UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Renault Clio.
uimodståelig forførende minibil


Renault Clio

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Renault Clio.

PRIS FRA
169.990 kr.
FINANSIERING FRA
1.679kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Renault Clio er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

MATCH DIN PERSONLIGHED

Vælg mellem flere forskellige farvekombinationer

Med hele 10 forskellige lakfarver, kan du vælge lige netop den model, der passer bedst til dig. Alt efter hvilken model du vælger, får du også LED-lyssignatur både foran og bagpå. Du kan selvfølgelig også vælge mellem flere forskellige fælge, eller hvad med et fast glastag? Du kan sammensætte din Renault Clio, præcis som du ønsker, så du får en bil der afspejler din personlighed. 

SANS FOR DETALJEN

Dynamisk med stor selvtillid

Et detaljeret finish i høj kvilitet præger kabinen. Den nye high-tech kabine, hvor føreren er i centrum i de omsluttende sæder, giver en helt speciel og behagelig køreoplevelse. Med de mange opbevaringsrum og muligheden for trådløs opladning af din mobil, bliver det let at have en opryddet bil. Med et bagagerum på hele 391 liter er der masser af plads til både kufferter, babyudstyr, indkøbsposer, eller hvad end du har brug for. Du kan også slå slipbagsæderne ned, hvilket øger bagagerumsvolumen med 678 liter. 

SIKKERHED

Sikkerhed på højeste niveau

Renault Clio V er udstyret med de topmoderne teknologier, så du opnår det maksimale sikkerhedsniveau. Hvis en pludselig opbremsning er nødvendig, sætter nødbremsesystemet automatisk ind og hvis bilen pludselig nærmer sig den anden kørebane aktiveres vejbaneassistenten. Derudover er den udstyret med læsning af vejskilte samt blindvinkelalam, så du altid kan have fuld tillid til din Clio V. 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Renault Clio er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Et yderst veloplagt bekendtskab..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

"Et ret charmerende køretøj..."

Bilsektionen
Læs anmeldelse

"En dosis af den helt rigtige medicin..."

Blog om biler
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Renault Clio er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG