Vi har 4 sprøde brugte Mazda3 til salg lige nu

Op gennem 1980'erne og 1990'erne var Mazda et af de helt store hit på det danske marked med storsællerterne Mazda 323 og Mazda 626. Sidstnævnte model, der var en konkurrent til blandt andre Opel Vectra, Toyota Carina og Ford Sierra/Mondeo, blev således kåret til Årets Bil i Danmark 1993.

Mazda er faktisk kørt med den eftertragtede titel yderligere to gange - nemlig i 2004 med Mazda3 og igen fire år senere, da Mazda2 blev kåret til Årets Bil i Danmark 2008. I dag hedder modellerne stadig Mazda2 og Mazda3 - og desuden er der kommet et par højbenede udgaver til i form af Mazda CX-30, Mazda CX-3 og Mazda CX-5 samt den klassiske firmabil Mazda6.

Japanske Mazda har eksisteret siden 1920 og har produceret biler siden 1931. Dermed er Mazda en af de ældste bilproducenter i Japan. Mazda begyndte for alvor at titte frem på de danske landeveje i slutningen af 1970'erne, hvor modellerne 323 og 626 blev lanceret.

Netop de to biler solgte i nærmest ekstrem stor stil i Danmark i adskillige år - med de to Toyota-modeller Corolla og Carina som de primære konkurrenter. I dag er især Mazda6 en favorit blandt firmabilister - og skal det hele være lidt sjovere, så kryber en del entusiaster også gerne ned i den lavtliggende Mazda MX-5.

4 BILER
Viser nu 4 af 4 biler

Derfor er Bjarne Nielsen det rette sted at købe din nye brugte Mazda 3

Leder du efter en brugt Mazda 3 – så gå op opdagelse hos Bjarne Nielsen. Klik blandt de forskellige brugte biler herover, hvor du finder mange fine brugte Mazda 3. Vi er i forvejen autoriseret Mazda-forhandler og har derfor stor erfaring i alle de lækre Mazda-modeller. Vi har et stort udvalg af brugte Mazda 3, som er den sporty og elegante Mazda. Modellen findes naturligvis i en lang række forskellige udgaver med diverse motorstørrelser og udstyrsniveauer. Mazda 3 er kvik og nem at komme rundt i.

Mazda 3 kom på markedet i 2003 som afløser for Mazda 323 - og har siden dengang været Mazdas bud i den lille mellemklasse. Fælles for samtlige Mazda-modeller gælder, at de byder på god komfort, lækkert design og moderne teknologi. Mazda har altid været kendt for ”at køre godt”, og Mazda 3 er ingen undtagelse i den forbindelse. En brugt Mazda 3 er indbegrebet af kvalitet, komfort, køreglæde og masser af udstyr, så søger du en, så behøver du ikke lede længere. Kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen Mazda-forretning.

Køb en nyere brugt Mazda 3 hos Bjarne Nielsen - det er en rigtig god bil

Hos Bjarne Nielsen finder du brugte Mazda 3 i flere forskellige prisklasser, hvilket kan afhænge af årgang, udstyrsniveau og kilometer tal. Uanset hvilken nyere brugt Mazda 3 du køber, så kan du være sikker på at få en bil i god stand. Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Vores priser på nyere brugte Mazda 3 med benzin eller diesel er gennemført fair

Alle vores priser på brugte Mazda 3 er automatisk vurderet af Indikata. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted. Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Derfor skal du købe din nye brugte Mazda 3 hos Bjarne Nielsen

Kig ind til dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus, hvis du vil have fingrene i den brugte Mazda 3-model, hvor du får mest kvalitet, udstyr og komfort for pengene. Vi har udgaver klar, der står i topklargjort tilstand til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

Relaterede links