Lige nu har vi 1 brugte Renault Talisman til salg.

Renault er et af de mest fremgangsrige bilmærker i Danmark gennem det seneste årti, hvis man kigger på salgstal og markedsandele. Og også internationalt har Renault, der er en del af Renault-Nissan-alliancen, vind i sejlene. 

Mærket blev grundlagt i 1898 af Louis Renault, og efter succes med motorsport og hyrevogne slog Renault sig hurtigt op som storleverandør af især personbiler.

Mange legendariske bilmodeller har forladt samlebåndene hos den franske bilfabrikant - blandt andre Renault 5, Renault 15 og i nyere tid Renault Clio og Renault Scenic. Renault Talisman Sport Tourer

Faktisk bliver Renault betragtet som opfinderne af den yderst populære MPV-klasse. Med den første Espace, der blev introduceret i 1984, stod man således fadder til en ny slags bil, der havde - og har - plads til hele den sammenbragte familie.

I dag er Renault fortsat stærke inden for rigtig mange bilklasser - og således også når det handler om firmabiler.

Her er de stærke kort modeller som Renault Megane og Renault Talisman, samt Renault Captur, Renault Clio og den lidt større Renault Kadjar. Også inden for MPV-modellerne har mærket flere muligheder - eksempelvis Renault Scenic og Renault Espace.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Relaterede links