Aktuelle kampagner på Mazda CX-5RENTEN ER LAV - KUN 0,45%*
VINTERHJULENE FÅR DU MED

(VÆRDI OP TIL 14.395 KR.)

Enhver ny Mazda forener inspirerende design med dynamiske køreegenskaber og avanceret sikkerhedsteknologi. Lige nu får du vinterdæk på aluminiumsfælge uden merpris** og en attraktiv kampagnerente via Mazda Finans. Velkommen til en prøvetur hos dit Bjarne Nielsen Mazda bilhus


Book prøveturBook prøvetur

bn

*Finansieringseksempel: Mazda CX-30 SKY 2.0 310.000 kr. Udbetaling 62.001 kr. Månedlig ydelse i 96 mdr. 2.873 kr. Saml. kreditbeløb 267.917 kr. Samlede. omkostninger 27.773 kr. Saml. tilbagebetaling 275.772 kr. ÅOP 2,71%. Var. debitorrente 0,45%. Finansiering udbydes af Nordea Finans. Der er fortrydelsesret på finansieringen. Forudsætter kaskoforsikring og betaling via BS. **Tilbuddet har en værdi af op til 14.395 kr. og gælder ved køb af en fabriksny Mazda2, Mazda3, Mazda6, Mazda CX-30 eller Mazda CX-5 som indregistreres senest den 28.02.2021. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Bilerne er vist med ekstraudstyr. Brændstoføkonomi ved blandet kørsel 20,0 - 12,0 km/l. CO2-emission 132 - 188 g/km. Energiklasse
A+C

Bjarne Nielsen A/S i Skive holder
lagersalg på nye Mazda biler.

Vi er ved at gøre plads til nye biler i butikken, og har derfor skruet en rigtig god handel sammen på de sidste lagerbiler.

Lige nu får du helt op til 25.000 kr. i rabat, og så giver vi oven i købet 2 års udvidet garanti. Altså i alt hele 5 års garanti.

Se bilerne herunder, eller kom forbi og oplev dem, book en prøvetur eller få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig.

Prøv vores pristjek, og beregn selv din byttepris

Det er ikke altid nemt at finde ud af hvad en brugt bil er værd netop nu. Derfor har vi udviklet vores digitale Pristjek hvor du kan indtaste din bils data, og få en aktuel brugtbilspris baseret på hvad andre har til salg netop nu.

Beregn byttepris

Læs mere om pristjek

Vi har gode muligheder for at lave et attraktivt tilbud på din næste bil, og det er faktisk nemt. Du modtager et tilbud i løbet af 24 timer på hverdage, og vi gør altid vores ypperste for at give dig markedets bedste pris.


Sådan får du et godt tilbud
Send os en mail med dine ønsker til model, farve og udstyr. Har du en byttebil, som skal indgå i handlen, så send årgang, kilometer, model mv. til os, og husk billeder. Jo mere du sender, jo bedre pris kan vi give dig.

Du er naturligvis også velkommen til blot at kigge forbi vores bilhus når det passer dig.

Find nærmeste bilhus

Hos Bjarne Nielsen forhandler vi Mazda i vores bilhuse i Skive.Komplet oversigt og sammenlign
ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Alle Mazda modellerne