Holstebro

Vi har mere end 30 års erfaring

Hvad kan vi hjælpe med?

Hos Bjarne Nielsen står vi klar til at hjælpe dig med køb af ny eller brugt bil, leasing, værksted service og alt andet omkring din bil. Vi vil gøre det nemt for dig at være bilejer og sørge for, at du altid er godt kørende. 

Du finder herunder kontaktoplysninger på vores bilhuse, ligesom du også kan læse mere om virksomheden og se dine jobmuligheder hos os.

Bilhuse  Om os

Kontakt et af vores bilhuse

Vi har ti Bjarne Nielsen bilhuse i Jylland og på Sjælland, og så er vi en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bilernes Hus i Silkeborg. Herunder kan du finde kontaktoplysninger på det enkelte bilhus..

Se alle vores bilhuse

BJARNE NIELSEN APRIL 2016 264

Spændende koncern med moderne bilhuse

Siden starten i 1988 har Bjarne Nielsen vokset sig større år for år, og i dag har vi ti moderne bilhuse fordelt i Jylland og på Sjælland. Her sælger vi hver dag nye og brugte biler, ligesom vores værksteder servicerer og reparerer mange biler hver dag. Vi leverer høj kvalitet hver dag, og det er vigtigt, at du som kunde altid er godt kørende. 

Vi er en del af den store bilkoncern Nielsen Car Group, der også ejer Bilernes Hus, LEASING DK og Motorpoint. Med en stor koncern i ryggen er mulighederne mange, og vi søger løbende nye medarbejdere, så har du lyst til at være en del af holdet, kan du holde øje på job-siden.

Læs mere