Se alle vores 6 nyere brugte Ford Transit 350 L3 Van

Ford Transit er den største varebil hos Ford. Den fås i forskellige højder og længder, og dette er modellen Ford Transit 350 L3 Van. Den kan rumme op til 11,5 m³ i varerummet. Med Ford Transit Van får du en stærk varebil, der kan klare de fleste opgaver. Den er hårdfør og driftssikker, og så kan den tilpasses netop din virksomhed.

Hos Bjarne Nielsen har vi et bredt udvalg af varebiler herunder Ford Transit i forskellige størrelser. De er på lager og klar til levering, så du hurtigt kan få en ny, brugt varebil til din virksomhed.

Vi hjælper gerne med at finde den rette model med den indretning, der er behov for, ligesom vi kan tilbyde attraktiv leasing. Kontakt dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus for at høre mere om, hvordan vi hjælper vores erhvervskunder.

6 BILER
Viser nu 6 af 6 biler

Rummelige Ford Transit Van

Ford Transit Van er den rummelige kassevogn fra Fords serie af varebiler. Den er bygget til hårdt arbejde og har været håndværkernes faste makker siden 1965, hvor den første bil kom på markedet. Det er nu i fjerde generation, som har eksistereret siden 2013, men den fik et facelift i 2020.

Transit er den største varebil fra Ford, og den kan rumme op til 15,1 m³ afhængig af modellen. Det er både længde og højde, der kan kombineres på forskellige måder, og det giver en størrelse fra 5,7 m³ og op til de 15,1 m³, som det største.

Ford Transit 350 L3 H2 Van

Der er forskellige måder at kombinere længde og højde på Ford Transit-modellerne. Denne udgave er en Ford Transit 350 L3 H2 Van, der har en tilladt totalvægt på 3500 kg. Den har L3, som er med lang akselafstand, og den er 598 cm lang. H2 betyder halvhøjt tag, og den har en højde på 242-253 cm. Højden afhænger af, hvor tungt bilen er læsset.

Samlet giver det et varerum, der kan rumme op til 11,5 m³. Er plads ikke nok, eller har du brug for en trailer, så kan du have op til 2800 kg på anhængertrækket.

Drivkraft: FWD, RWD eller AWD

Ford Transit kan fås med både for-, bag- og firehjulstræk. Forhjulstræk (FWD) giver en lavere læssehøjde og gør af- og pålæsning nemmere. Der er også større varerum og øget loftshøjde, og sammenligner man med tilsvarende RWD-modeller er den mere brændstoføkonomisk.

Baghjulstræk (RWD) er traditionelt lavet til tungere opgaver, og det er det ideelle valg, hvis du har bugseringsopgaver. Giver et fremragende vejgreb særligt ved tungt læs og kraftig acceleration. Firehjulstræk (AWD) giver dig ekstra trækkraft til vanskelige terrænforhold. Den trækker automatisk på det eller de hjul, der har mest vejgreb.

Ford Transit 350 L3 Van fra årgang 2018-2024

Hos Bjarne Nielsen sælger vi brugte biler, der som udgangspunkt er op til seks år gamle. Det vil sige, at de ældste biler er fra årgang 2016, og så kan du få dem i årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024.

Der kan dog være ældre biler, der måske ikke har kørt så meget, eller der kan være andre årsager til, at vi stadig kan stå helt inde for kvaliteten af dem. Du kan i hvert fald være sikker på, at vi har gennemgået de brugte biler grundigt, så der er masser af kilometer i dem endnu, når du får din nye, brugte Ford Transit 350 L3 Van.

Stærke dieselmotorer

Ford Transit Van har en stærk og kraftfuld motor, og den fås i flere forskellige udgaver. Fælles er, at det er driftssikre dieselmotorer, der virkelig kan yde dag efter dag, så du har en pålidelige varevogn til dit arbejde. Den fås med både manuelt gear og automatgear.

Med den seneste generation af EcoBlue motorer er der også en forbedret brændstoføkonomi op til syv procent i forhold til tidligere modeller. Og afhængig af, hvor meget du kører, kan det måske godt svare sig at kigge efter en lidt nyere brugt Ford Transit.

Udstyrsniveauer Trend, Limited og Trail

Varebiler er skabt til at blive tilrettet, så de passer til netop dine behov. Derfor er der ikke meget udstyr i bilerne – i stedet vælger du det ekstra udstyr, der er relevant for din opgave. Det kan være, du gerne vil have et ekstra forsæde, at bagdørene åbner mere op eller ekstra airbags.

Ford Transit fås i forskellige modeller, som svarer til udstyrsniveauerne, man kender fra personbiler. Trend, Limited og Trail er de aktuelle udgaver. På hver brugt model kan du se, hvilket udstyr de har, og har du brug for andet udstyr, kan du altid kontakte os, så ser vi, om vi kan hjælpe.

Mobilt kontor og fleksibelt lastrum

Ford Transit kan bruges som et mobilt kontor, og der er tænkt ind, at der skal være plads til at skrive på computeren og have papirerne lige ved hånden. Der er gode opbevaringsrum i kabinen, hvor du kan have alle fornødenheder.

Lastrummet kan indrettes efter dine ønsker, og vi hjælper gerne med indretningen, hvis du har brug for det. Der er kan tilkøbes forskelligt ekstra udstyr, så lasten kan fastgøres, eller varerummet kan opbygges til værktøj eller lignende. Det kan også lade sig gøre, når den er brugt. Der er mange muligheder for at skabe den Ford Transit Van, der passer til netop din opgave.

Køb brugt Ford Transit Van hos Bjarne Nielsen

Skal din virksomhed have en Ford Transit Van, så kan du her på siden se vores udvalg af Ford Transit 350 L3 H2. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette bil med både udstyr og størrelse, ligesom vi hjælper med indretningen. På hver bilmodel kan du se kontaktnummeret til vores erhvervskonsulent i de enkelte bilhuse, men du kan også kontakte dit nærmeste bilhus her.

Ønsker du at lease en Ford Transit Van, så laver vi også attraktive leasingtilbud på varebiler, så du kan blive godt kørende. Alle brugte varebiler her på siden, kan leveres hurtigt.

 

Relaterede links