Klar til en ny brugt Dacia? Vi har lige nu 5 til salg

Dacia har eksisteret siden 1966 og var på det danske marked i 1980’erne, men importen stoppede, fordi der var for stor konkurrence fra andre billige bilmærker fra Østeuropa. I 1999 blev mærket købt af Renault, som genintroducerede Dacia på det danske marked i 2013. Det var med modeller som Lodgy, Sandero og Logan, og med de billige budgetbiler har mærket vundet en markedsandel på omkring 1,5%.

Hos Bjarne Nielsen finder du et bredt udvalg af brugte Dacia, og da vi også er forhandler af nye modeller, har vi stor viden om alle modeller. Vi kender mærket indgående, så du kan altid få den rette rådgivning hos os. Vi er en del af Nielsen Car Group, som også ejer Bilernes Hus i Silkeborg, og derfor kan du også finde brugte modeller, der står hos dem.

Når du køber brugt bil hos os, kan du være sikker på at blive godt kørende. Vi sælger mere end 10.000 biler om året og rådgiver dig grundigt undervejs, ligesom vi gennemgår din nye, brugte bil grundigt under klargøringen, så eventuelle fejl og mangler udbedres. Vi giver desuden altid et halvt års garanti på brugte biler købt hos os. Kontakt os eller besøg dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus for at høre mere.

5 BILER
Viser nu 5 af 5 biler

Budgetvenlige biler fra Dacia

Dacia blev skabt i 1966 i Rumænien med en klar målsætning om at levere moderne og driftssikre biler, der var til at betale for det rumænske folk. I dag er det fortsat målet, og en af grundene til, at modellerne er blevet populær: Det er billige biler, hvor der er det vigtigste udstyr, og dermed har alle (eller de fleste) råd til at købe en bil.

Dacia var på det danske marked i 1980’erne, men der var for stor konkurrence fra andre bilmærker fra Østeuropa, der også producerede billige biler. I 1999 opkøbte Renault det rumænske mærke, og herfra kom der en anden kvalitet i bilerne, ligesom Renault havde et mål om at gøre Rumænien til deres hovedsæde for biludvikling i Central- og Østeuropa. Der blev derfor investeret markant i bilmærket, som kom tilbage på det danske marked i april 2013 med modeller som Logan, Sandero og Duster.

Dacia fra årgang 2018-2024

Dacia har været på det danske marked siden 2013, og der kan derfor findes brugte modeller tilbage fra dengang. Hos Bjarne Nielsen sælger vi dog primært brugte biler, der er op til seks år gamle. Derfor vil du som udgangspunkt finde brugte modeller fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024.

Selvom Dacia som ny bil er relativ billig, er der stadig gode penge at spare ved at købe den brugt. Du tager nemlig lige toppen af nyprisen, så du kan købe en større model eller blot spare pengene. En anden fordel er også, at bilen er på lager og klar til levering, og dermed skal du ikke vente på at få en ny (brugt) bil.

Hvilke bilmodeller har Dacia lavet?

Dacias modelprogram er måske ikke så bredt, men de har stadig lavet mange kendte modeller. Logan, Lodgy, Dokker, Duster, Spring og Jogger for at nævne nogle, og du finder dem brugt her på siden. Vi har dem i forskellige udstyrsvarianter, ligesom de fås i de populære Stepway-udgaver.

På hver bilmodels side kan du læse mere om, hvilket udstyr og motor bilen har. Her kan du blive klogere på alt, hvad du har brug for at vide om bilen, og vi hjælper dig selvfølgelig også gerne med at finde den helt rette model med det rette udstyr.

Dacia med benzin-, diesel- eller elmotor

Du kan få en Dacia med benzin- eller dieselmotor og som noget relativt nyt også fuldelektrisk med Spring, der er Danmarks billigste elbil. Der er ingen hybridmotorer i sortimentet, men der er nogle udgaver på vej. Der går dog lidt tid, før de bliver lanceret, og endnu længere før de bliver en brugt bil.

Men det er nogle solide og driftssikre motorer, som findes i en Dacia, der tilbyder tre års garanti eller op til 100.000 km, afhængig af hvad der kommer først. Det er som ny bil, men køber du en lettere brugt bil, så er der stadig garanti tilbage. Det rumænske mærke har desuden biler med både manuelt gear og automatgear.

Køb din nye brugte Dacia hos Bjarne Nielsen

Skal Dacia være din næste bil, så finder du her på siden vores udvalg af brugte modeller. Du kan nemt danne dig et overblik over, hvordan vores priser er i forhold til markedet, fordi vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere det, og dermed skal du ikke bruge tid på at sammenligne priserne selv.

Har du fundet en bil, du gerne vil købe, kan du gøre det direkte på hjemmesiden. Her kan du også vælge forsikring og få et tilbud på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Vi giver dig gerne en fair pris på byttebilen. Læs mere om køb online her eller besøg os i dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus for at høre mere.

Relaterede links