Se her! Vi har lige nu 6 nyere brugte Skoda Octavia til salg.

Skoda Octavia hører til blandt de bedst sælgende modeller fra den tjekkiske bilfabrikant, der gennem de senere årtier har oplevet en helt ekstrem stor interesse. Skoda er blevet en af de mest markante spillere på markedet for firmabiler - og i løbet af de seneste to årtier har Skoda i den grad formået at introducere attraktive bilmodeller. Blandt andet er Skoda Octavia og Skoda Superb glimrende eksempler på, at man faktisk kan få rigtig meget firmabil for pengene.

Skoda blev stiftet af to tjekkiske cykelsmede i 1895 og var oprindeligt et cykelmærke. Produktionen blev hurtigt ændret til blandt andet biler. Skoda har i alle år været et symbol på design, og siden mærket i 1991 blev en del af Volkswagen Group, er det sket ting og sager. Skoda Felicia blev Skodas vendepunkt, og efter introduktionen af Skoda Octavia i 1996 begyndte det for alvor at gå godt for Skoda på de vestlige markeder.

Skoda Octavia blev kåret som Årets Bil i Danmark 1997 og igen i 2014 - og både Skoda Fabia og Skoda Citigo har oplevet samme hæder. De blev kåret som Årets Bil i Danmark henholdsvis i 2001 og 2013. Modsat i 1980erne og 1990erne, så oplever det tyskejede tjekkiske mærke i disse år masser af medvind. Medvind som også afspejler sig både i salgsstatistikkerne og i oversigten over de største bilmærker på dansk jord. Her indtager Skoda-mærket nemlig en flot sjetteplads, når det handler om, hvor stor en andel af bilparken i Danmark, der står Skoda på.

6 BILER
Viser nu 6 af 6 biler

Er du på jagt efter en nyere brugt Skoda Octavia - så kør ind til Bjarne Nielsen

Bjarne Nielsen og en nyere brugt Skoda Octavia hænger uløseligt sammen. Octavia-modeller er på mange måder en milepæl i Skodas lange historie. I hvert fald når det kommer til Skoda og det tjekkiske bilmærkes status i Danmark og resten af Vesteuropa. Det var nemlig med introduktionen af Skoda Octavia tilbage i 1997, at Skoda for alvor lagde afstand til det noget fastgroede ry som et bilmærke, man grinte af og aldrig ville køre i, hvis man havde råd til noget andet.

Find din nye brugte Skoda Ocatavia hos os - vi har flere af de nyere årgange: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Hos Bjarne Nielsen finder du nyere brugte Skoda Octavia i mange forskellige udgaver og årgange - og vi har flere af de nyere årgange: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024. Hvis din næste bil skal hedde Octavia til efternavn, og din forhandler skal hedde Bjarne Nielsen, så kan du være helt sikker på, at du får en bil, der er i god stand. Når vi sætter en brugt Skoda Octavia til salg, så sørger vi nemlig for at kontrollere den grundigt igennem på alle leder og kanter.

Vil du købe Skoda Octavia brugt, så er det en god idé at være opmærksom på, hvad du får af praktiske bekvemmeligheder og teknologiske tiltag. Udover omfanget af en ejers brug af Skoda Octavia, så varierer bilens priser ved adgangen til flere af disse egenskaber og også til dem i næste afsnit.

Gennemsigtige priser på nyere brugte Skoda Octavia - det er Bjarne Nielsen

Alle vores priser på vores nyere brugte Skoda Octavia-modeller er gennemsigtige - og de bliver i øvrigt automatisk vurderet af en uvildig samarbejdspartner, som lever af at bedømme priser på brugte biler i Danmark.

Bjarne Nielsen har ikke noget at skjule og du kan naturligvis se vurderingen sammen med hver enkelt pris. Langt de fleste af vores priser bliver betragtet som fair, og det betyder, at samtidig med, at du gør en god handel, så holder vi i Bjarne Nielsen-kæden vores forretning kørende.

Du kan været helt tryg. Køb roligt en nyere brugt Skoda Octavia hos Bjarne Nielsen

I vores forretninger kan du være sikker på, at du altid får en nyere brugt Skoda Octavia i god og gedigen kvalitet til en skarp pris, der kan matche markedsprisen. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

Men det er ikke det hele - for vi har mere end 30 års erfaring med at sælge biler hos os - både nye og nyere brugte, og årligt sælger vi på koncern niveau mere end 10.000 styk. Så tøv ikke med at rulle forbi din nærmeste Bjarne Nielsen-bilforretning for at kigge nærmere på det store udvalg.

Relaterede links