SMART MINIBIL

Renault Clio - gør livet lettere

Den nye Renault Clio er en forførende lille bil, der giver dig fuld kontrol over en stor række integrerede teknologier. Det eneste, du skal gøre, er at nyde køreturen.

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Fransk elegance

Renault Clio - en uimodståeligt forførende minibil

Den nye Renault Clio er på en gang sofistikeret og forførende. Med de sensuelle linjer, den dynamiske profil og de raffinerede lister forener den på smuk vis det mere moderne udtryk med robusthed.

Udstyrsniveauet har fået et løft i Renault Clio, og med som standard er både fartpilot, LED-lygter og 7" multimediesystem. Kabinen er rummelig, og sæderne har en behagelig skålform. Sikkerheden er også i top med blandt andet aktivt nødbremsesystem, skiltegenkendelse og automatisk nødopkald i tilfælde af ulykker, som er standard i alle modeller.

Clio har som model mere end 30 år på bagen, og Renault har formået at opdatere den, så den stadig i dag rammer plet. Den nuværende udgave er den femte, og også her viser Renault, at Clio følger med tiden. Den er nemlig kommet med en E-TECH hybridmotor.

Renault Clio 2020 1600 3B

RENAULT CLIO Sensuelle former på alle planer. En fryd for øjet.

Det mener vores Renault-ekspert

"Den nye udgave af Renault Clio har været et stort hit over hele Europa, og det forstår man godt, når man sætter sig bag rattet. Det er svært ikke at være godt tilfreds!"

Chcp
Christian Pearson
Salgschef, Esbjerg
Renault Clio 2020 1600 11 (2)

Renault Clio E-Tech Hybrid med automatgear

De fleste bilmodeller findes i dag med en anden motor end de klassiske brændstofmotorer, og det gør Renault Clio selvfølgelig også. Renault Clio E-Tech Hybrid er det mundrette navn for modellen, der kombinerer en elmotor, et 1,2 kWh batteri og en benzinmotor. 

Når du kører i byen, kører bilen elektrisk i op til 80% af tiden, og det gør kørslen støjsvag, samtidig med at du sparer brændstof. En af fordelene ved hybridbilen er, at den ikke skal lades op, for det klarer den helt automatisk ved at lagre den energi, der skabes ved bremsning.

Renault Clio E-Tech Hybrid har en motorydelse på 145 hk, og den har den hurtigste acceleration af de forskellige drivlinjer. Den kommer fra 0-100 km/t på 9,9 sekunder, hvor de øvrige tager 11,4-12,4 sekunder. Du får en øjeblikkelig reaktionsevne og trinløst automatgear.

Renault Clio 2020 1600 27

Renault Clio med benzin- eller dieselmotor

Du kan også vælge en Renault Clio med den klassiske benzin- eller dieselmotor, hvis du foretrækker det.

Der er to udgaver med benzinmotor. De har begge en TCe 90 motor, som yder 90 hk. Den ene er med et sekstrins manuelt gear, mens den anden har et glidende X-Tronic automatgear. 

Clio fås også med en DCI 100 dieselmotor. Den er med sekstrins manuelt gear, og den er med 100 hk. 

Renault Clio modeller

Renault Clio 2020 1600 47

Standard Equilibre eller topudstyret Techno

Renault Clio fås i to udstyrsniveauer: Standarden Equilibre og topmodellen Techno. Udstyrsniveauerne har tidligere heddet Zen og Intens, men de navne er altså blevet opdateret. 

Med Equilibre får du blandt andet skiltegenkendelse, advarsel om sikkerhedsafstand, lane departure warning, lane keeping assist, fartpilot, pure vision LED-forlygter, manuel aircondition og Easy Link 7" multimediesystem med smartphonedeling, Bluetooth og DAB+. Benzin- og dieseludgaven er med 4,2" analoginstrument, mens hybridudgaven er med 7" førerskærm og har et E-TECH hybridlogo på bagklappen.

