Muskuløs og iøjnefaldende

Ford Mustang Mach-E
- elektrisk SUV med rækkevidde i topklasse

Mustang Mach-E er en smuk og strømlinet SUV, der kører på ren el. Den har en rækkevidde på op til 610 km og er i GT-versionen samtidig performance-præget med en acceleration fra 0-100 km/t på under fire sekunder. At den skal oplades skal ikke være en hindring, og derfor præsenterer Ford dig for et af verdens største ladenetværk, hvor Mach-E ved lynladere kan lade hele 119 km på bare ti minutter.

Ford Mustang Mach E 2021 1600 04

FORD MUSTANG MACH-E SUV med masser af plads og rene linjer

Det mener vores Ford-ekspert

"Mustang Mach-E er Fords første rigtige elbil, og med dens flotte design og rækkevidde sælger den som "varm" strøm"

Har du et spørgsmål om Ford Mustang Mach-e så brug knappen nedenfor.

Ibsk
Ib Skov
Business Manager, Bjarne Nielsen
Ford Mustang Mach E 2021 1600 14

Vælg batteri med standard rækkevidde (SR) eller udvidet rækkevidde (UR)

Når du skal vælge din Mustang Mach-E, skal du ikke tage stilling til de traditionelle udstyrsversioner. I første omgang skal du beslutte dig for, om du ønsker elbilen med et standard batteri på 76 kWh, der giver bilen en rækkevidde på op til 440 km (SR). Du kan også vælge bilen med et større batteri på 99 kWh, der giver en en udvidet rækkevidde (UR) på op til 610 km.

Uanset hvilken du vælger, så afhænger effekten af, om du vælger bilen med baghjulstræk (RWD) eller firehjulstræk (AWD). Vælger du den med standard rækkevidde og baghjulstræk har den 269 hk og rækkevidde på 440 km (RWD SR). Med udvidet rækkevidde (RWD UR) får du 294 hk og en rækkevidde på 610 km.

Vælger du den med firehjulstræk og standard rækkevidde får du 269 hk (AWD SR) og op til 400 km. Med udvidet rækkevidde har den 351 hk (AWD UR) og kører op til 540 km. Endelig kan du vælge den lynhurtige GT-udgave med udvidet rækkevidde (GT AWD UR) med hele 487 hk og op til 500 km.

Ford Mustang Mach-E udstyrsniveaer

Ford Mustang Mach E 2021 1600 30

Automatgear og baghjulstræk (RWD) eller firehjulstræk (AWD)

Mængden af standardudstyr afhænger af, hvilken udgave af Mustang Mach-E du vælger. Uanset hvad får du i elbilen et lydløst og helt glidende automatgear uden hakken.

Vælger du den med baghjulstræk (RWD), får du en alenlang liste af standardudstyr, der består af for eksempel 18" alufælge, LED for- og baglygter, sæder af kunstlæder, opvarmet rat, sæder og forrude, 2-zoners klimaanlæg, 15,5" touchskærm med SYNC4 og trådløs Apple Carplay/Android Auto, 10" digital instrumentskærm, trådløs mobiloplader, FordPass Connect modem, telefon som nøgle, parkeringssensor for/bag med bakkamera, adaptiv fartpilot med vognbanecentrering, aktiv nødbremse, Lane keeping System (vejbaneassistent) og Blind Spot Information System (BLIS) med advarsel ved krydsende trafik.

Opgraderer du til udgaven med firehjulstræk (AWD), får du yderligere udstyr som 19" alufælge, adaptive LED-forlygter, 8-vejs el-justerbare forsæder med memoryfunktion, sortlakerede hjulbuer, sidelister og sidespejle og mørkt loftsindtræk.

Ford Mustang Mach-E modeller

 

2021Fordmustangmach E GT Cyber Orange 006 LOW

Lynhurtig og brutal Mustang Mach-E GT

Kan du bare ikke få nok, så er Ford Mustang Mach-E GT svaret. GT-udgaven har firehjulstræk (AWD) og det store batteri, som giver en mindre men stadig imponerende rækkevidde på op til 500 km.

