Nordisk publikumsfavorit

FORD MUSTANG MACH-E.
ATLETISK OG MUSKULØS SUV.

Ford Mustang Mach-E tager den ikoniske sportsvogn med ind i fremtiden. Men tag ikke fejl - Mustang Mach-E er i høj grad bygget til hverdagens behov - den tager bare hverdagens kørekomfort til et helt nyt niveau.

Mustang Mach-E er en smuk og strømlinet SUV, der kører på ren el. Den har en rækkevidde på op til 600 km og er i GT-versionen samtidig performance-præget med en acceleration fra 0-100 km/t på under 5 sekunder. At den skal oplades skal ikke være en hindring, og derfor præsenterer Ford dig for et af verdens største ladenetværk, hvor Mach-E ved lynladere kan lade hele 119 km på bare 10 minutter.

Mach-E fås med det helt nye SYNC 4 system som gennem en skærm på hele 15,5" er hjemsted for et bredt udvalg af den nyeste teknologi.

Mustang Mach-E vil kunne fås i både baghjuls- og firehjulstrukne udgaver med enten standard eller udvidet batteri, der alle drives af en permanent magnetmotor. En baghjulstrukket udgave med standard rækkevidde på 400 km yder hele 266hk, mens den med udvidet batteri og en rækkevidde på 610 km yder hele 290hk og har et drejningsmoment på 429 Nm.

Ford Mustang Mach E 2021 1600 04

FORD MUSTANG MACH-E SUV med plads og rene linjer

Det mener vores Ford-ekspert

"Mustang Mach-E er Fords første elbil, og alt tyder på at den bliver en stor succes. Den er en stor bil, men med flotte sporty linjer."

Har du et spørgsmål om Ford Mustang Mach-e så brug knappen nedenfor.

Ibsk
Ib Skov
Business Manager, Bjarne Nielsen A/S

Tårnhøjt udstyrsniveau

Ford Mustang Mach E 2021 1600 81

SUV med elektriske fordele og færre omkostninger

Mustang Mach-E er fuldelektrisk med alle de fordele, der følger med. Du sparer serviceomkostninger og olieskift, og samtidig giver bilen dig en fantastisk glidende og støjsvag køreoplevelse, som bare skal opleves. Du får en rækkevidde på mindst 400 km (mulighed for op til 600 km) - rigeligt til langt de fleste - kombineret med mulighed for at lade bilen ligeså lynhurtigt op, som den kan accelerere.

Mach-E er inspireret af sin ikoniske søster-sportsvogn Mustang, og de deler flere af de klassiske og elegante designdetaljer.

Ford Mustang Mach E 2021 1600 4E

Hjælper dig med at passe på medtrafikanter og fodgængere

Bilen aflæser automatisk vejskiltene og kan regulere hastigheden efter dem. Du får samtidig en masse innovativ sikkerhedsteknologi. Active City Stop hjælper dig for eksempel med at undgå eller reducere uheld på din vej igennem byens travle gader.

Systemer bremser automatisk, hvis en forankørende bil pludselig standser. Blind Spot Information Systemet overvåger dine blinde vinkler, og udsender en advarsel, hvis der opdages potentielle farer for sammenstød.

Derudover overvåger Blind Spot Information Systemet dine blinde vinkler, og advarer mod potentielle ulykker. Du kan derfor sikkert og trygt køre rundt i byens gader.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Intelligent Range External Temperature Adjustment

Avanceret opkobling giver dig opdateringer, du kan stole på

Med elbilernes indtog er det vigtigere end nogensinde at kunne stole trygt på anslået rækkevidde og forslag til opladning. Derfor har Ford udstyret den kommende Mustang Mach-E med funktionen Intelligent Range, der præcist forudser bilens rækkevidde og bliver mere nøjagtig over tid.

Modelside 10

En gennemtestet succes

Volvo V60 Recharge er bygget på samme succesfulde platform som Volvo XC60. Det betyder, at du får en bil, der på enhver tænkelig måde er blevet gennemtestet - og som kan leveres alt det nyeste udi udstyr.

