Se alle vores 1 nyere brugte Seat Ibiza her

Seat Ibiza er en minibil fra den spanske bilproducent, og den kom første gang i handlen i 1984. Den har derfor eksisteret i virkelig mange år, dog med en del opdateringer undervejs. Anden generation af bilen kom i 1993, tredje generation i 2002, fjerde generation i 2008, og lige nu er det femte generation, som kom i 2017 og fik et facelift i 2021. Man har kunne få den som 3- og 5-dørs hatchback samt stationcar. I dag er det dog kun som 5-dørs hatchback.

Hos Bjarne Nielsen finder du et udvalg af brugte Seat Ibiza, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette model. Du er altid velkommen til at prøvekøre bilen og se, om pladsen, motoren og komforten er, som du ønsker. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler og sælger over 10.000 biler om året, så du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

Finansiering, serviceaftale og forsikring er også noget, vi kan klare, når du køber ny eller brugt bil hos os. Vi gennemgår din nye, brugte bil grundigt, inden du får den, og eventuelle fejl og mangler udbedres, så du kan være helt sikker på, at der er mange kilometer tilbage i bilen.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Seat Ibiza er en sporty og smart bybil

Seat Ibiza er opkaldt efter den spanske ferieø, og det er en sporty og smart hatchback. Den oplagte bybil, som er populær hos både førstegangskøberen og det mere erfarne publikum. Den har et moderne og dynamisk design, og den er både komfortabel og velkørende.

Ibiza er en minibil, men den er ganske rummelig, og for børnefamilier kan den være et rigtig godt valg. Der er fin plads til autostole på bagsædet. Og så scorer den alle fem stjerner i Euro NCAP crashtest, så sikkerheden er også i top.

Benzin- eller dieselmotor og mulighed for automatgear

Når du køber brugt Seat Ibiza, er der mulighed for at finde den med enten benzin- eller dieselmotor. Den er også lavet i forskellige størrelser og med forskellige antal hestekræfter, så du kan finde en, der matcher til din kørsel.

Det er også muligt at få bilen med både manuelt gear eller automatgear, hvis du er mere til det. Finder du ikke drømmebilen her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har et stort netværk, som vi gerne bruger til at finde den rette bil.

Udstyrsniveauer som Style, Reference og FR

Der har været flere forskellige udstyrsniveauer på Seat Ibiza gennem de mange år, som modellen har været på markedet. Af eksempler kan nævnes Style, Reference og FR, som står for Formula Racing. Det er den sporty udgave af Ibiza, hvor der er ekstra sportslige designdetaljer og performance i bilen.

For at være sikker på at du får det udstyr, som du ønsker, kan du på hver bilmodels side finde den fulde udstyrsliste. Du kan også her i oversigten filtrere på udstyr, så du får vist modeller, der har det, du ønsker.

Brugt Seat Ibiza fra årgang 2018-2024

Seat Ibiza blev som sagt lanceret helt tilbage i 1984, og selvom du sikkert kan finde brugte udgaver helt tilbage fra den tid, så finder du primært nyere, brugte biler hos Bjarne Nielsen. Vi sælger som udgangspunkt brugte biler, der er op til seks år gamle, og derfor finder du brugt Seat Ibiza fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024 hos os.

Der er flere fordele ved at købe brugt, men det vigtigste er nok, at du lige tager toppen af nyprisen, og så er alle brugte biler på lager til levering stort set med det samme. Det betyder, at du slipper for ventetiden ved en nyproduceret bil, men hurtigt kan blive godt kørende.

Køb brugt Seat Ibiza hos Bjarne Nielsen

Er du også til det sporty og dynamiske design på Seat Ibiza? Så finder du den brugt hos Bjarne Nielsen. Vi har et bredt udvalg af brugte Ibiza, og vi sætter altid en skarp pris på vores brugte biler. Vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser, og vurderingen kan ses i oversigten og på selve bilmodellens side. Det gør det nemt for dig at sammenligne vores priser med resten af markedets.

Har du fundet den bil, du ønsker at købe, så kan du faktisk gøre det direkte på vores hjemmeside. Her kan du bestille, vælge finansiering og få et tilbud på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i en byttehandel. Du kan læse mere om køb af brugt bil online her. Og så er du selvfølgelig altid velkommen til at besøge os i din nærmeste Bjarne Nielsen.

Relaterede links