GT-udgaven har 487 hk, et moment på hele 860 Nm. En avanceret MagneRide-undervogn justerer sig efter kørselsforholdene, og et bremsesystem fra Brembo giver bilen suveræne køreegenskaber. Den har også en unik kalibrering, der gør, at endnu mere af omdrejningsmomentet bliver fordelt til baghjulene.

Det er i accelerationen fra især 0-100 km/t, at det for alvor bliver sjovt. Det opnår Mach-E GT under ideelle forhold på kun 3,7 sekunder. 

I GT-udgaven får du, foruden alt udstyr fra AWD-udgaven, også 20" alufælge, Brembo-bremser, MagneRide undervogn, sort tag, Performance sportsforsæder med ruskind-indtræk, sportsrat, B&O lydsystem, håndfri el-bagklap, intelligent parkeringsassistent og 360-graders kamera.

GALLERI

Ford Mustang Mach-E design og interiør

Det bemærkes, at Mustang Mach-E er inspireret af sin ikoniske søster-sportsvogn. Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

 

Ford Mustang Mach E 2021 1600 4E

Hjælper dig med at passe på medtrafikanter og fodgængere

Mustang Mach-E er proppet med innovativ sikkerhedsteknologi. Den har LED-forlygter med automatisk op- og nedblænding, der giver dig det ypperste overblik i mørket. Den er også født med en adaptiv fartpilot som tilpasser sig forankørende og samtidig holder bilen mellem vejstriberne. Systemet aflæser også automatisk vejskiltene og kan regulere hastigheden efter dem.

Automatisk nødbremse med Active City Stop hjælper dig med at undgå eller reducere uheld på din vej igennem byens travle gader. Og skulle uheldet være ude kontakter bilens nødopkaldssystem automatisk alarmcentralen med din position.

Radar- og kamerasystemet bremser automatisk, hvis en forankørende bil pludselig standser. Blind Spot Information Systemet overvåger dine blinde vinkler, og udsender en advarsel, hvis der opdages potentielle farer for sammenstød. Når du ikke selv at reagere, vil bilen forsøge at rette op eller bremse for dig.

2020 FORD MACH E AWD 24 LOW (1)

Stort bagagerum og frunk samt anhængertræk til traileren

Den rummelige SUV er hele 4,71 meter lang og 1,6 meter høj og kan derfor sagtens rumme hele familien og de langbenede bagsædepassagerer. Bagagerummet kan klare 402 liter til hattehylden og 519 liter til loftet. 

Når du slipper for brændstofmotoren får du til gengæld også et 'frunk' under kølerhjelmen foran. Det giver dig yderligere 100 liters bagageplads eller 81 liter, hvis du bruger muligheden for en ruminddeler.

Mustang Mach-E bliver desværre aldrig nogen campingtrækker. Den må have 750 kg på anhængertrækket, hvilket er nok til havetraileren men altså ikke til campingvogn eller hestetrailer.

Ford Mustang Mach E 2021 1600 21

Leasing af Ford Mustang Mach-E med lav udbetaling

Vil du slippe for at tænke på værditab eller risikoen for uforudsete værkstedsudgifter, kan du privatlease en Mach-E til en fast månedlig ydelse og med en lav udbetaling. 

Privatleasing inkluderer serviceaftale og finansiering, og derfor er dine eneste ekstraudgifter en bilforsikring og lav årlig ejerafgift. 

Privatleasing af Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach E 2021 1600 52

Interiør i topklasse og frække farver

Når du sætter dig ind i en Mustang Mach-E er det svært ikke at føle sig hjemme. Den store 15,5" touchskærm tilfører kabinen masser af wow-effekt, og de 6-vejs justerbare sæder af Sensico kunstlæder gør kørekomforten helt ideel til både de korte og lange ture.

Vælger du den med firehjulstræk (AWD) er sæderne perforerede med smarte røde syninger, og forsæderne bliver 8-vejs elektrisk justerbare med hukommelse.

