Fiat er forrygende - vi har lige nu 6 brugte Fiat til salg

Køber du Fiat i en af Bjarne Nielsens mange bilhuse, så er du sikret en god bil og høj sikkerhed. Vi har mange års erfaring med Fiat, og vi kan sikre dig en tryg og ordentlig bilhandel. Vi har et stort udvalg af nyere brugte Fiat-biler til attraktive priser.

Du er aldrig alene, når du handler bil hos os. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Fabbrica Italiana Automobili Torino er måske lige en lidt for stor mundfuld - og et bevis på, at forkortelser kan være en god ting. Ovenstående er i forkortet form Fiat, og det betyder noget i retning af "Den italienske bilfabrik fra Torino".

Fiat-koncernen, der blev etableret i 1899, har fortsat sit hovedsæde i italienske Torino - men er i dag midtpunktet i en verdensomspændende bilkoncern.

Siden kom virksomheden til at hedde Fiat Chrysler Automobiles (FCA), hvilket er en understregning af, at man over en femårig periode overtog samtlige aktier i amerikanske Chrysler. I 2021 fusionerede FCA med franske Groupe PSA, der blandt andet rummer Peugeot, Opel og Citroën, til et samlet selskab, der hedder Stellantis.

Som følge af fusionen driver Stellantis hele fjorten bilmærker, heraf fem fra PSA Group (Citroën, DS Automobiles, Opel, Peugeot og Vauxhall) og ni fra FCA (Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati og Ram). Årligt sælger Stellantis-koncernen over 7 millioner biler og antages at være verdens fjerdestørste bilproducent efter Toyota Motor, Volkswagen Group og Renault/Nissan.

Er der et af bilmærkerne fra Stellantis-konglomeratet, som de danske bilkøbere altid har haft mere end bare et godt øje til, så er det netop italienske Fiat, som siden lanceringen af især 127 og 128 har haft et glimrende bilsalg på det danske marked.

Op gennem 1980erne og 1990erne tog modeller som Panda, Ritmo og Uno over - og senest har især den genopfundne Fiat 500 og Punto/Grande Punto gjort det godt. Det samme gælder Fiat Tipo, der i sin stationcar-udgave er et rigtigt godt bud på en gedigen firmabil.

Fiat er det bilmærke, der både har vundet Årets Bil i Danmark-kåringen og International Car of the Year-kåringen flest gange. Faktisk har man hentet begge de eftertragtede titler intet mindre end ni gange senest med henholdsvis Fiat Multipla (Årets Bil i Danmark 2000) og Fiat 500 (Car of the Year 2008).

6 BILER
Viser nu 6 af 6 biler

Hos Bjarne Nielsen kan du med fordel købe din nyere brugte Fiat

Er du i markedet for en nyere brugt Fiat, så er Bjarne Nielsen det helt rette sted at lukke en handel! En nyere brugt Fiat er et godt valg for dig som vægter pris og ønsker en bil, der passer til de fleste familier og unge førstegangskøbere. Hos Bjarne Nielsen finder du er stort udvalg både af Fiat personbiler og varebiler. Mange vælger Fiat fordi bilerne byder på lækkert italiensk design med sin helt særlige kendetegn. Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker.

Vi har de nyeste Fiat-årgange hos Bjarne Nielsen: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Den lille Fiat 500 har fået et stort publikum hos mange bilejere – og især hos det modebevidste og moderne publikum. Det forstår vi godt. De små biler passer perfekt til byen, hvor det skal være nemt at komme frem i tæt trafik og ikke mindst parkere. Siden den første Fiat 500 kom på markedet er serien blevet udvidet med større udgaver - herunder Fiat 500L og 500X samt den elektriske Fiat 500.

Men Fiat er mere end Fiat 500. Fiat er nemlig også varebiler, og dem kan du selvfølgelig også finde hos Bjarne Nielsen - og du kan ofte finde adskillige udgaver i de nyere årgang som 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

Først finder du en Fiat hos Bjarne Nielsen - og så finder du ud af, at prisen er fair

Alle vores priser på brugte Fiat automatisk vurderet af et uvildigt firma, som vi arbejde sammen med. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen sammen med prisen på den konkrete bil. Langt de fleste af vores priser bliver vurderet som ”fair”. Det betyder, at du gør en god handel, og at vi samtidig holder vores forretning kørende.

Vi tror nemlig på ordentlig købmandskab, og at det, der er en fair handel for begge parter betyder, at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted. Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Ny brugt Fiat? Den skal du da købe hos os i Bjarne Nielsen-koncernen!

I Bjarne Nielsens ti bilhuse får du altid brugte Fiat i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende i en nyere brugt Fiat Panda, Fiat Tipo eller Fiat 500 i kraft af et tilbud om en finansiering på fornuftige vilkår og et billån til konkurrencedygtige priser.

Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg. Vi er klar til at rådgive og hjælpe dig gennem hele processen, og der er naturligvis også mulighed for at prøve en tur i de forskellige Fiat-modeller, der kunne være relevant for dig.

Relaterede links