Lige nu har vi 6 brugte Ford Puma til salg.

For at imødekomme en stigende efterspørgsel efter mindre crossover-modeller, valgte Ford i 2019 at sende Ford Puma på markedet. Ford Puma er i bund og grund en forhøjet udgave af Ford Fiesta - iklædt et lidt mere SUV-agtigt design. Ford har tidligere brugt Puma-navnet til en sports-coupé, der dog fik et relativt kort liv. Den model blev således bare produceret fra 1997 til 2001.

Oplev også den helt nye Ford Puma

Både bilkøberne og anmelderne tog helt fra begyndelsen godt imod den nye Ford Puma, som fra begyndelsen kom i forskellige hybrid-udgaver. Betegnelser som flot, praktisk og lækker går igen i de forskellige tests - men også kørekomfort, styrevillighed og et højt udstyrsniveau er blandt de superlativer, der bliver sendt i Ford Pumas retning.

6 BILER
Viser nu 6 af 6 biler

Få fat i en brugt Ford Puma hos Bjarne Nielsen

Ford Puma forbinder nogle måske med den kompakte sports coupe der blev produceret fra 1997 til 2001. Men i dag er det den helt nye Ford Puma Crossover der fylder billedet af brugte biler. Den kom første gang i 2019, og du finder den brugt fra dengang og frem til nu.

Den nye Puma hviler på samme motorteknik og køregenskaber som den anmelderroste og prisvindende Ford Fiesta. I Puma er frihøjden hævet men du får ligeledes et sporty design og lige så friske køreegenskaber, og så overrasker den med masser af plads i bagagerummet. Ford Puma fås også i lynhurtig ST-udgave med 200 hk.

Ford Puma er fyldt med praktiske detaljer

Selvom Ford Puma er lillebror til Kuga og bygger på undervognen fra Fiesta, så er den mere rummelig. I bagagerummet får du en såkaldt Megabox med yderligere 60 liters bagagerum under bundpladen. Her er der også afløb, så du kan vaske de mudrede støvler eller blot lægge badetøjet uden at gøre bagagerummet vådt. Derudover kan du også sædebetræk som kan tages af og vaskes.

En brugt Ford Puma er i høj kurs

Da den nye Puma ikke har været på markedet så længe, findes der ikke så mange brugte til salg endnu. Hos Bjarne Nielsen er vi en af Danmarks største forhandlere af nye og brugte Ford og derfor har vi også et konstant flow af brugte Ford biler til salg. Puma er ingen undtagelse og derfor kan du – hvis du kan leve med en lettere brugt – spare mange penge i forhold til en ny. Vores brugte Puma føles og kører som en ny bil og har ofte kun kørt som demobil i vores forretninger. De har også ofte mere udstyr end normalt.

Køb en brugt Ford Puma til en billig pris

Vi har et stort udvalg i brugte Ford Puma til gode priser. Vil du gerne sidde højt og have nem adgang til kabinen og samtidig have en kompakt bil med sporty køregenskaber, så kan du ikke komme udenom Ford Puma. Samtidig har den et friskt og moderne design og interiør. Dens sikkerhed får topkarakter og så fås den med automatgear og med en mild hybrid motor med endnu bedre brændstoføkonomi.

Relaterede links