Ford 2022 E Transit Front

Ford er Danmarks bedst sælgende varebiler

Custom6

En ny, elektrisk generation af varebiler

Ford forhandlere

  Vores bilmagasin giver dig nyt om Ford

  Alle artikler om Ford

  Håndværkerne elsker Fords varebiler

  Hvorfor er Ford varebiler og varevogne populære?

  År efter år ligger Fords varebiler og varevogne i toppen af salgslisterne. Det er der flere grunde til: Ford Transit-serien rummer alle størrelser af biler, så alle erhverv kan få opfyldt deres behov.

  Samtidig er udstyrsniveauet højt sammenlignet med andre mærker. Prisen er skarp, og kvaliteten er i top. Særligt den ikoniske Transit Van er et populært valg, men det er Transit Custom, der er en storsællert. 

  Kan man få elektriske varebiler hos Ford?

  Ja! Ford er i gang med en omstilling af deres varebilsprogram, så der fremover også er elektriske modeller at vælge mellem.

  Den første var Ford E-Transit Van, derefter kommer E-Transit Custom og snart også E-Transit Courier. Dermed er der et bredt udvalg af fuldelektriske udgaver af de populære varebiler.

  Tilbyder I leasing af Ford varebiler?

  Ja, vi tilbyder leasing af Ford varebiler. Fordelene er flere, men grundlæggende slipper du som virksomhed for at binde penge i virksomhedens biler. I stedet bliver udgifterne til biler omdannet til en løbende, månedlig omkostning. 

  Der kan inkluderes både service og forsikring, hvis det ønskes.

  Ford varebiler og varevogne til alle erhverv

  Ford har siden 1965 haft varebiler og varevogne i deres sortiment med deres Transit-serie. Den har udviklet sig gennem tiden til flere modeller, og i dag kan du få en Transit, der passer til alle erhverv. Lige fra den mindste Courier til den store Transit Van.

  Transit er en af de mest populære varebiler i Danmark, og særligt Transit Custom bliver der solgt i stor stil. Custom var den mest solgte bil i Danmark i 2022, og den slog dermed også de almindelige personbiler. Med sin store anvendelighed, fleksible varerum og mulighed for indretning på alle mulige måder kan du altid finde en Transit, der passer til dig.

   

  Fords el varebiler

  Omstillingen fra fossilbiler til elbiler er for alvor i gang, og hos Ford bliver der de kommende år præsenteret mange elbiler. Udviklingen er selvfølgelig også aktuel for varebiler og varevogne, og også her har Ford nyheder på programmet.

  Der er allerede kommet den elektriske Ford E-Transit Van, og så er der to andre modeller på vej: E-Transit Custom og E-Transit Courier. Interessen for el varebiler er stor, men det kræver en del omstilling at indtænke ladepauser, ligesom trækkraften ikke er nær så stor som på de benzin- og dieseldrevne varebiler. Men for nogle erhverv vil den elektriske varebil være oplagt. Kører du meget i byen eller på kortere distancer, kan en elektrisk varebil sagtens opfylde behovet.

   

  Ford Transit varebilsmodeller

  Med varebilsmodeller fra den mindste Ford Transit Courier med et varerum op til 3,0 m³ til den store Ford Transit Van, der kan rumme helt op til 15,1 m³, er der varebiler og varevogne i alle størrelser. Mellem de to ligger Transit Connect, som også er en varebil. Herefter bliver det mere varevognsstørrelse med Transit Custom, som er den mest populære model.

  Derudover kan man også få Ford Transit Chassis, der er en ladvogn, som giver mulighed for alle mulige opbygninger, der passer præcis til din opgave. Skal det være en terrængående bil, er der Ford Ranger og Ford Ranger Raptor, som også kan fås til erhverv.

   

  Brugte Ford varebiler og varevogne

  Har du hurtigt brug for en varebil eller varevogn og dermed ikke kan vente på en ny, så har vi altid et udvalg af brugte Ford varebiler og varevogne på lager. Med vores udvalg af brugte varevogne kan du hurtigt blive godt kørende, og vi kan levere til hele landet.

  Står den rette varevogn ved et andet Bjarne Nielsen-bilhus eller i Bilernes Hus, kan vi nemt få den flyttet og leveret, hvor du har brug for den. Vi sætter en ære i at levere hurtigt, og hvor det passer dig, så dit arbejde ikke går i stå, fordi du mangler en varevogn.  

   

  Leasing og køb af Ford varebil hos Bjarne Nielsen

  Uanset om du ønsker at købe eller lease en Ford varebil eller varevogn, så kan vi hjælpe dig hos Bjarne Nielsen. Vi har mange års erfaring med erhvervsbiler og er godt inde i indretning, foliering og alt det andet, der er brug for, når man skal have en varevogn.

  Vores erhvervskonsulenter står klar til at hjælpe dig med at finde din nye varebil eller varevogn til virksomheden. Vi er en del af Nielsen Car Group, der ejer leasingselskabet LEASING DK, og derfor kan vi lave attraktive leasingaftaler på den Ford varebil, du ønsker. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.