Fransk elegance

Renault Clio - en uimodståeligt forførende minibil

Den nye Renault Clio er på en gang sofistikeret og forførende. Med de sensuelle linjer og den dynamiske profil, er den nye Renault Clio et populært valg i mellemklassen.

Med de raffinerede lister forener den på smuk vis det mere moderne udtrik med robusthed. Udstyrsniveauet har fået et løft og allerede i ZEN pakken indgår Cruise control/hastighedsbegrænser, LED-lygter og 7" multimediesystem. Derudover er sikkerheden i top med blandt andet aktivt nødbremsesystem, skiltegenkendelse og automatisk nødopkald i tilfælde af ulykker, som er standard i alle modeller.

Renault Clio 2020 1600 3B

RENAULT CLIO Sensuelle former på alle planer. En fryd for øjet.

Det mener vores Renault-ekspert

"Den nye udgave af Renault Clio har været et stort hit over hele Europa, og det forstår man godt, når man sætter sig bag rattet. Det er svært ikke at være godt tilfreds!"

Har du et spørgsmål om Renault Clio så brug knappen nedenfor.

Pogj (1)
Poul Jørgensen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Herning

Designet til at gøre hverdagen lettere

Renault Clio 2020 1600 0D

Vælg mellem flere forskellige farvekombinationer

Med hele 10 forskellige lakfarver, kan du vælge lige netop den model, der passer bedst til dig. Alt efter hvilken model du vælger, får du også LED-lyssignatur både foran og bagpå.

Du kan selvfølgelig også vælge mellem flere forskellige fælge, eller hvad med et fast glastag? Du kan sammensætte din Renault Clio, præcis som du ønsker, så du får en bil der afspejler din personlighed.

Renault Clio 2020 1600 27

Sikkerhed på højeste niveau

Renault Clio er udstyret med de topmoderne teknologier, så du opnår det maksimale sikkerheds niveau.

Hvis en pludselig opbremsning er nødvendig, sætter nødbremsesystemet automatisk ind og hvis bilen pludselig nærmer sig den anden kørebane aktiveres vejbaneassistenten.

Derudover er den udstyret med læsning af vejskilte samt blindvinkelalarm, så du altid kan have fuld tillid til din Clio.

Renault Clio 2020 1600 44

Bevar forbindelsen

Renault Clio har den største touchskærm i sit segment, og takket være Renault CONNECT får du ro til at koncentrere dig om det der er vigtigt, at køre bilen.

CLIO V Parkeringssensorer 0

Gør kørsel lettere

Uanset om du kører på landevejen eller i byen, passer Renault Clio på dig. Systemer som automatisk nødbremse og fodgængersensor holder dig og dine medtrafikanter sikre, og Renault EASY DRIVE-løsningerne kan tage sig at som at parkere bilen.

Renault Clio 2020 1600 10

Nu kan du også få Clio som hybrid

Den nye Clio er kommet som Hybrid med en forbedret brændstoføkonomi til følge. Den kombinerer en elmotor, 1,2 kWh batteri og en benzinmotor gennem en meget effektiv automatisk transmission.

Du får dermed glæden ved en helt lydløs elektrisk oplevelse samtidig med, at du ikke skal lade bilen op. Det klarer den nemlig helt automatisk ved at lagre den energi der skabes ved bremsning.

GALLERI

Kig nærmere på Renault Clio

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Din Renault Clio er et virkelig sikkert sted at være

Renault har mange års erfaring når det gælder sikkerhed i biler, og Clio er ingen undtagelse. Med flotte 5 stjerner i Euro NCAP testen er Clio blandt de sikreste i klassen.

96%
Adult Occupant
89%
Child Occupant
72%
Pedestrian
75%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Clio

Er Renault Clio en populær bil?

Den nye Renault Clio har været et stort hit i mange år. Den nuværende udgave er femte generation og blev lanceret i 2019, men især Renault Clio IV, der kom på markedet i 2012, blev en model, som i den grad hev nye kunder ind i Renault-familien. Renault Clio er årligt blevet solgt i mere end 300.000 eksemplarer i Europa, hvilket har gjort den til en af de mest populære bilmodeller overhovedet.

Kan du få en Renault Clio som hybrid?

Ja! Den nye Renault Clio er kommet som Hybrid med en forbedret brændstoføkonomi til følge. Den kombinerer en elektrisk motor, 1,2 kWh batteri og en benzinmotor gennem en meget effektiv automatisk transmission. Det betyder, at bilen starter ved ren elektrisk kraft, og du har mulighed for at køre elektrisk med helt op til 75 km/t i en kortere periode. Du får dermed glæden ved en helt lydløs elektrisk oplevelse samtidig med, at du ikke skal lade bilen op. Det klarer den nemlig helt automatisk ved at lagre den energi der skabes ved bremsning.

Er den nye Renault Clio en stor bil?

Den nye Renault Clio er yderst populær, og en af årsagerne er, at den hører til blandt de største og mest rummelige modeller i det såkaldte b-segment, der også betegnes som klassen for minibiler. Den måler 405 centimeter i længden, men den er 180 centimeter bred og 144 centimeter høj. Da akselafstanden er betydeligt har det den positive konsekvens, at der faktisk er ganske fornuftig plads inde i bilen.

Har Renault Clio været Årets Bil i Europa?

Ja. Hele to gange er Renault Clio blevet belønnet med bilbranchens mest attraktive og fornemme pris - nemlig i form af kåringen som Årets Bil i Europa, der også er kendt som International Car of the Year. Her lykkedes det den første udgave af Renault Clio at blive Årets Bil i Europa 1991 og igen - med tredje generation - at blive Årets Bil i Europa 2006. Dermed er Renault Clio en af de få bilmodeller, der har evnet at hente den prestigiøse titel to gange.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Renault-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.