Mobile Image 16X9 HQ

Altid tilgængelig og tilsluttet

Det splinternye SYNC er specifikt udviklet til at sætte kundens behov i centrum. Her kan over 80 indstillinger justeres til førerens egne præferencer, der spænder lige fra temperaturen i kabinen til siddepositionen til stemningsbelysningen i bilen.

Systemet kan via mobiltelefon og bilnøgle opfange, om man nærmer sig bilen, og vil i så fald aktivere førerens valgte indstillinger. Man kan også låse bilen op med en personlig pinkode i tilfælde af, at ens mobiltelefon er løbet tør for strøm.

I Mustang Mach-E kan næste generations SYNC betjenes fra en HD-touchskærm på 15,5”, som er lettere at læse og betjene end nogensinde.

GALLERI

Kig nærmere på Ford Mustang Mach-e

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Ford Mustang Mach-e er endnu ikke testet hos Euro NCAP

Så snart Ford Mustang Mach-e har været en tur hos Euro NCAP, kan du finde testen her.

0%
Adult Occupant
0%
Child Occupant
0%
Pedestrian
0%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Mustang Mach-e

Er Ford Mustang Mach-E en elbil?

Ja. Den helt nye Ford Mustang Mach-E er en femdørs SUV-agtig model, som udelukkende produceres som elbil. Som standard er den udstyret med et 68 kWh stort batteri, der giver modellen en rækkevidde i forhold til WLTP på hele 440 kilometer. Vælger man en firhjulstrukket version, er rækkevidden på 400 kilometer. Ford Mustang Mach-E kan også vælges som Extended Range, hvor det 88 kWh store batteri giver rækkevidde på henholdsvis 610 og 540 kilometer.

Hvor stor er en Ford Mustang Mach-E elbil?

Den helt nye Ford Mustang Mach-E er faktisk en ganske stor bil. Den måler 471,2 centimeter i længden og er dermed bare 15 centimeter fra at være lige så lang som Ford Mondeo. Ford Mustang Mach-E er 188,1 centimeter bred og 159,7 centimeter høj - og yder dermed ganske god plads til de fem passagerer, som bilen er indrettet til.

Er det nemt at lade en Ford Mustang Mach-E elbil op?

Ja - og det går hurtigt. Fords kommende elbil Mustang Mach-E anslås til at kunne opnå 119 kilometer rækkevidde på bare 10 minutters opladning på de offentlige lynladestationer fra Ionity. Det viser Fords nyeste tests, som er foretaget ude på vejene i virkeligheden. Ford Mustang Mach-E-varianten med udvidet rækkevidde og baghjulstræk (RWD) estimeres at kunne opnå 26 kilometer længere rækkevidde end først antaget, som er en forbedring på næsten 30 procent. De første estimater blev udført via mere konservative computersimuleringer.

Hvor meget må en Ford Mustang Mach-E elbil trække på krogen?

Du kan sagtens spænde en trailer efter din nye Ford Mustang Mach-E - eller for den sags skyld en påhængsvogn med combi-camp eller lignende. Den velkørende elbil fra Ford må nemlig trække hele 750 kilo på krogen, og selv om det ikke levner mulighed for en stor campingvogn eller en hestetrailer, så er det yderst attraktivt alligevel.

Hvad koster en Ford Mustang Mach-E elbil?

Den nye Ford Mustang Mach-E elbil kan fås enten med baghjulstræk eller firhjulstræk - samt med to forskellige batteristørrelser. Et stort batteri på 68 kWh og et endnu større på 88 kWh. Den billigste udgave af Ford Mustang Mach-E elbil koster 399.900 kroner - det er udgaven med 68 kWh-batteri og baghjulstræk. Den dyreste variant koster 479.900 kroner - og for det beløb kan du så til gengæld trække afsted med firhjulstræk og et stort batteri på 88 kWh. Endelig har du mulighed for at tilkøbe forskellige udstyrspakker med videre.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford-modeller

Se flere nyere brugte biler

Ford

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.