Du kan vælge Mach-E i en række flotte farver. Selvfølgelig klassisk sort eller hvid eller den blålige Iced Blue eller grålige Space White. Du kan også vælge den mørkegrå Dark Matter Grey eller modefarverne Rapid Red, Cyber Orange eller Grabber Blue.

SIKKERHED

Ford Mustang Mach-E leverer maksimal
sikkerhed i Euro NCAP crashtest

Ford Mustang Mach-E scorer de maksimale fem stjerner i Euro NCAP-sikkerhedstest:

92%
Adult Occupant
86%
Child Occupant
69%
Pedestrian
82%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Ford Mustang Mach-E modeller, priser og specifikationer

Ford Mustang Mach-E fås i flere udstyrsniveauer fordelt på drivlinje. Du kan vælge den med Standard eller udvidet rækkevidde og med baghjuls- eller firehjulstræk.

Ford Mustang Mach-E modeloversigt

 

 • Mach E 2021 5 Door SUV Base Carbonized Grey 4V2
  Mustang Mach-E

  Mach-E RWD

  Udvalgt standardudstyr:

  • 18'' alufælge
  • RWD via eMotor-baghjulstræk
  • LED-lygter for og bag
  • Integreret spoiler på bagklap
  • Sorte hjulbuer og sidelister
  • Mørktonede ruder
  • Sidespejl med Mustang lys-logo
  • Sensico kunstlæder sæder
  • 6-vejs manuelt justerbare forsæder
  • Opvarmet rat, forrude, forsæder og sidespejle
  • 2-zoners klimaanlæg
  • Elektrisk håndbremse
  Pris fra
  442.840 kr.
  Lån fra
  4.223 kr./md.
  Leasing fra
  6.595 kr./md.
  Læs mere
  Prisliste
 • Mach E 2021 5 Door SUV Base Carbonized Grey 4V2
  Mustang Mach-E

  Mach-E AWD

  Udvalgt standardudstyr udover Mach-E RWD

  • 19'' alufælge
  • AWD via Dual eMotor Technologhy
  • Sensico kunstlæder sæder, perforerede med røde syninger
  • Mustang-inspirerede LED-forlygter
  • 8-vejs el-justerbare forsæder
  • Sorte lakerede hjulbuer og sidelister
  • El-foldbare sidespejle
  • Røde bremsekalibre
  • Aluminiumspedaler
  • Mørkt loftsindtræk
  Pris fra
  494.030 kr.
  Lån fra
  4.692 kr./md.
  Leasing fra
  7.195 kr./md.
  Læs mere
  Prisliste
 • Mach E 2021 5 Door SUV Base Carbonized Grey 4V2
  Mustang Mach-E

  Mach-E GT AWD

  Udvalgt standardudstyr udover Mach-E AWD

  • 20“ Alufælge
  • Brembo bremser
  • MagneRide undervogn
  • Sort tag
  • GT styling
  • Karrosserifarvede hjulbuer
  • Performance sportsforsæder, med integrerede nakkestøtter
  • Sensico ruskind indtræk
  • Sportsrat
  • Standardpedaler
  • B&O premium audiosystem med 10 højttalere inkl. en integreret soundbar
  • Håndfri bagklap
  Pris fra
  704.620 kr.
  Lån fra
  6.596 kr./md.
  Leasing fra
  9.995 kr./md.
  Læs mere
  Prisliste

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Ford Mustang Mach E 2021 1600 81

Lynhurtig opladning

Hjemme i indkørslen kan du oplade Mustang Mach-E med en 11 kW ladeboks. Med Standard Rækkevidde (SR) kan du ved en hurtiglader lade med op til 115 kW og med Udvidet Rækkevidde (UR) med op til 150 kW. Det betyder i praksis, at du kan oplade bilen fra 0-80 procent på under 45 minutter. Derhjemme skal du regne med 50-70 km rækkevidde per times opladning. 

