UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Ford Mustang Mach-E.
Atletisk og muskuløs SUV.


Ford Mustang Mach-E

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Ford Mustang Mach-E.

PRIS FRA
399.900 kr.
FINANSIERING FRA
4.209kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Ford Mustang Mach-E er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

REN EL. REN KøREGLæDE.

SUV med elektriske fordele og færre omkostninger

Mustang Mach-E er fuldelektrisk med alle de fordele, der følger med. Du sparer serviceomkostninger og olieskift, og samtidig giver bilen dig en fantastisk glidende og støjsvag køreoplevelse, som bare skal opleves. Du får en rækkevidde på mindst 400 km (mulighed for op til 600 km) - rigeligt til langt de fleste - kombineret med mulighed for at lade bilen ligeså lynhurtigt op, som den kan accelerere. 

Mach-E er inspireret af sin ikoniske søster-sportsvogn Mustang, og de deler flere af de klassiske og elegante designdetaljer.

HøJTEKNOLOGISK OG SIKKER

Hjælper dig med at passe på medtrafikanter og fodgængere

Mach-E er proppet med al den nyeste teknologi, som hjælper dig sikkert gennem trafikken. 

Bilen aflæser automatisk vejskiltene og kan regulere hastigheden efter dem. Du får samtidig en masse innovativ sikkerhedsteknologi. Active City Stop hjælper dig for eksempel med at undgå eller reducere uheld på din vej igennem byens travle gader. Systemer bremser automatisk, hvis en forankørende bil pludselig standser. Blind Spot Information Systemet overvåger dine blinde vinkler, og udsender en advarsel, hvis der opdages potentielle farer for sammenstød. 

Derudover overvåger Blind Spot Information Systemet dine blinde vinkler, og advarer mod potentielle ulykker. Du kan derfor sikkert og trygt køre rundt i byens gader. 

TIL AT REGNE MED

Avanceret opkobling giver dig opdateringer, du kan stole på

Med elbilernes indtog er det vigtigere end nogensinde at kunne stole trygt på anslået rækkevidde og forslag til opladning. Derfor har Ford udstyret den kommende Mustang Mach-E med funktionen Intelligent Range, der præcist forudser bilens rækkevidde og bliver mere nøjagtig over tid.

 

FORDPASS CONNECT OG SYNC 4

Altid tilgængelig og tilsluttet

Det splinternye SYNC er specifikt udviklet til at sætte kundens behov i centrum. Her kan over 80 indstillinger justeres til førerens egne præferencer, der spænder lige fra temperaturen i kabinen til siddepositionen til stemningsbelysningen i bilen.

Systemet kan via mobiltelefon og bilnøgle opfange, om man nærmer sig bilen, og vil i så fald aktivere førerens valgte indstillinger. Man kan også låse bilen op med en personlig pinkode i tilfælde af, at ens mobiltelefon er løbet tør for strøm.

I Mustang Mach-E kan næste generations SYNC betjenes fra en HD-touchskærm på 15,5”, som er lettere at læse og betjene end nogensinde.  
 


Komplet oversigt og sammenlign

Det er den eneste måde at finde ud af om Ford Mustang Mach-E er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG