Renault Master 2024 Aaben Bagdoere

Renault Master er en velkørende varevogn

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Renault Master

Renault Master har været en del af varevognsprogrammet hos den franske producent siden 1980. Den er stor, rummelig og kan omdannes til et mobilt kontor, så du kan arbejde i kabinen, når du er på farten.

Det er det oplagte valg, når varevognen ikke kan blive stor nok, for du får op til 17 m³ i varerummet, som kan indrettes efter dine ønsker. Den fås med pålidelige dieselmotorer, som giver dig al den kraft, du har brug for i hverdagen. 

Med mulighed for at have tung vægt på anhængertrækket kan varevognen klare alle opgaver. Lastrummet er lettilgængeligt, så den er nem at læsse. Der er mange gode grunde til at vælge Renault Master, når du har brug for plads, plads og mere plads i din varevogn.

Vi har endnu ikke anmeldt varebilen, men opdaterer siden, når der er en anmeldelse. I mellemtiden kan du læse andres anmeldelse af bilen.

Renault Master 2024

Renault Master er virkelig en mesterlig varevogn. Masser af plads, masser af trækkraft og masser af praktiske detaljer. Foto: Renault

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Renault Master er blevet prøvekørt og anmeldt, og herunder kan du læse uddrag af nogle anmeldelser.

Bemærk, at anmeldelser kan have forskellig dato, og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

 

  • "Den nye Renault Master er først og fremmest blevet mere støjsvag og er bedre skruet sammen end tidligere – og dermed med forbedret komfort."
    Der gives ikke score
  • "Renault har med Master en stærk trumf. Under sydligere himmelstrøg end vores er den store varebil ultrapopulær. Og med den seneste aftapning af modellen, ser det ud som om, at konkurrenterne skal skærpe sig!"
    Der gives ikke score
  • "De to udgaver af den nye Renault Master, som vi prøvede for nylig, var væsentlig bedre skruet sammen end den nuværende udgave. Først og fremmest med lavere støjniveau og dermed bedre komfort."
    Der gives ikke score

Læs nyheder i vores Bilmagasin