2020 FORD MACH E AWD 40 LOW

Brug din telefon som nøgle

Du behøver ikke rode rundt efter din bilnøgle i tasken. Når du skal ind i bilen, kan du i stedet bruge din mobiltelefon som nøgle. Du kan også give andre adgang til bilen via din Ford-mobilapp, og du kan altid låse bilen op med en personlig pinkode, hvis din telefon er løbet tør for strøm.

2021Fordmustangmach E GT Cyber Orange 111 LOW

Over The Air-opdateringer og app

Det splinternye SYNC4-system er specifikt udviklet til at sætte kundens behov i centrum. Gennem såkaldte Over The Air-opdateringer bliver bilen løbende softwareopdateret, og du kan via en Ford-app holde øje med batteriniveau og forvarme eller afkøle bilen til en bestemt temperatur, inden du skal afsted.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Mustang Mach-e

Hvor stor er en Ford Mustang Mach-E elbil?

Den helt nye Ford Mustang Mach-E er faktisk en ganske stor bil. Den måler 471,2 centimeter i længden og er dermed bare 15 centimeter fra at være lige så lang som Ford Mondeo. Ford Mustang Mach-E er 188,1 centimeter bred og 159,7 centimeter høj - og yder dermed ganske god plads til de fem passagerer, som bilen er indrettet til.

Hvor lang er rækkevidden på Ford Mustang Mach-E elbil?

Med elbilernes indtog er det vigtigere end nogensinde at kunne stole trygt på anslået rækkevidde og forslag til opladning. Derfor har Ford udstyret Mustang Mach-E med funktionen Intelligent Range, der præcist forudser bilens rækkevidde og bliver mere nøjagtig over tid.

Som standard er den udstyret med et 77 kWh batteri (SR), der giver modellen en rækkevidde i forhold til WLTP på hele 440 kilometer. Vælger man en firehjulstrukket version (AWD), er rækkevidden på 400 kilometer. Ford Mustang Mach-E kan også vælges med Udvidet Rækkevidde (UR), hvor det 99 kWh store batteri giver en rækkevidde på henholdsvis 610 og 540 kilometer.

Hvor meget må en Ford Mustang Mach-E elbil trække på krogen?

Du kan sagtens spænde en trailer efter din nye Ford Mustang Mach-E - eller for den sags skyld en påhængsvogn med combi-camp eller lignende. Den velkørende elbil fra Ford må nemlig trække 750 kilo på krogen, men levner altså ikke mulighed for en stor campingvogn eller en hestetrailer.

Er det nemt at lade en Ford Mustang Mach-E elbil op?

Ja - og det går hurtigt. Fords kommende elbil Mustang Mach-E anslås til at kunne opnå 119 kilometer rækkevidde på bare 10 minutters opladning på de offentlige lynladestationer fra Ionity. Det viser Fords nyeste tests, som er foretaget ude på vejene i virkeligheden. Ford Mustang Mach-E-varianten med udvidet rækkevidde og baghjulstræk (RWD) estimeres at kunne opnå 26 kilometer længere rækkevidde end først antaget, som er en forbedring på næsten 30 procent. De første estimater blev udført via mere konservative computersimuleringer.

Hvor lang tid tager det at lade Mustang Mach-E op?

Mustang Mach-E kan oplades med op til 150 kW på en hurtiglader med jævnstrøm (DC).
Hjemme i din egen husstand kan du med en ladeboks maksimalt opnå 11 kW opladning med AC-vekselstrøm. Det betyder, at det vil tage omkring 7-10 timer at lade batteriet fuldt op.

Kan du komme til en 150 kW hurtiglader afhænger hastigheden blandt andet af, om opladeren også lader andre elbiler på samme tid, udendørs-temperaturen samt temperaturen på selve batteriet. Her vil en god tommelfingerregel lyde, at du kan forvente at lade batteriet op fra 0-80 procent på omkring 45 minutter eller fuldt op på omkring en time. 

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford-modeller

Se flere nyere brugte biler

Ford

  Det med småt

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

  Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.