Vi har 35 brugte Skoda til salg

Køb din nyere brugte Skoda hos os og få glæden af vores mange års erfaring med mærket - samt vores ganske høje serviceniveau. Skoda er en del af Volkswagen-koncernen, og det bærer de mange fine Skoda-modeller præg af.

Du finder selvfølgelig både modeller som Skoda Citigo, Skoda Scala, Skoda Octavia og Skoda Superb i vores sortiment. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt i vores koncern - og vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, så du får den bedst mulige oplevelse. Vi ønsker nemlig, at du bliver godt kørende i din nyere brugte Skoda.

Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din kommende bil som din byttebil. På koncern-niveau er vi autoriseret Skoda serviceværksted - det er din garanti for god service og ordentlig behandling.

Skoda er blevet en af de mest markante spillere på markedet for firmabiler - og i løbet af de seneste to årtier har Skoda i den grad formået at introducere attraktive bilmodeller. Blandt andet er Skoda Octavia og Skoda Superb glimrende eksempler på, at man faktisk kan få rigtig meget firmabil for pengene.

Skoda blev stiftet af to tjekkiske cykelsmede i 1895 og var oprindeligt et cykelmærke. Produktionen blev hurtigt ændret til blandt andet biler. Skoda har i alle år været et symbol på design, og siden mærket i 1991 blev en del af Volkswagen Group, er det sket ting og sager.

Skoda Felicia blev Skodas vendepunkt, og efter introduktionen af Skoda Octavia i 1996 begyndte det for alvor at gå godt for Skoda på de vestlige markeder.

Skoda Octavia blev kåret som Årets Bil i Danmark 1997 og igen i 2014 - og både Skoda Fabia og Skoda Citigo har oplevet samme hæder. De blev kåret som Årets Bil i Danmark henholdsvis i 2001 og 2013.

Modsat i 1980erne og 1990erne, så oplever det tyskejede tjekkiske mærke i disse år masser af medvind. Medvind som også afspejler sig både i salgsstatistikkerne og i oversigten over de største bilmærker på dansk jord. Her indtager Skoda-mærket nemlig en flot sjetteplads, når det handler om, hvor stor en andel af bilparken i Danmark, der står Skoda på.

35 BILER
Viser nu 21 af 35 biler
Vis flere biler

Køb en nyere brugt Skoda hos Bjarne Nielsen

Et af de mest populære bilmærker i Danmark er tjekkiske Skoda, der gennem de seneste 25 år har været et stort hit - både når det drejer sig om salget af nye biler og brugtmarkedet. Hos Bjarne Nielsen har vi naturligvis et stort udvalg af de eftertragtede personbiler som eksempelvis Skoda Fabia, Skoda Octavia og Skoda Superb.
Som en del af Volkswagen Group betragtes Skoda som en bilproducent i den bedre ende af skalaen. Priserne er rimelige, ikke mindst når man tænker over, hvor meget værdi, kvalitet og udstyr, som man får for pengene.
Mange vælger Skoda, fordi mærket har opnået stor succes, og fordi Skoda-mærket er lig med kvalitet, komfort og masser af gennemprøvet udstyr. Oven i handelen får man en høj grad af holdbarhed, når man vælger det tjekkiske vidunder.
Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler inden for nærmest samtlige bilmærker. Lige fra Renault, Volkswagen, Ford og KIA til Volvo, Mercedes og Audi.

Bedre brugt Skoda som firmabil eller familiebil

Hos os finder du brugte Skoda-modeller i alle størrelser og prisklasser. Og måske har du overvejet at erstatte din nuværende firmabil med eksempelvis en nyere brugt Skoda Octavia eller Skoda Superb? Så er Bjarne Nielsens bilhuse et godt sted at begynde søgningen!
Uanset hvilken brugt Skoda du køber, så kan du være helt sikker på at få en bil, der er i fin stand. Når vi sætter en brugt bil til salg, så sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil bliver gennemgået og får en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre eventuelle fejl og mangler, så du kan være godt kørende i forhåbentlig mange år frem.
Er du på udkig efter en kvalitetsbil med et tidløst design, så bør du seriøst overveje en af de mange nyere brugte Skoda-modeller, som du finder hos os. Her får du både den rummelige limousine, familieflytteren og direktørbilen, ligesom du med VRS-udgaverne også kan lande et køretøj med mere sportslige dyder. Skoda breder sig over mange segmenter - så kig her på sitet og kontakt den nærmeste Bjarne Nielsen-forretning med henblik på en prøvetur.

Prisen på en brugt Skoda er helt sikkert fair

Alle vores priser på nyere brugte Audi er automatisk vurderet af vores samarbejdspartner AutoUncle. Vi har intet at skjule, og du kan naturligvis se vurderingen her på sitet. Langt de fleste af vores priser på nyere brugte biler kan kun betegnes som fair. Det betyder, at du gør en god handel, samtidig med, at vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på godt og ordentligt købmandskab, og at det, der er en fair handel for begge parter, gør, at det også er Bjarne Nielsen du kontakter næste gang, hvor du måske skal købe brugt bil eller have bilen på værksted.
Er du i tvivl og os - eller vil du bare gerne vide lidt mere - så kig nærmere på nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Nyere brugt Skoda? Så kør ind til Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid nyere brugte Skoda-modeller i topkvalitet - og til en yderst fair markedspris. Vi har nemlig gjort det nemt at blive godt kørende ved at tilbyde fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en skarp pris på bilforsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg.

Relaterede links