Frisk på en fransk bil? Lige nu har vi 26 nyere brugte Renault-modeller på salgslisten

Køb din næste brugte Renault hos Bjarne Nielsen og få glæden af mange års erfaring og et højt serviceniveau. Vi har mange års erfaring både som autoriseret Renault-forhandler og som autoriseret Renault-serviceværksted. Vi har tre Renault-bilhuse i henholdsvis Hillerød, Herning og Esbjerg.

Når du handler bil hos Bjarne Nielsen, er vi med dig hele vejen. Vi har solgt nye og brugte biler siden 1988, og vi sælger årligt på den gode side af 10.000 biler, og sørger selvfølgelig for ordentlige rådgivning under hele processen. Hos os kan du regne med en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Renault er et af de mest fremgangsrige bilmærker i Danmark gennem det seneste årti, hvis man kigger på salgstal og markedsandele. Og også internationalt har Renault, der er en del af Renault-Nissan-alliancen, vind i sejlene. Mærket blev grundlagt i 1898 af Louis Renault, og efter succes med motorsport og hyrevogne slog Renault sig hurtigt op som storleverandør af især personbiler.

Mange legendariske bilmodeller har forladt samlebåndene hos den franske bilfabrikant - blandt andre Renault 5, Renault 15 og i nyere tid Renault Clio og Renault Scenic. Renault Talisman Sport Tourer

Faktisk bliver Renault betragtet som opfinderne af den yderst populære MPV-klasse. Med den første Espace, der blev introduceret i 1984, stod man således fadder til en ny slags bil, der havde - og har - plads til hele den sammenbragte familie.

I dag er Renault fortsat stærke inden for rigtig mange bilklasser. Her er de stærke kort modeller som Renault Megane og Renault Talisman samt Renault Captur, Renault Clio og den lidt større Renault Kadjar. Også inden for MPV-modellerne har mærket flere muligheder - eksempelvis Renault Scenic og Renault Espace.

26 BILER
Viser nu 21 af 26 biler
Vis flere biler

Hos Bjarne Nielsen er vi eksperter i Renault - og du kan trygt handle med os

Du finder alle de populære Renault-modeller hos Bjarne Nielsen. Fra Renault Twingo, Renault Talisman og Renault Clio til Renault Captur, Renault Kadjar og Renault Kangoo. Vi har de fleste af dem på lager, og vi har ofte et stort udvalg af de forskellige modeller.

Renault er først og fremmest biler med masser af teknologi og smarte funktioner, der på en og samme tid ser godt ud og kører godt. Men mange vælger også Renault, fordi man virkelig får meget bil for pengene. Bilerne er indbegrebet af fransk design og ingeniørkunst samlet i et. Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du i vores bilhuse et bredt i udvalg af nyere brugte Renault.

Hos os finder du nyere brugte Renault fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Du kan finde nyere brugte Renault fra alle de seneste årgange. Er du på jagt efter en Renault fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 eller 2024, så prøv enten at gå på jagt blandt de brugte modeller, du ser her på siden - eller kontakt os for flere muligheder. Vi er en del af Nielsen Car Group-koncernen, hvor vi samlet set har op imod 1000 nye brugte biler til salg hele tiden.

Du finder biler i alle størrelser og prisklasser. Fra de store udgaver som eksempelvis Renault Megane og Renault Talisman til crossover-bilerne Kadjar og Captur, der er yderst populære blandt børnefamilier, fordi der er masser af plads og en høj indstigningshøjde. Er du på udkig efter en mindre bil eller måske bil nummer to, så tag et kig på Renault Clio eller Renault Twingo. Her får du sporty og flotte biler, der - selvom de er små - rummer masser af køreglæde.

Hos Bjarne Nielsen er prisen på en nyere brugt Renault helt igennem fair

Alle vores priser på brugte Renault bliver helt systematisk vurderet af en uvildig samarbejdspartner. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende. 

Er du på udkig efter en bil, der bidrager med kvalitet og komfort, så kig lige nærmere på de nyere brugte Renault-modeller, som du finder i vores bilhuse. Er du i tvivl om, hvad det er vi kan, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Vi rangerer højt, og det er vi naturligvis taknemmelige for.

Du kan været helt tryg. Du kan roligt købe en nyere brugt Renault hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen er vi autoriseret Renault-forhandler, og har samtidig autoriseret service af de franske modeller. Det betyder, at vi er klædt mere end bare godt på til at håndtere de biler. Samtidig sørger vi for at erfaringsudveksle med de bilhuse, hvor det ikke lige er Renault, der er øverst på hylden - og det har den konsekvens, at vi bredt set i hele koncernen har masser af viden og erfaring, når det handler om Renault.

Vi har mere end 30 års erfaring med at sælge biler hos os - både nye og nyere brugte, og årligt sælger vi på koncern niveau mere end 10.000 styk. Så tøv ikke med at rulle forbi din nærmeste Bjarne Nielsen-bilforretning for at kigge nærmere på det store udvalg.

Relaterede links