Vi har 3 brugte Volkswagen e-Golf VII til salg

Bjarne Nielsen er en del af Nielsen Car Group, som er en af landets største bilkoncerner. Vi sælger årligt over 10.000 biler, og har i øvrigt forhandlet biler siden 1988. Vi har autoriseret forhandling af en lang række bilmærker, og har på koncern-niveau også autoriseret service af Volkswagen-modeller.

Derfor er vi klædt mere end godt på til at servicere dig, såfremt du ønsker at investere i en ny Volkswagen e-Golf eller nogle af de andre modeller.

Volkswagen har i årevis været det bedst sælgende bilmærke i Danmark, og kærligheden til de forskellige modeller er så stort herhjemme, at flere segmenter er opkaldt derefter. Vi nævner i flæng Polo-klassen og Golf-klassen - og til dels Passat-klassen. Det er de populære betegnelser for henholdsvis B-, C- og D-segmentet.

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Ny brugt Volkswagen e-Golf? Så kør ind til Bjarne Nielsen

Volkswagen e-Golf er et elektrisk medlem af den nærmest enorme Golf-familie. Vi taler om en elbil i C-segmentet, der - af gode grunde - er blevet kendt som Golf-klassen. Volkswagen e-Golf er kendetegnet ved at stå for kvalitet, kørekomfort, holdbarhed og masser af udstråling samt ikke mindst lang rækkevidde. Volkswagen Golf er en model, der er kendt over hele verden, og den er solgt i mange millioner eksemplarer.

Køb din nye brugte Volkswagen e-Golf fra 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021 hos Bjarne Nielsen

Vi har en høj grad af ekspertise i vores bilhuse, og på koncern-niveau har vi ligeledes autoriseret Volkswagen-service. Det betyder, at vi har masser af knowhow at trække på, så det med andre ord er helt trygt at købe en Volkswagen e-Golf årgang 2017 eller Volkswagen e-Golf årgang 2018 eller Volkswagen e-Golf årgang 2019 i et af vores bilhuse.

Volkswagen e-Golf er drevet af el og har fået en skarp pris hos os

Vi har forskellige årgange, varianter og udstyrsniveauer hos Bjarne Nielsen - eksempelvis vil du ofte finde et stort udvalg af Volkswagen Golf VII og Volkswagen Golf VIII. Men også elbiler har vi til rådighed i vores bilhuse, og du skal blot gøre op med dig selv, hvad det er for noget udstyr, der er vigtigt - samt tage stilling til en række andre parametre som eksempelvis motorstørrelse, drivlinje og diverse. Vi hjælper naturligvis og stille al vor ekspertise til rådighed.

Du kan finde Volkswagen e-Golf VIII i den lokale Bjarne Nielsen-forretning

Vores brugte priser er vurderet af et uvildigt firma, som vi samarbejder med. Det handler om, at vi gerne vil signalere, at vores priser helt overordnet set er fair - både for dig som køber, og for os som sælger. Det sker ud fra en målsætning om, at du gerne skal køre hjem i din nye brugte Volkswagen e-Golf med en tilfredshedsfølelse. Samtidig skal vi også mærke, at det har været en god oplevelse. Det er det, som vi kalder godt købmandsskab.

Relaterede links