BN Kundecenter

NY BIL

Vi har det bredeste modelprogram

Fra Renault Clio og Dacia Duster over Mazda CX-30 og Nissan Qashqai til Ford Kuga og Volvo V60. Udvalget er stort og varieret - og hos Bjarne Nielsen har vi bilmodeller for enhver smag og til ethvert behov.

Om dit kørselsbehov er over 1000 ugentlige kilometer eller en enkelt søndagstur eller to - om du skal have plads til et helt basketball-hold, eller bare har brug for en enkelt plads... Så har vi lige nøjagtig det, som du har brug for, hos Bjarne Nielsen.

Klik dig videre mellem de forskellige mærker og modeller - eller find frem til den rette bil ved at klikke på kategorierne og foretrukne typer.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

 

* Finansieringsvilkår

Finansiering via Nordania. Nordanias forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr. på 25 kr. pr. månedlig ydelse. Køber har ret til at fortryde kontrakten (men ikke købet) efter kreditaftalelovens §19. Fortrydelsesfristen er 14 dage, fra aftalen er indgået. Volvo V90 R-Design fra 702.285: Månedlig ydelse 7.229 kr./md., udbetaling 141.159 kr., løbetid 84 mdr., variabel debitorrente 0.99%. ÅOP 2.28%. Samlede kreditomkostninger:47.110 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage:607.236 kr. De viste finansieringsberegninger er eksempler. Spørg os om flere lånetyper. Der tages forbehold for ændrede vilkår samt renteændringer. Enhver finansiering beror altid på en konkret beregning af en salgskonsulent.

 

** Service- og reparationsaftale

Aftalen indgås med Bjarne Nielsen A/S i henhold til gældende standardvilkår. Serviceniveau: Budget. Op til 15.000 km/år. Aftalen er gældende i 36 måneder fra bilens første registreringsdato. I forbindelse med oprettelsen af aftalen betales et beløb svarende til 1 måneds ydelse i førstegangsydelse. Der kan være tillæg på udvalgte motorvarianter herunder automatgear. Tilbuddet gælder kun fabriksnye biler købt og leveret hos Bjarne Nielsen A/S. Kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabataftaler.