UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Masser af gode tilbud på nye biler

Hos Bjarne Nielsen har vi altid masser af gode tilbud på et stort udvalg af nye biler. Du kan se hvilke ved at klikke nedenfor.

 

Hos Bjarne Nielsen er vi et af Danmarks største bilhuse, og vi har selvfølgelig også en bil til dig. Vi har biler i alle prisklasser og mærker. Faktisk har vi mere end 30 års erfaring med køb og salg af biler. Siden 1988 har vi været autoritereset forhandler af Ford. I dag er vi Danmarks største Ford-forhandler og i vores 10 bilforretninger finder du udover Ford, også et bredt mix af Renault, Dacia, Volvo, Mazda og Kia.

I alle bilhuse finder du selvfølgelig også et bredt udvalg af brugte biler. Så uanset om du er på udkig efter en Ford eller Volkswagen. Citroen eller Renault. Rød eller blå. Stationcar eller ej… Hos os finder du det hele. Vi har gennemsnitlig mere end 500 brugte biler på lager. Og har vi ikke den bil du søger, så kontakt os for så hjælper vi med at finde den.

 

Os kan du stole på. Og nej, det er ikke bare noget vi siger. Hvert år sælger vi tusindvis af biler, og det kan kun lade sig gøre fordi vi har glade og tilfredse kunder. Vores kundetilfredshed er helt i top, og vi er blandt de bedst rangerede bilforhandlere på Trustpilot.

Du skal handle hos os fordi vi sælger biler til fair priser, og fordi du kan stole på os. En aftalte er en aftale, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at holde dig godt kørende.

 

Vi har selvfølgelig et stort udvalg i personbiler. Udover de traditionelle benzin- og diesel-biler, har vi også et pænt udvalg i el-biler og hybrid-biler.

Er du på udkig efter en varebil så har vi samlet et helt erhvervsområde på www.bn.dk/erhverv