Lige nu har vi 0 brugte Subaru Forrester til salg.

Japanske Subaru blev grundlagt i 1953, og det kvalitetsbevidste bilmærke er fortsat en del af Fuji Heavy Industries, der er en gigantisk koncern i Japan med fokus på transportmidler. Ud over biler produceres der også tog, fly og rumfærger hos Fuji Heavy Industries.

Bilfabrikken Subaru har også ry for at levere en nærmest flyvende oplevelse - ikke mindst hvis køreturen foregår i den lynhurtige WRX STI, som i bund og grund er en rallybil. Det er den model, der tidligere ”gik” under navnet Impreza.

Subaru har i mange år været kendetegnet for brugen af boksermotorer, rammeløse vinduer og permanent firhjulstræk på alle modeller. I dag er man gået væk fra kun at levere rammeløse vinduer - men firhjulstræk og boksermotorer holder man i udpræget grad ved.

Blandt de mest kendte modeller er Subaru Levorg, Subaru Forester og Subary Outback. Alle er de eksponenter for kørekomfort ud over det sædvanlige. Er man til biler, der kan komme frem overalt, og som er gennemsyret af kvalitet, så er Subaru et godt bud.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Relaterede links