UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Anmeldelser og test af Ford Mustang

Ford Mustang er en af de mest ikoniske bilmodeller overhovedet - og er klart den Ford-model, der kendes af fleste mennesker i hele verden. Den blev sat i produktion helt tilbage i 1964 i USA, og blev med det samme en gigantisk succes. Faktisk er der i mellemtiden produceret mere end ti millioner eksemplarer af modellen, der i den aktuelle udgave er mere sprød og maskulin end det meste andet på markedet.

Samtidig er Ford Mustang iklædt motorer, der sætter gang i mundvandet hos alle de, der har en klassisk tilgang til det at køre bil. Man må gerne kunne dufte, høre og føle en bil på afstand - og det kan man med en Ford Mustang.

Da skuespiller Steve McQueen i 1968 sled en potent og grøn Ford Mustang gennem ti minutters intens biljagt i San Francisco i filmen Bullitt, var det bestemt ikke noget, der gjort interessen for den flotte Ford Mustang mindre. Tværtimod. Den nuværende model er sjette generation, som så dagens lys i 2015, og den fås både som fastback og som cabriolet.

I tvivl om Ford Mustang er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

"Amerikansk power til discountpris..."
(giver ikke score)
"Den helt perfekte røgmaskine..."
(giver ikke score)
"V8'eren har fået mere power..."
(giver ikke score)


Komplet oversigt og sammenlign
ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Alle Ford modellerne