Lige nu har vi 5 brugte Nissan X-Trail til salg.

Nissan blev grundlagt i 1914 - men det var dog først i 1933, at det skete under det nuværende navn. Nissan var i mange år udelukkende til stede i Danmark i kraft af Datsun-modellerne, som var nogle af de første succesfulde japanske biler i Danmark.

De første biler fra Nissan blev introduceret i Danmark i slutningen af 1960'erne, og op gennem 1970'erne og 1980'erne blev Datsun-mærket ganske udbredt herhjemme. Det skete blandt andet i kraft af Datsun Cherry og Datsun Sunny - som siden ændrede "fornavn" til Nissan.

De senere år har modeller heddet Nissan Micra, Note og ikke mindst Qashqai, der virkelig har været storsællerter herhjemme. Især Nissan Qashqai er eftertraget som firmabil, hvis man er til højbenede SUV-modeller, som også har komforten i fokus. Nissan var faktisk det første asiatiske bilmærke, som hentede titlen som Årets Bil i Danmark. Det skete med Nissan Primera tilbage i 1991. Også den europæiske titel har Nissan formået at vinde to gange - i 1993 med Nissan Micra og i 2011 med den elektriske Nissan Leaf.

I dag er Nissan bundet sammen med Renault, Dacia, Lada og Mitsubishi på internationalt plan - og i 2017 blev koncernen verdens bedst sælgende med et estimeret samlet salg på mere end 10.000.000 køretøjer.

5 BILER
Viser nu 5 af 5 biler

Relaterede links