Se alle vores 0 nyere brugte Audi Q3 her

Audi Q3 er SUV-udgaven af A3. Det er en kompakt SUV også kaldet en crossover, og du får her en god frihøjde med godt udsyn over vejen, og det gør indstigningen behagelig. Modellen blev introduceret i 2011, og det er nu anden generation, der kører på vejene.

Hos Bjarne Nielsen finder du et udvalg af brugte Audi Q3, og vi er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bilernes Hus i Silkeborg, som er autoriseret Audi værksted. Vi har derfor stor viden om og erfaring med Audi. Du kan derfor købe en brugt Q3 hos os.

Finansiering, serviceaftale og forsikring kan vi også hjælpe dig med, når du køber en brugt bil. Vi gennemgår desuden bilen grundigt under klargøringen, så fejl og mangler er udbedret, når du får den, ligesom du altid får et halvt års garanti. Det giver dig vished om, at din nye brugte bil kan holde mange år endnu.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Audi Q3 er en velkørende, kompakt SUV

  Hvad får man, når man kombinerer Audi A3 med en SUV? Audi Q3 naturligvis. Den høje indstigning og det gode overblik over vejen gør den virkelig behagelig at køre i. Designet er sporty og dynamisk, og selvom det er en kompakt SUV eller crossover, som de også kaldes, så er den rummelig og stor nok som familiebil.

  Bilen blev lanceret i 2011 og placerede sig størrelsesmæssigt under Q5 og Q7, og den blev ikke designet til at erstatte tidligere modeller, men var en ny tilføjelse i en periode, hvor crossover-segmentet voksede. Siden 2018 er det anden generation, der bliver solgt.

  Skal det være klassisk SUV, Sportback eller RS?

  Audi Q3 fås som den klassiske SUV, ligesom man også kan få den i en Sportback-udgave. Her er bagenden mere afrundet, og det får modellen til at fremstå mere sporty.

  Er du til sportslighed og hurtige biler, så overvej i stedet RS-udgave, der står for Rennsport. Også den fås udformet som klassisk SUV eller Sportback, og den giver dig toppræstationer med hurtig acceleration og masser af hestekræfter.

  Benzin, diesel eller plug-in hybrid?

  Det er muligt at få Audi Q3 med både benzin- og dieselmotor, ligesom den også fås med delvis elektrisk kørsel som plug-in hybrid. Plug-in hybrid-udgaven kom i 2021, og den hedder TFSI e.

  Uanset hvad du vælger, får du en pålidelig og kraftfuld motor, der leverer gang på gang. Det er også muligt at få et glidende S Tronic automatgear, der kørslen endnu nemmere og mere behagelig.

  Vælg udstyrsniveau: Attitude, Prestige og S line

  Der er masser af lækkert udstyr i Audis modeller – det gælder også for Q3. De nuværende udstyrsniveauer hedder Attitude, Prestige og S line, og der venter mange smarte features og sikkerhedsteknologier, der gør det mere sikkert at køre Q3.

  Du kan på alle modeller se, hvilket udstyr de har, så du kan finde det rette udstyr til dit behov. Vi hjælper dig også gerne. Fordelene ved at købe brugt er også, at du som regel kan få noget mere udstyr, fordi priserne er lavere, end hvis du købte bilen fra ny. Og med Audis slogan ”Vorsprung durch Technik” slår de sig op på at levere teknologi, der er foran andre mærker. Derfor er Audis modeller også mere veludstyret, og selvom bilen har nogle år på bagen, er udstyret lige så relevant og moderne som mange nye biler.

  Audi Q3 fra årgangene 2018-2024

  Der blev introduceret en ny generation af Audi Q3 i 2018, og der er derfor forskel på årgangene før og efter. Hos Bjarne Nielsen sælger vi primært brugte biler, der er op til seks år gamle, og du vil derfor finde Q3 fra årgangene 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024.

  Vi har til tider også ældre modeller, når vi kan stå indenfor kvaliteten af dem, og det kan vi ofte med Audi, fordi det er premiumbiler i høj kvalitet. Derfor kan du også være helt tryg ved at købe den brugt, uanset hvilken årgang du vælger.

  Køb din brugte Audi Q3 hos Bjarne Nielsen

  Skal en lettere brugt Audi Q3 være din kommende bil, så finder du den hos Bjarne Nielsen. Du kan her på siden se vores udvalg, og du får nemt et overblik over priserne, som vurderes af en uafhængig samarbejdspartner. Der sammenlignes med resten af markedet, og det giver dig et hurtigt overblik.

  Finder du den bil, du gerne vil have, kan du bestille og købe den gennem hjemmesiden. Her er det også muligt at vælge finansiering, ligesom du kan få et tilbud på din nuværende bil, som vi gerne tager i bytte, når du køber en brugt bil hos os. Læs mere om, hvordan du køber bil online eller besøg din nærmeste Bjarne Nielsen og hør mere.

  Relaterede links