Se alle vores 2 nyere brugte Peugeot 508 her

Peugeot 508 er en elegant og moderne bil, der fås i to udgave: Sedan eller stationcar kaldet SW, hvis du vil have en rummelig familiebil. Uanset udgave får du en komfortabel bil med god plads til fører og bagsædepassagerer. Modellen blev lanceret i 2011, hvor den blev en erstatning for den mindre Peugeot 408 og den større 607. Anden generation af bilen kom på markedet i 2018, og i løbet af 2023 får den et facelift.

Hos Bjarne Nielsen finder du et udvalg af brugte Peugeot 508, og vi har samlet alle brugte udgave på denne side. Her er der også vist biler fra Bilernes Hus i Silkeborg, da vi er en del af samme koncern, Nielsen Car Group. Med mere end 30 år som bilforhandler er vi klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål.

Finansiering, serviceaftale og forsikring kan vi også hjælpe med, når du køber en brugt bil hos os. Under klargøring af bilen gennemgår vi den grundigt og udbedrer eventuelle fejl og mangler, så du kan være helt sikker på, at der stadig er mange kilometer tilbage i din nye, brugte bil.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Elegante og rummelige Peugeot 508

Peugeot 508 kom på markedet i 2011, og størrelsesmæssigt ligger den mellem Peugeot 408 og Peugeot 607, som var de to modeller, den skulle erstatte. Den er moderne og elegant, og den har en slank profil. Bilen er kendt for sin komfort og kvalitet.

Det er en fornøjelse at sætte sig bag rattet i Peugeot 508. Den er rummelig på både for- og bagsæder, og det er en af de største modeller fra Peugeot, hvis det ikke skal være en SUV/crossover.

Vælg mellem sedan eller stationcar (SW)

Der er to varianter af Peugeot 508: Sedan og stationcar. Sedan-udgaven har et stilsikkert design med en dynamisk form. Den er elegant og sportslig at se på og skiller sig virkelig ud på vejene. Den er samtidig rummelig, så der er god plads til både for- og bagpassagerer.

Skal du have ekstra god plads, er det stationcar-udgaven, du skal gå efter. Den hedder SW. Her får du en eksklusiv familiebil i et markant design, og den kombinerer på fineste vis komforten fra en pendlerbil, stationcarens rummelighed og coupéens sportslige udtryk. Her får du masser af plads til hele familien, pakket ind i et flot design.

Motorvalg: Benzin, diesel eller plug-in hybrid

Både sedan- og stationcar-udgaverne fås med tre forskellige motorvalg. Der er de klassiske benzin- og dieselmotorer, og så er den også kommet med en plug-in hybridmotor, som giver dig delvis elektrisk kørsel. Peugeot kalder det Power of Choice, at du kan vælge frit mellem de forskellige motorer, uden at bilen bliver anderledes.

Plug-in hybriderne blev lanceret i 2020, og her får du op til 52 km på ren el, og bilerne er med automatgear. Er du mere til benzin- eller dieselmotorer, fås de også med manuelt gear eller automatgear, ligesom de fårs i flere udgaver.

Årets Firmabil 2021: Peugeot 508 SW PHEV

Peugeot 508 SW plug-in hybrid blev i 2021 kåret som Årets Firmabil, og det var første gang, at juryen bag kåringen valgte en plug-in hybrid som vinder. Her blev både design og interiør fremhævet, ligesom det blev fremhævet, at det er muligt at køre delvist på ren el i bilen.

Når Årets Firmabil kåres, lægges der også vægt på, at bilen er komfortabel at køre i, og dermed kan du være sikker på, at Peugeot 508 er god at sidde i på selv længere ture. Ved kåringen blev økonomien også vurderet, og dermed får man alt i alt en samlet, god pakke med Peugeot 508 SW PHEV.

Udstyrsniveauer som Allure, Line og GT

Peugeot 508 blev lanceret tilbage i 2011, og den har gennem tiden haft flere forskellige udstyrsniveauer og er kommet i forskellige udstyrsvarianter. Det er blandt andet navne som Allure Pack, Line Pack og GT Line, som man har kunne finde bilen i.

Udstyret har derfor også ændret sig gennem tiden, og for at gøre det nemt for dig at finde ud af, om bilen har det rette udstyr, kan du på hver brugt bils side se hele listen over udstyr. Du kan også her på siden filtrere, hvis der er bestemt udstyr, du ønsker på bilen.

Brugt Peugeot 508 fra årgang 2017-2023

Der findes brugte Peugeot 508 tilbage til 2011, hvor bilen blev lanceret, men hos Bjarne Nielsen sælger vi primært brugte biler, der er op til seks år gamle. Det vil sige, at du kan finde brugte Peugeot 508 fra årgang 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og så småt også 2023.

Der er flere fordele ved at købe brugt, når du skal have en ny bil. Du tager lige toppen af nyprisen, og så er bilen på lager til levering stort set med det samme. Det betyder, at du ikke skal vente på, at bilen bliver produceret, men hurtigt kan blive godt kørende i din nye, brugte bil.

Køb brugt Peugeot 508 hos Bjarne Nielsen

Er Peugeot 508 din kommende bil? Så finder du den hos Bjarne Nielsen. Vi sætter altid en skarp pris på vores brugte biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere, hvordan vores priser er i forhold til resten af markedet. Du kan her i oversigten se vurderingen, ligesom den også findes på hver brugt bils side.

Har du fundet den model, du vil have, så kan du bestille direkte på hjemmesiden. Her kan du vælge finansiering og tilbyde din nuværende bil i bytte, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Vi giver altid en fair pris på byttebiler. Læs mere om køb online her. Du er altid velkommen i dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Relaterede links