Se alle vores 1 nyere brugte Renault Arkana her

Velformet SUV Coupé og med hybridmotor. Renault Arkana er en fantastisk luksus-SUV, der blev lanceret i 2021. Den trækker på et design og interiør, man kender fra premiumbiler, og så er den elegant at se på, lækker at køre i og har god plads på bagsædet og i bagagerummet.

Vi har et bredt udvalg af brugte Renault Arkana hos Bjarne Nielsen, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette model. Vi er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bilernes Hus, som du også kan se modeller fra her på siden.

Finansiering, serviceaftale og forsikring kan vi også klare, når du køber bilen hos os. Under klargøringen undersøger vi grundigt bilen og udbedrer eventuelle fejl og mangler, så du er sikker på at få en bil, der har mange kilometer i sig endnu.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Renault Arkana er en lækker SUV

Med sit SUV Coupé-design og lækre interiør har Renault Arkana træk fra de største premium-mærker. Elegant, sporty og med masser af udstyr får du en virkelig lækker bil, der er en fornøjelse at køre. Det er en SUV, der har en god frihøjde, og det gør indstigningen nem, og samtidig får du et godt overblik over vejen.

Der er gemt en praktisk bil bag det lækre og eksklusive design. Der er nemlig god plads i bagagerummet til hverdagens opgaver og weekendens ture. Bilen er desuden en relativ ny model i Renaults modelprogram, da den blev lanceret i 2021.

Hybrid- eller mild hybridmotor

Renault Arkana fås med enten E-Tech hybridmotor eller som mild hybrid. Forskellen på de to udgaver er, hvor stort et batteri der er til at understøtte benzinmotoren. Hybridudgaven kan køre på ren el i op til 80% af tiden i byen, mens batteriet i mild hybridudgaven blot hjælper ved start og acceleration.

Der er dog ingen af udgaverne, som skal lades op, og du kan derfor tanke, som du plejer, og så nyde godt af, at bilen har en bedre brændstoføkonomi, fordi den hjælpes på vejen af batteri og elmotor. Her er hybridudgaven den mest brændstoføkonomiske bil.

Udstyrsniveauerne Zen, Intens og sporty R.S. Line

Der er et godt udstyrsniveau i Renault Arkana, så uanset hvilken brugt udgave, du har kig på, vil du finde et godt og bredt udvalg af udstyr og sikkerhedsteknologi. Standarden er Zen, og så kan den fås i både Intens og R.S. Line, som er Renaults sporty udstyrslinje.

Du kan på hver brugt model se, hvilket udstyrsniveau den har, samt hvilket udstyr der er i den. Er der en bestemt model, du leder efter, så hjælper vi dig gerne med at finde den.

Renault Arkana fra årgang 2021-2024

Renault Arkana blev lanceret i 2021, så der findes naturligvis ikke brugte modeller, der er ældre end det. Du kan altså få den fra årgang 2021, 2022, 2023 og 2024.

Du kan derfor være sikker på, at du får en relativ ny bil, der ikke har kørt mange kilometer, når du køber en brugt Arkana. Fordelen ved at vælge en brugt udgave er, at det lige tager toppen af prisen, så du enten får en billigere bil eller får råd til mere udstyr.

Køb din brugte Renault Arkana hos Bjarne Nielsen

Skal Renault Arkana være din kommende nye, brugte bil, så køb den hos Bjarne Nielsen. Vi har et bredt udvalg af brugte biler på lager til levering indenfor få dage. Du kan nemt her på siden se, hvordan priserne er på modellerne, fordi vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere prisen på dem i forhold til resten af markedet.

Er der en brugt bil, du kunne tænke dig, kan du bestille den gennem hjemmesiden. Her kan du også vælge finansiering, ligesom vi gerne kommer med et bud på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen. Læs mere om køb online på hjemmesiden her eller besøg din nærmeste Bjarne Nielsen.

Relaterede links