Techno byder derudover på hastighedadvarsel, pure vision C-formet signatur LED-forlygter, Renault Multi-Senes med individuelle indstillinger, bakkamera, klimaanlæg, 4 el-ruder, opvarmet rat, sort interiør, 7" førerskærm samt navigation.

Renault Clio udstyrsniveauer

GALLERI

Kig nærmere på Renault Clio design og interiør

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smarte model.

Renault Clio Bagagerum

Rummeligt bagagerum og mulighed for anhængertræk

Renault Clio har et rummeligt bagagerum, som giver dig god mulighed for at klare hverdagens indkøb og have plads til bagage til weekendturene. Pladsen afhænger af modellen. Benzinudgaverne kan have 391 liter, og lægger man bagsæderne ned, kan der være 1069 liter.

Dieseludgaven kan have 366 liter, og med bagsæderne nede, er der plads til 1045 liter. Hybridudgaven har mindst plads, fordi der skal være plads til hybridteknologien. Den kan have 301 liter, og med bagsæderne lagt ned, er der plads til 921 liter. 

Det er muligt at få anhængertræk på Renault Clio. Den trækker op til 900 kg (med bremser).

Renault Clio 2020 1600 23

Leasing af Renault Clio

Få det fulde overblik over din biløkonomi ved at lease Renault Clio. Med leasing kender du ydelsen på bilen måned for måned, og du betaler blot forsikring og CO2-afgift udover leasingydelsen.

Med i leasingaftalen er der både serviceaftale og finansieringsomkostninger, så på den måde kender du altid din biløkonomi.

Leasing af Renault Clio

Renault Clio 2020 1600 10

Sikkerhedsteknologier på højt niveau

Renault Clio er udstyret med de topmoderne teknologier, så du opnår det maksimale sikkerhedsniveau. Det er muligt at få helt op 15 forskellige førerassistentsystemer. Nogle er med som standard, andre fås ved at opgradere til Techno eller fås som tilkøb i forskellige pakker. 

Som standard er der nødbremsesystem (AEBS), som registrerer og bremser ved både biler, fodgængere og cyklister. Bilen advarer, hvis du kommer for tæt på forankørende, ligesom den advarer, hvis du er ved at forlade din egen vejbane uden at blinke. Den kan også sørge for, at du holder bilen i sin vejbane. 

Med skiltegenkendelse registreres den tilladte hastighed, og fartpiloten gør det behageligt at køre. Du kan desuden tilkøbe eller opgradere til for eksempel bakkamera, advarsel ved blinde vinkler og ved bagvedkørende trafik.

Renault Clio modeller, priser og specifikationer

Renault Clio fås i flere modeller, og her kan du se de forskellige udstyrsvarianter og de vigtigste specifikationer. 

Renault Clio modeloversigt

 

 • Clio2
  Renault Clio

  Equilibre

  Equilibre er standardmodellen på Renault Clio. Lagerbil til omgående levering

  Udvalgt standardudstyr:

  • 15" Flex hjul
  • Rat i kunstlæder
  • Indtræk i stof med grå detaljer
  • 4,2" cockpit skærm
  • El-justerbare sidespejle
  • Easy Link 7" multimediesystem med smartphone-deling
  • Højdejusterbart førersæde
  • Varme i forsæder
  • Regn- og lyssensor
  • El-ruder for m. singletouch-funktion og anti-pinch i førerside
  • Aircondition
  • Ecomode-funktion
  Pris fra
  169.990 kr.
  Lån fra
  2.044 kr./md.
  Leasing fra
  2.195 kr./md.
  Læs mere
  Se hele prislisten
 • Clio2
  Renault Clio

  Techno

  Ønsker du mere udstyr end standardmodellen Equilibre, er det Techno, du skal vælge. Lagerbil til omgående levering

  Udvalgt standardudstyr udover Equilibre:

