UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Anmeldelser og test af Dacia Duster

I 2014 blev den to- og firhjulstrukne Dacia Duster lanceret i Danmark. Men modellen var faktisk allerede blevet lanceret internationalt tilbage i 2010, og dermed var det en gennemprøvet model, som de danske bilkøbere kunne tage til sig, efter at det Renault-ejede rumænske bilmærke havde gjort sin entre herhjemme.

Dacia kom til verden i 1966. I 1999 blev Dacia en del af Renault-koncernen, hvilket gav et markant løft til de ellers noget skrabede bilmodeller, som Dacia eller var kendt for. Mærket genindtrådte på det danske marked i 2013 efter flere års fravær.

Dacia Duster er et godt eksempel på en robust og driftssikker model, og bilen er da også den absolutte stjerne i produktprogrammet. Bilmodellen er således solgt i tæt på to millioner eksemplarer. Dacia Duster er klædt på til offroad-kørsel. Den kan fås både en forhjulstræk og med træk på alle fire hjul, ligesom den kan leveres i mange forskellige modelvarianter.

I tvivl om Dacia Duster er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

"Mange ting af holde af ved Duster..."
"Fuld valuta for pengene..."
(giver ikke score)
"Duster er en rigtig pris-buster..."
(giver ikke score)

Dacia Duster vinder den ene pris efter den anden. I sin kategori er det svært at finde andre biler hvor man får så meget for pengene. Dacia Duster fås i to varianter - Streetway og Prestige. Streetway Komplet oversigt og sammenlign
ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Alle Dacia modellerne