Se alle vores 0 nyere brugte Opel Crossland X her

Opel Crossland X er en kompakt SUV eller crossover, som det også kaldes. Den kom på markedet i 2017, og da anden generation kom på markedet i 2021, blev X’et slettet i modelnavnet. Dermed hedder den fremover Opel Crossland. Den blev lanceret for at erstattet Opel Meriva, fordi SUV’en er blevet en populær bil. Du får en høj indstigning og et godt udsyn over vejen, og med et enkelt design taler modellen til et bredt publikum. Det er lillebroren til Grandland X, så ønsker du en større bil, skal du se nærmere på den model.

Hos Bjarne Nielsen finder du et udvalg af brugte udgaver af crossoveren. Opel kalder det selv en selvsikker familie-SUV, men den kan også sagtens anvendes af singlen eller parret, der ønsker god plads. Her på siden finder du vores udvalg af brugte modeller, ligesom du også kan finde modeller, der står i Bilernes Hus i Silkeborg. Det er, fordi vi er en del af samme koncern, nemlig Nielsen Car Group.

Finansiering, serviceaftale og forsikring hjælper vi også gerne med, når du køber en brugt bil hos Bjarne Nielsen. Vi gennemgår bilen grundigt og udbedrer eventuelle fejl og mangler, så du får en bil, der har mange kilometer i sig endnu.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Crossoveren Opel Crossland X

  Opel hoppede med på SUV-bølgen med modellen Crossland X, som erstattede MPV’en Opel Meriva. Den første generation kom i 2017, og da anden generation af modellen var klar i 2021, blev X’et droppet i navnet, så den nu hedder Opel Crossland.

  Det ændrede dog ikke ved, at bilen er en kompakt SUV eller crossover, som den også kaldes, med et moderne design og stor komfort. Du får den høje indstigning i bilen og et godt overblik fra førersædet. Den kan bruges af singlen, der ønsker god plads, ligesom den også kan anvendes af familien, hvor der skal være plads til børn på bagsædet og tasker i bagagerummet.

  Vælg mellem benzin- eller dieselmotor

  Det er muligt at få Opel Crossland X med enten benzin- eller dieselmotor, som fås i forskellige størrelser. Derfor er der god mulighed for at finde en motor, der giver dig den køreglæde, du drømmer om.

  Bilen fås med både manuelt gear eller automatgear, og du kan derfor få det gear, du ønsker. Det er selvfølgelig muligt at prøvekøre bilen, så du kan få en fornemmelse af, hvordan den kører.

  Udstyrsniveauer som Enjoy, Sport og Edition+

  Der er masser af godt udstyr i Opel Crossland X, og selvom modellen ikke har så mange år på bagen, er der stadig flere forskellige udstyrsniveauer at vælge mellem – også udstyrsniveauer, som ikke fås fra ny i dag. Det er varianter som Enjoy, Sport og Edition+, du kan vælge mellem på denne model.

  For at sikre at du får det rette udstyr, anbefaler vi, at du tjekker den brugte bils side. Her er der nemlig oplistet alt det udstyr der er i netop den model.

  Brugt Opel Crossland X fra årgang 2018-2024

  Som udgangspunkt har vi i Bjarne Nielsen brugte biler, der er op til seks år gamle, og for Opel Crossland X betyder det, at vi har brugte modeller fra hele bilens levetid. Det vil sige, du kan finde brugt Opel Crossland X fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024, hvor de sidste årgange altså er uden X’et i modelnavnet.

  Ved at vælge en brugt udgave tager man lige toppen af nyprisen, og dermed kan pengene række lidt længere, end hvis du køber en helt ny model. Derudover er bilen på lager til levering med det samme, så du hurtigt kan blive godt kørende igen.

  Køb din brugte Opel Crossland X hos Bjarne Nielsen

  Er du faldet for Opel Crossland X, så finder du den brugt hos Bjarne Nielsen. Vi sætter altid en skarp pris, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser. Du finder vurderingen her på siden, så du kan se, hvordan prisen er i forhold til resten af markedet.

  Har du fundet den model, du gerne vil have, kan du bestille den direkte på vores hjemmeside. Her er der mulighed for at vælge finansiering, ligesom du kan få en pris på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Du kan læse mere om køb online her eller besøge os i din nærmeste Bjarne Nielsen, hvor vi er klar til at hjælpe dig med at købe en ny, brugt bil.

  Relaterede links