftaler tilpasset jer. 

Når du er erhvervskunde hos Bjarne Nielsen, kan du benytte alle vores værksteder, hvor vi kan servicere og reparere bilerne, ligesom vi tilbyder serviceydelser som skift af vinter- og sommerhjul. Du får altid en fast kontaktperson, der er lokalt forankret og kender dit område. Det giver den bedste rådgivning. Vi kommer naturligvis også gerne ud til din virksomhed og fortæller, hvad vi kan gøre.

Besøg vores erhvervscenter for Sjælland i bilhuset i Køge - vi glæder os til at se dig!

Kontakt os

Tlf. 56 67 70 00


Adresse

Tangmosevej 108
4600 Køge

Åbningstider

Se åbningstider

Salgsafdeling

Åben i dag 08:30 - 17:30
Åben
Fredag
21/06
-
Lørdag
22/06
-
Søndag
23/06
-
Mandag
24/06
-
Tirsdag
25/06
-
Onsdag
26/06
-
Torsdag
27/06
-

Varebiler - Sjælland

 

 

Brugte varebiler til salg på Sjælland

Brugte varebiler