  • Læderrat, højde- og dybdejusterbart
  • 7" led-cockpit skærm med Navigation
  • Indtræk i kunstlæder
  • Easy Link multimediesystem med 7" touchskærm, navigation og dab radio
  • Europakort
  • Håndfrit nøglekort
  • Parkeringssensor bag
  • Klimaanlæg
  • El-opvarmet rat
  • Bakkamera
  • Aut. nedblændelig bakspejl
  • Multisense kørerprogrammer
  Pris fra
  189.990 kr.
  Lån fra
  2.251 kr./md.
  Leasing fra
  2.695 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste

Energiklasse

Brændstofforbrug 17,5-24,4 km/l. CO2-emission 99-131 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Renault Clio 2020 1600 4F

Armlæn med opbevaring

Vælger du Techno-udgaven får du mellem forsæderne et forskydeligt armlæn, som endda har et opbevaringsrum. Der er god plads til masser af opbevaring, da det kan rumme 2,2 liter.

Perfekt til drikkevarer, solbriller eller hvad du har brug for at have ved hånden. 

Renault Clio 2020 1600 0D

Syv forskellige farver

Med hele syv forskellige lakfarver kan du vælge lige netop den model, der passer bedst til dig. Standarden er hvad Glacier, som er almindelig lak, men du kan mod merpris opgradere til en metallak.

Den kan fås i grå og sort, men du kan også vælge lidt mere farverige. Hvad med den orange Valencia, blå Iron eller røde Flamme?

Renault Clio 2020 1600 33

Rummelig minibil

Renault Clio hører til B-segmentet, også kaldet minibiler. Den er velegnet til bykørsel og nem at komme omkring i. 

Den har en længde på 405 cm, højde på 144 cm og bredde på 199 cm med sidespejlene. 

SIKKERHED

Renault Clio får 5 stjerner i Euro NCAP crashtest

Renault har mange års erfaring når det gælder sikkerhed i biler, og Clio er ingen undtagelse. Med flotte 5 stjerner i Euro NCAP testen er Clio blandt de sikreste i klassen.

96%
Adult Occupant
89%
Child Occupant
72%
Pedestrian
75%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Clio

Er Renault Clio en populær bil?

Den nye Renault Clio har været et stort hit i mange år. Den nuværende udgave er femte generation og blev lanceret i 2019, men især Renault Clio IV, der kom på markedet i 2012, blev en model, som i den grad hev nye kunder ind i Renault-familien. Renault Clio er årligt blevet solgt i mere end 300.000 eksemplarer i Europa, hvilket har gjort den til en af de mest populære bilmodeller overhovedet.

Kan du få en Renault Clio som hybrid?

Ja! Den nye Renault Clio er kommet som Hybrid med en forbedret brændstoføkonomi til følge. Den kombinerer en elektrisk motor, 1,2 kWh batteri og en benzinmotor gennem en meget effektiv automatisk transmission. Det betyder, at bilen starter ved ren elektrisk kraft, og du har mulighed for at køre elektrisk med helt op til 75 km/t i en kortere periode. Du får dermed glæden ved en helt lydløs elektrisk oplevelse samtidig med, at du ikke skal lade bilen op. Det klarer den nemlig helt automatisk ved at lagre den energi der skabes ved bremsning.

Er den nye Renault Clio en stor bil?

Den nye Renault Clio er yderst populær, og en af årsagerne er, at den hører til blandt de største og mest rummelige modeller i det såkaldte b-segment, der også betegnes som klassen for minibiler. Den måler 405 centimeter i længden, men den er 180 centimeter bred og 144 centimeter høj. Da akselafstanden er betydeligt har det den positive konsekvens, at der faktisk er ganske fornuftig plads inde i bilen.

Har Renault Clio været Årets Bil i Europa?

Ja. Hele to gange er Renault Clio blevet belønnet med bilbranchens mest attraktive og fornemme pris - nemlig i form af kåringen som Årets Bil i Europa, der også er kendt som International Car of the Year. Her lykkedes det den første udgave af Renault Clio at blive Årets Bil i Europa 1991 og igen - med tredje generation - at blive Årets Bil i Europa 2006. Dermed er Renault Clio en af de få bilmodeller, der har evnet at hente den prestigiøse titel to gange.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.