Se alle vores 4 nyere brugte Renault Captur her

Renault Captur hører til blandt de bedst sælgende og mest roste modeller fra den franske bilfabrikant. Captur er grundet sin crossover/SUV-højde med nemmere indstigning blevet mere og mere populær siden introduktionen i 2013. I 2020 kom den i anden generation med væsentligt opdateret interiør og teknologi. Også motorerne er udviklet, og Captur fås i dag som E-TECH med plug-in hybrid motor.

Hos Bjarne Nielsen er vi autoriseret Renault-forhandler, og vi har derfor et indgående kendskab til mærket, ligesom vi har autoriserede Renault-værksteder. Her yder vi blandt andet autoriseret service, så din bil er i virkelig gode hænder hos os. Her på siden finder du vores udvalg af brugte Renault Captur fra alle Bjarne Nielsen-bilhuse, ligesom der også kan være modeller, der står i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi er nemlig en del af samme koncern, Nielsen Car Group.

Når du køber brugt bil hos os, kan vi hjælpe med både finansiering, service og forsikring, og du kan være helt tryg ved at købe brugt. Vi gennemgår nemlig bilen grundigt og udbedrer eventuelle fejl og mangler, så du kan være sikker på, at der fortsat er mange kilometer tilbage i din nye, brugte bil.

Oplev den nye Renault Captur her

4 BILER
Viser nu 4 af 4 biler

Renault Captur er en populær crossover

Renault Captur blev introduceret i 2013, og det har været og er stadig en populær crossover/SUV. Størrelsesmæssigt kan man sammenligne med en Renault Clio, men Captur er en crossover, hvor du får den høje og komfortable indstigning. Du har samtidig også et godt overblik over vejen fra førersædet, og det er blandt andet derfor, at crossovers er blevet så populære i Danmark.

Indvendigt er Captur rummelig og ergonomisk designet, og du får optimal komfort i bilen, der også kører godt. Den kompakte størrelse gør den ideel til bykørsel, men den kan også sagtens anvendes på længere ture. Der er et fint bagagerum i bilen, og det er muligt at lægge bagsæderne ned, så du får ekstra bagagerumsplads.

Vælg motor: Benzin, diesel eller plug-in hybrid

Der er flere forskellige motorer at vælge mellem, når du skal have en brugt Renault Captur. Den har gennem tiden kunne fås med både benzin-, diesel- og plug-in hybrid-motor, og derfor er der stort set frit valg, når du skal vælge motor.

Plug-in hybrid-udgaven, som hedder E-Tech, kører op til 49 km på en opladning, inden benzinmotoren tager over. Den er desuden med automatgear. Vælger du i stedet den alsidige benzinmotor eller højtydende dieselmotor, kan de fås med enten manuelt gear eller automatgear.

Udstyrsniveauer som Expression, Zen og Intens

Der er ved at være et årti siden, at Renault Captur kom på markedet, og når der også er kommet en anden generation, så kan man være helt sikker på, at udstyrsniveauerne har forandret sig undervejs. Det gælder også for Captur, der har kunne fås i flere forskellige udstyrsvarianter. Og det gør det lidt svært, når man skal købe brugt – for der kan være forskel på udstyret, hvis der er tilvalgt pakker eller niveauet har ændret sig undervejs.

Renault Captur findes blandt andet i udstyrsniveauerne Expression, Zen og Intens, og hvis man finder en nyere udgave, er det Equilibre og Techno, der er varianterne. For at være sikker på, at du får det udstyr, du ønsker, så kan du på hver brugt bils side se den fulde udstyrsliste. Vi hjælper dig naturligvis også gerne med at finde den helt rigtige brugte model.

Brugt Renault Captur fra årgang 2018-2024

Renault Captur har været en populær model, som har solgt i mange eksemplarer, siden den blev lanceret i 2013. Den opfylder nemlig rigtig manges behov, og det betyder også, at der findes en del brugte udgaver. Du kan finde brugt Captur helt tilbage fra 2013, men hos Bjarne Nielsen sælger vi primært brugte biler, der er op til seks år gamle.

Det vil sige, at du finder brugt Captur fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024. Når du køber brugt, er de største fordele, at du tager toppen af nyprisen, og du derfor kan få mere ud af dine penge. Samtidig er bilen på lager til levering stort set med det samme, og du kan derfor hurtigt blive godt kørende.

Køb brugt Renault Captur hos Bjarne Nielsen

Skal Renault Captur være din nye, brugte bil? Så finder du den hos Bjarne Nielsen. Vi er autoriseret forhandler af Renault, og du kan derfor være helt tryg ved at handle det franske mærke hos os. Vi sætter altid en skarp pris på vores biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne, så du nemt kan få et overblik over vores priser i forhold til resten af markedet. Vurderingen kan ses her i oversigten og på den brugte bils side.

Har du allerede fundet den bil, du vil købe, kan du gøre det direkte her på hjemmesiden. Du bestiller på bilens side, og du kan vælge finansiering, hvis du ønsker, ligesom du også kan tilbyde din nuværende bil i bytte, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Vi giver altid en fair pris for byttebiler og kommer gerne med et tilbud. Læs mere om køb af brugt bil på hjemmesiden her. Du er selvfølgelig også velkommen i dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus, hvor vi står klar til at hjælpe.

Relaterede links