Spansk temperament? Kig nærmere på en af vores 0 brugte Seat Ateca

Seat Ateca hører til blandt de bedst sælgende og mest roste modeller fra den spanske bilfabrikant, der er kendt for både grundighed og temperament.

Seat er en spansk bilproducent med hovedsæde i Martorell nær Barcelona - kendt for sit spanske temperament og sin tyske grundighed. Virksomheden blev grundlagt 9. maj 1950 af Instituto Nacional de Industria (INI), et statsejet industri-holdingselskab. Navnet er oprindelig en forkortelse for Sociedad Española de Automóviles de Turismo (som løst kan oversættes til spansk turbils-virksomhed).

I dag er virksomheden et 100 procent ejet datterselskab til den tyske gigant Volkswagen Group, og Seat - og siden Cupra - markedsføres som koncernens ungdommelige og sportslige bilmærke. Inden for de senere år er mærkets særligt sportslige og hurtige modeller blevet skilt ud i sit eget bilmærke - altså Cupra.

Seat gjorde sin entre på det danske marked i løbet af 1980erne, hvor Seat-modellerne i høj grad handlede om at lave egne udgaver af visse Fiat-køretøjer - altså på licens. Især Seat Ibiza, som var baseret på Fiat 128 og Fiat Ritma, blev en ganske pæn succes i Danmark. I 1986 solgte den spanske stat koncernens til Volkswagen Group, og siden har de forskellige Seat-modeller i meget høj grad delt platforme, motorer, udstyr og i et vist omfang design med de øvrige mærker i porteføljen.

Med modeller som Seat Leon, Seat Ateca og senest Årets Bil i Danmark 2018, Seat Arona, har den spanske koncern et bredt og attraktivt udbud af personbiler. Faktisk har Seat formået at erobre Årets Bil-titlen hele tre gange på dansk grund. Første gang var i 2006 med Seat Leon, dernæst i 2013 med Seat Mii - som delte titlen med Volkswagen Up! og Skoda Citigo - inden Seat Arona altså vandt i 2018.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Din nye brugte Seat Ateca skal da købes hos Bjarne Nielsen

  Vi har mange års erfaring med salg af nyere brugte Seat Ateca-modeller fra 2018, 2019, 2020 og 2021 hos Bjarne Nielsen. Og vi har flere forskellige udgaver til salg. Typisk har vi også topmodellen Seat Ateca FR, hvor man får masser af udstyr - og måske endnu vigtigere: nogle meget lækre sportssæder med virkelig god støtte.

  Ved bagsædet er der usædvanlig god plads, og man glæder sig over friskluftdyser, læsespot, usb-stik og et godt udsyn. Det gode udsyn gælder også fra førerpladsen, hvor man endda får hjælp af et standardmonteret bakkamera med mange fine funktioner.

  Bjarne Nielsen har helt fair priser på Seat Ateca med benzin, diesel, hybrid og plug-in hybrid

  Hos Bjarne Nielsen finder du brugte Seat Ateca i forskellige udstyrs- og prisklasser. Uanset hvilken brugt Seat Ateca du køber, så kan du være sikker på, at vi leverer en bil, der er i optimal og god stand. Vi har nemlig kontrolleret og klargjort bilen helt ned i detaljen - det gør vi ved hver eneste bil, der kører igennem vores landsdækkende net af moderne bilhuse. Og så har vi et bredt udvalg - både med benzin, diesel, hybrid og plug-in hybrid som drivkraft.

  Når vi sætter en nyere brugt bil til salg, sørger vi naturligvis for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre eventuelle akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem.

  Seat Ateca har masser af udstyr på de forskellige årgange

  Rent udstyrsmæssigt har du mange muligheder til den nye Ateca. Detaljer som vi normalt kun ser i langt dyrere biler, har også fundet vej til Ateca - det kan være velkomstlyset, hvor en stor cirkel af lys projekteres ned på asfalten og viser silhuetten af en Ateca. Derudover er udstyrsniveauet indenfor sikkerheden også på et virkelig højt plan, hvor blandt andet kø-assistent, blind vinkel sporing, adaptiv fartpilot og front assist er mulige løsninger. 

  Vil du også have en fordel? Så skal du købe din næste brugte Seat Ateca hos Bjarne Nielsen

  Seat Ateca er en yderst populær bilmodel, og du kan med fordel se nærmere på en af de nyere brugte Seat Ateca, som vi har på lager i Bjarne Nielsen-forretningerne. Seat er normalt kendt for deres flotte og meget sportsligt kørende personbiler, men med Seat Ateca er den spanske producent sprunget med på den populære vogn, og har introduceret en bil, der er placeret blandt de mellemstore SUV-udgaver.

  Seat Ateca fås med et væld af forskellige motorer og i forskellige opsætninger rent udstyrsmæssigt. Indvendigt har designet og materialerne lige fået et nøk opad i forhold til det vi normalt ser fra Seat. Materialerne er lækre og designet et fint kompromis mellem sport og klassisk. Komforten er glimrende.

  Relaterede links