Vi har 31 nyere brugte Audi til salg

Audi er indbegrebet af tysk kvalitet, og de leverer år efter år attraktive bilmodeller, der med de karakteristiske fire ringe på fronten altid får opmærksomhed. Med historiske modelnavne som 100, 200 og V8 og de nuværende A4, A6 og Q4 for at nævne nogle laver Audi biler, som de fleste er på fornavn med. Og de nyere elbiler med betegnelsen e-tron beviser, at det tyske mærke altid formår at følge med tiden og fortsat er med helt fremme i den teknologiske udvikling. Hvilket måske er derfor, at deres slogan er ”Vorsprung durch Technik”.

Hos Bjarne Nielsen sælger vi hvert år mange brugte Audi’er. Ved at købe en brugt bil tager du toppen af prisen, men får samme gode kvalitet, og med en Audi er du sikker på, at den kommer til at køre mange år endnu. For at gøre det endnu nemmere for dig at vurdere vores priser har vi en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere dem i forhold til resten af markedet. Det giver dig et godt overblik her på siden.

Der er mange fordele ved at handle biler hos Bjarne Nielsen. Vi kan stå for finansiering, forsikring og serviceaftale, hvis du ønsker, og når vi klargør bilen, bliver den gennemtjekket, og du kan dermed trygt køre i din nye brugte bil, når den kommer fra os, ligesom du altid får et halvt års garanti. Har du en bil i forvejen, tager vi den gerne i bytte og giver en skarp pris på. Kontakt os eller besøg dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus for at høre mere.

31 BILER
Viser nu 21 af 31 biler
Vis flere biler

Audi er tysk kvalitet gennem mange år

Audi er blevet grundlagt helt tilbage i 1910 og har altså i mere end 100 år produceret biler. I dag er det Volkswagen-koncernen, der ejer Audi, men det er et selvstændigt mærke i koncernen. De har lavet mange ikoniske biler gennem tiden for eksempel Audi 200 og er i dag kendt for modeller som A3, A4 og firmabilisternes foretrukne A6.

De har også de større Q-modeller, og senest er der blevet tilføjet e-tron, som er elbiler fra det tyske mærke. Audi formår konstant at forny sig og følge med tiden, men uden at gå på kompromis med kvalitet, design og udstyr. Derfor kan du trygt købe en brugt Audi.

Brugte Audi fra årgang 2018-2024

Hos Bjarne Nielsen har vi som udgangspunkt kun brugte biler, der er maksimalt seks år gamle, men du kan finde undtagelser – også med Audi, fordi vi kan stå inde for kvaliteten af bilen. Hos os finder du derfor Audi’er fra årgangene 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023, ligesom der også så småt er brugte biler fra årgang 2024.

Med det brede udvalg af årgange finder du også en masse forskelligt udstyr og teknologier i bilen, og har du brug for hjælp til at finde den helt rette model, er vi klar til at guide dig. Ellers kan du på hver bil læse mere om, hvad de har af udstyr.

Vælg model mellem A, Q eller e-tron

Det er nogle meget simple modelnavne, som Audi bruger. Der er A-navnene som A3, A4 og A6, som normalvis er sedaner eller hatchbacks. Så er der de større Q-modeller som Q2, Q3 og Q4, og de er SUV’er. Alle R-modeller er roadstere, mens RS er racing sport coupé, og modellerne, der hedder S, er en sportsmodel. Seneste skud på stammen er e-tron-modellerne, som er elbiler.

Det er derfor relativt nemt at afkode, hvilken bil der er tale om. Deres modelprogram er dog relativt stort, men det betyder også, at der helt sikkert er en bil, der passer til netop dine behov.

Køb din brugte Audi hos Bjarne Nielsen

Skal din kommende bil være en lettere brugt Audi, så finder du den her hos Bjarne Nielsen. Vi har et bredt udvalg og stor variation af modeller, udstyrsniveauer og motorstørrelser, så der er helt sikkert også en model, du kan bruge.

Alle brugte biler bliver tjekket igennem, så fejl og mangler udbedres, og derfor bliver du godt kørende i mange år, når du køber bil hos os. Besøg dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og lad dig inspirere til en ny, brugt Audi.

Relaterede links