På udkig efter ægte japansk køreglæde? Lige nu har vi 0 brugte Subaru til salg

Selv om Subaru er lidt en sjældenhed i Danmark, så har vi hos Bjarne Nielsen af og til eksemplarer til salg af det japanske premium mærke. Subaru blev grundlagt i 1953, og det kvalitetsbevidste bilmærke er fortsat en del af Fuji Heavy Industries, der er en gigantisk koncern i Japan med fokus på transportmidler. Ud over biler produceres der også tog, fly og rumfærger hos Fuji Heavy Industries.

Bilfabrikken Subaru har også ry for at levere en nærmest flyvende oplevelse - ikke mindst hvis køreturen foregår i den lynhurtige WRX STI, som i bund og grund er en rallybil. Det er den model, der tidligere ”gik” under navnet Impreza.

Subaru har i mange år været kendetegnet for brugen af boksermotorer, rammeløse vinduer og permanent firhjulstræk på alle modeller. I dag er man gået væk fra kun at levere rammeløse vinduer - men firhjulstræk og boksermotorer holder man i udpræget grad ved.

Blandt de mest kendte modeller er Subaru Levorg, Subaru Forester og Subary Outback. Alle er de eksponenter for kørekomfort ud over det sædvanlige. Er man til biler, der kan komme frem overalt, og som er gennemsyret af kvalitet, så er Subaru et godt bud.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Brugt Subaru? Du kan helt trygt købe Subaru hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen kan du finde nyere brugte Subaru-modeller - eksempelvis er det ikke sjældent, at vi har en Subaru Outback, Subaru Forrester eller en Subaru XV til salg i en af vores forretninger. Mange betragter med rette Subaru som Japans svar på Audi - og det handler om, at Subaru faktisk er at betragte som et premium mærke på linje med de tre sydtyske konkurrenter.

  Subaru er lig med biler i den absolut høje ende af skalaen - men stadigvæk til fine priser, når man tager i betragtning, hvor meget værdi man får for pengene. Mange vælger Subaru på grund af de uforlignelige køreegenskaber samt den høje kvalitet, den udsøgte komfort og ikke mindst graden af eksklusivitet.

  Find Subaru fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024 hos Bjarne Nielsen

  Hos os i Bjarne Nielsen-kæden kan du finde nyere brugte Subaru-modeller i forskellige størrelser og prisklasser. Uanset hvilken brugt Subaru du køber hos Bjarne Nielsen, så kan du være sikker på at få en bil, der er i rigtig god stand. Hver enkelt Subaru gennemgår en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre eventuelle akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem. Kig forbi det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus for en prøvetur.

  Vi er helt skarpe på priserne på Subaru hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen har vi ikke noget at skjule i forhold til priserne på nyere brugte Subaru. De bliver faktisk vurderet af en uafhængig samarbejdspartner, som giver sit besyv i forhold til prisniveauet generelt herhjemme. Det betyder, at priserne på en nyere brugt Subaru bliver bedømt som enten lidt for dyr, lidt for billig eller fuldstændig fair.

  Langt de fleste priser vurderes som fair - og hælder vurderingen til den ene eller den anden side, så kan det også handle om, at der er særligt udstyr i den konkrete bil som gør, at prisen måske lige er lidt over det generelle niveau. Hvis du vil se, hvordan Bjarne Nielsen bliver bedømt på Trustpilot, så kig på nogle af anmeldelserne af her. Vi er blandt de bedst bedømte bilforhandlere i Danmark.

  Du kan været helt tryg. Du kan roligt købe en nyere brugt Subaru hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen får du altid en nyere brugt Subaru i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg. Når den helt rigtige model er fundet, kan du med fordel tage en prøvetur.

  Relaterede links