Biler På Raekke

Tid til en ny bil? Du finder den her hos Bjarne Nielsen

BJARNE NIELSEN FEB 16 200

SE VORES BREDE MODELPROGRAM

Køb din nye bil hos
Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen har vi nye biler for enhver smag, til ethvert behov og til enhver pris. Ford, Dacia, Kia, Mazda, Renault og Volvo er vores nybilsmærker, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette model. 

Om dit kørselsbehov er over 1000 ugentlige kilometer eller en enkelt søndagstur eller to - om du skal have plads til et helt basketball-hold, eller bare har brug for en enkelt plads. Så har vi lige nøjagtig det, som du har brug for, hos Bjarne Nielsen.

Du kan herunder klikke dig videre mellem vores forskellige mærker og finde frem til den helt rette nye bil for dig.

Se nye biler fra alle vores mærker

Ford Mustang Mach E 2021 1600 30

Alle fordelene ved en ny bil

Overvejer du, om du skal købe en helt ny bil? Der er flere fordele ved at vælge en helt ny bil. Den største er måske nyvognsgarantien, der er din sikkerhed for at have en driftssikker bil. Skulle der mod forventning være problemer med den, dækker garantien, der kan være længere end de 2 års reklamationsret, der også er på nye biler.

Derudover har du lave vedligeholdelsesomkostninger, fordi det kun er servicebesøgene, der skal overholdes, når bilen er ny. Og så er der den store fordel i, at du selv kan bestemme udstyr, farve og interiør. Du kan sammensætte bilen, så den passer til dine ønsker. 

Vores sælgere hjælper gerne med at finde ud af, hvordan bilen skal sammensættes for at leve op til dine behov. Hvilket udstyrsniveau, ekstra pakker og andet tilbehør kunne være interessant for, at du bliver godt kørende. 

Brug for finansiering eller leasing?

Kunde Underskriver Kontrakt

Få markedets mest fleksible billån

De fleste har brug for finansiering af deres bil, og vi regner gerne på finansiering gennem os, når du handler bil.

Ofte er vi faktisk billigere end banken, og derfor er det en god idé at få et tilbud fra os, inden du vælger finansiering. 

Læs mere om finansiering og billån

Privatleasing

Privatleasing giver fuldt overblik

Leaser du din nye bil, så får du det fulde overblik over din biløkonomi og undgår uforudsete udgifter. I en privatleasingaftale er serviceudgifterne nemlig inkluderet, ligesom du ikke skal bekymre dig om bilens værditab eller afgiftsændringer.

Du betaler blot den månedlige ydelse, som er fast gennem hele leasingperioden. Derudover skal der betales forsikring og ejerafgift, men det er også kendte, faste udgifter til bilen. 

Læs mere om privatleasing

Volvo EX30 2023 Opladning

Ladeløsning til din nye elbil

Ønsker du at købe en elbil, skal du også have styr på ladeløsning. Mulighederne er mange, og det kan være et svært marked at overskue. 

Grundlæggende findes der tre måder at få ladeboks: Køb, leje og en abonnementsløsning med Clever.

Læs alt om ladeløsninger

Biler På Raekke

Vi har solgt nye biler siden 1988

Det er efterhånden en del år siden, at Bjarne Nielsen A/S blev grundlagt. Det var i 1988, og vi har derfor mere end 30 års erfaring med at sælge nye biler. Der er sket rigtig meget på alle de år med bilernes udvikling. Dengang var Opel Vectra og Fiat Tipo helt nye biler, og i dag lancerer mærkerne den ene elbil efter den anden. 

Du kan dog være ganske sikker på, at vi har fulgt med tiden. Vores sælgere kommer løbende på kursus og til arrangementer hos vores nybilsmærker, så de altid er opdateret på de seneste nyheder. De kender bilerne ind og ud og kan hjælpe dig med at finde den helt rette bil.

Én ting har dog ikke ændret sig: Vores kerneværdier er stadig respekt, kvalitet og engagement, og vi vil altid gøre vores ypperste for, at du er glad for at handle hos Bjarne Nielsen.

Bliv klogere på nye biler
- læs vores guides

BJARNE NIELSEN FEB 16 015

En del af en stor bilkoncern

Bjarne Nielsen er en del af en af Danmarks største bilkoncerner Nielsen Car Group. Vi er mere end 500 ansatte, der arbejder med salg, køb og servicering af biler. 

Udover Bjarne Nielsen ejer koncernen også brandsene Bilernes Hus, Motorpoint og LEASING DK. Vi kan hjælpe med både køb af nye og brugte biler, leasing samt værkstedsbesøg, da alle bilhuse har tilknyttet et værksted. 

Vi har 11 bilhuse i Jylland og på Sjælland, og du er altid velkommen til at besøge os og få en snak om mulighederne for at købe en ny bil. 

Besøg vores bilhuse og prøvekør en ny bil

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

 

* Finansieringsvilkår

Finansiering via Nordania. Nordanias forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr. på 25 kr. pr. månedlig ydelse. Køber har ret til at fortryde kontrakten (men ikke købet) efter kreditaftalelovens §19. Fortrydelsesfristen er 14 dage, fra aftalen er indgået. Volvo V90 R-Design fra 702.285: Månedlig ydelse 7.229 kr./md., udbetaling 141.159 kr., løbetid 84 mdr., variabel debitorrente 0.99%. ÅOP 2.28%. Samlede kreditomkostninger:47.110 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage:607.236 kr. De viste finansieringsberegninger er eksempler. Spørg os om flere lånetyper. Der tages forbehold for ændrede vilkår samt renteændringer. Enhver finansiering beror altid på en konkret beregning af en salgskonsulent.

 

** Service- og reparationsaftale

Aftalen indgås med Bjarne Nielsen A/S i henhold til gældende standardvilkår. Serviceniveau: Budget. Op til 15.000 km/år. Aftalen er gældende i 36 måneder fra bilens første registreringsdato. I forbindelse med oprettelsen af aftalen betales et beløb svarende til 1 måneds ydelse i førstegangsydelse. Der kan være tillæg på udvalgte motorvarianter herunder automatgear. Tilbuddet gælder kun fabriksnye biler købt og leveret hos Bjarne Nielsen A/S. Kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabataftaler.