BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Renault Megane E-Tech Electric

En helt ny og elektrisk udgave af den voldsomt populære Renault Megane er på vej - og vi ser frem til at prøve kræfter med Renault Megane E-Tech Electric, der bliver betegnet som noget af det ypperste, der er kørt ud fra fabrikkerne i det nordlige Frankrig.

Den nye Renault Megane E-Tech Electric er femte generation i familien af Megane-generationer - og den varsler på alle måder nye tider. Med en rækkevidde på op til 470 kilometer samt meget hurtige lademuligheder, er E-Tech Electric klar til at tage over efter de mange diesel- og benzinudgaver.

Renault Megane E Tech 2022 1600 1B

Vi har endnu ikke haft mulighed for at prøve Renault Megane E-Tech Electric - men så snart, det kan lade sig gøre, vil du har kunne se en anmeldelse fra "Bilguiden - vi elsker biler".

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Den kommende Renault Megane E-Tech Electric er så ny, at det fortsat er meget få bilfolk og motorjournalister, der har haft mulighed for at prøvekøre bilen. Men de første meldinger er overvældende.

I samme takt som anmeldelserne kommer ind, vil vi naturligvis dele dem her på sitet.

 

  • "Vi gætter på et prisleje begyndende ved 250.000 kroner. Det er skarpe priser, og det ligner en succesfuld genfødsel af Renault som producent af gode og seriøse elbiler."
    Der gives ikke score
  • "Mange vil drømme om en familiebil som denne - og så er den endda elektrisk. Interiøret er også fantastisk."
  • "Den elektrisk Megane er både mere økonomisk, effektiv og komfortabel end mange af konkurrenterne i segmentet - og så er bilen rigtig sjov at køre i."