Lige nu har vi 2 brugte Mazda CX-3 til salg.

Op gennem 1980'erne og 1990'erne var Mazda et af de helt store hit på det danske marked med storsællerterne Mazda 323 og Mazda 626. Sidstnævnte model, der var en konkurrent til blandt andre Opel Vectra, Toyota Carina og Ford Sierra/Mondeo, blev således kåret til Årets Bil i Danmark 1993.

Mazda er faktisk kørt med den eftertragtede titel yderligere to gange - nemlig i 2004 med Mazda3 og igen fire år senere, da Mazda2 blev kåret til Årets Bil i Danmark 2008. I dag hedder modellerne stadig Mazda2 og Mazda3 - og desuden er der kommet et par højbenede udgaver til i form af Mazda CX-30, Mazda CX-3 og Mazda CX-5 samt den klassiske firmabil Mazda6.

Japanske Mazda har eksisteret siden 1920 og har produceret biler siden 1931. Dermed er Mazda en af de ældste bilproducenter i Japan. Mazda begyndte for alvor at titte frem på de danske landeveje i slutningen af 1970'erne, hvor modellerne 323 og 626 blev lanceret.

Netop de to biler solgte i nærmest ekstrem stor stil i Danmark i adskillige år - med de to Toyota-modeller Corolla og Carina som de primære konkurrenter. I dag er især Mazda6 en favorit blandt firmabilister - og skal det hele være lidt sjovere, så kryber en del entusiaster også gerne ned i den lavtliggende Mazda MX-5.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Mazda CX-3 – den unge i den ellers solide familie

Hos Bjarne Nielsen finder du brugte Mazda i alle prisklasser. Fra de billige brugte Mazda-varianter såsom Mazda CX-3 til de dyrere og måske lidt mere eksklusive modeller som eksempelvis Mazda CX-3. Uanset hvilken bil du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand.

Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Brugte Mazda CX-3 hos Bjarne Nielsen

Her på siden finder du altid flere brugte Mazda CX-3 til salg. Mazda CX-3 er et af de nyeste skud på stammen hos Mazda, og byder på god siddehøjde og stort overblik.

Mazda CX-3 kom til verden i 2014, og er en mindre SUV, der deler mange fælles kendetegn med eksempelvis CX-5. Bilen er bygget på samme platform som Mazda 2, men er altså en højere version, som også er mere rummelig.

Mazda CX-3 findes naturligvis i en lang række forskellige udgaver med diverse motorstørrelser og udstyrsniveauer.

Fælles for samtlige Mazda-modeller gælder, at de byder på god komfort, lækkert design og moderne teknologi. Mazda har altid været kendt for ”at køre godt”, og Mazda CX-3 er ingen undtagelse i den forbindelse.

En brugt Mazda CX-3 er indbegrebet af kvalitet, komfort, køreglæde og masser af udstyr, så søger du en, så behøver du ikke lede længere. Kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen Mazda-forretning.

Som et af Danmarks største bilhuse finder du et bredt i udvalg i næsten alle bilmærker. Lige fra Honda og Hyundai over Mercedes-Benz og Mitsubishi til Seat og Suzuki.

Men især modeller fra vore "egne mærker" i Bjarne Nielsen-koncernen har vi naturligvis et stort udvalg i. Vi forhandler Ford, Renault, Dacia, KIA, Mazda og Volvo i vores ti bilhuse.

Relaterede links