LUKSURIØS OG ELEKTRISK

Mazda CX-60 plug-in hybrid
med 63 km elektrisk rækkevidde

Mazda CX-60 er luksus på den lækre måde. Køreglæden og komforten er i højsædet i den store japanske SUV, der både har firehjulstræk og en elektrisk rækkevidde på 63 km.

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Elegant entré i den store SUV-klasse

Mazda CX-60 plug-in hybrid er ægte æstetik

Den nye Mazda CX-60 repræsenterer alt, hvad Mazda har indbygget i sit DNA i løbet af de sidste 100 år: et forrygende flot design både inde og ude, japansk håndværkskunst samt nye teknologier, der alt sammen holder et fast fokus på at skabe en fortryllende køreoplevelse for både føreren og passagererne. Mazda CX-60 er også den første plug-in hybrid fra japanerne med en opgivet elektrisk rækkevidde på 63 km.

Mazda CX 60 2023 1600 0A

MAZDA CX-60 Der er ingen tvivl om, at det her er en Mazda - det letgenkendelige og prisvindende design er tydeligt for enhver

Det mener vores Mazda-ekspert

"Mazda CX-60 udstråler bare så meget power og parathed. Og med den elektriske drivlinje er den klædt på til fremtiden."

Jool (1)
Jonas Grønvad Olesen
Salgschef, Bjarne Nielsen Skive
Mazda CX 60 2023 1600 22

Japansk design: Homura eller Takumi

Du kan vælge mellem tre udstyrsvarianter af CX-60. Exclusive-line er indgangsmodellen med en høj mængde standardudstyr. Du får blandt andet 20" alufælge, full LED-forlygter, nøglefri betjening, tyverialarm, varme i rat, 2-zoners klimaanlæg, head-up display, 12" instrumentdisplay, 12" infotainmentskærm med trådløs Apple Carplay/Android Auto, app-opkobling med temperaturstyring og sikkerhedsudstyr som vognbaneassistent, skiltegenkendelse, træthedsalarm, automatisk nødbremse, bakkamera og blindvinkelalarm.

Herefter kan du vælge mellem de japansk-inspirerede varianter Homura eller Takumi som udelukkende adskiller sig på design og interiør. Homura har bl.a. sorte designdetaljer og sort læderinteriør, mens Takumi har hvidt Nappa-læderinteriør og træpaneler samt japanske tekstiler i dørsider og instrumentbræt. 

Til begge kan vælges en førerassistancepakke med for eksempel adaptive LED-forlygter og  adaptiv fartpilot eller en Convenience-pakke med bl.a. elektrisk bagklap, BOSE-lydsystem og 360 graders parkeringskamera. 

Mazda CX-60 udstyrsvarianter

Mazda CX 60 2023 1600 1F

Plug-in hybrid med automatgear, firehjulstræk og elektrisk rækkevidde

Mazda CX-60 et bygget på en ny og større platform født til baghjulstræk. I plug-in hybrid-udgaven er den dog med permanent firehjulstræk.

Den 2,5 liters firecylindrede benzinmotor assisteres af en elmotor og et batteri på 17,8 kWh. Den elektriske rækkevidde er opgivet til 63 km ved blandet kørsel (WLTP). Kombineret yder drivlinjen hele 327 hk med et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm. Accelerationen fra 0-100 km/t tilbagelægges på 5,8 sekunder. Ganske imponerende for en SUV med en egenvægt på omkring 2000 kg.

Batteriet i CX-60 kan oplades med to faser, hvilket svarer til en effekt på 7,2 kW. Batteriet kan således lades fuldt op på under tre timer. 

Mazda CX-60 modeller og priser

Mazda CX 60 2023 1600 0D

Stor SUV med praktisk bagagerum og anhængertræk til hele 2500 kg

Mazda CX-60 har en længde på hele 475 cm. Længden kommer især til gode i bagagerummet der kan rumme hele 570 liter. Det er over 100 liter mere end de nærmeste konkurrenter Volvo XC60, BMW X3 og Audi Q5. Lægger du bagsæderne ned kan bilen rumme 1726 liter.

Har du behov for et anhængertræk til traileren eller campingvognen, kan du glæde dig over, at den potente plug-in hybridmotor gør det muligt at trække hele 2500 kg på krogen, hvis traileren har bremser. Samtidig gør firehjulstrækket det til en leg at trække selv de tungeste læs efter bilen.

GALLERI

Mazda CX-60 design og interiør

Gå selv på opdagelse i de mange lækre detaljer både ude og inde på Mazda CX-60 i galleriet herunder.

Mazda CX 60 2023 1600 13

Udnyt fordelene ved leasing af Mazda CX-60

Vil du undgå at bekymre dig om værditab, ubekendte værkstedsregninger og finansiering, så kan du med fordel vælge at lease en ny CX-60. På den måde er du kørende i en splinterny bil med en lav udbetaling og en fast månedlig ydelse som inkluderer serviceomkostninger. 

Privatleasing af Mazda CX-60

Mazda CX 60 2023 1600 18

Sublim kørekomfort og høj sikkerhed

Mazda CX-60 tilbyder en bred vifte af teknologier, som gør køreoplevelsen mere sikker og komfortabel. Foruden de velkendte teknologier som aktiv nødbremse og vognbaneassistent inkluderer CX-60 eksempelvis Mazdas system til automatisk indstilling af førerpladsen til den enkelte fører, et avanceret 360 graders kamera, hvor man på det nærmeste kan se gennem bilen, og den nye Kinematic Posture Control, som giver endnu bedre stabilitet i sving.

Mazda CX-60 har opnået topkarakter i Euro NCAP-sikkerhedstest. Du kan se vurderingen længere nede på denne side.

Mazda CX-60 modeller, priser og specifikationer

Den nye Mazda CX-60 fås i flere udstyrsniveauer - fra Exclusive-Line over Homura til den mest luksuriøse, der hedder Takumi.

Mazda CX-60 modeloversigt

 

 • CX 60 Frit
  Mazda CX-60

  Exclusive-Line

  Standardudstyret på Mazda CX-60 hedder Exclusive-Line.

  Udvalgt standardudstyr:

  • 20” aluminiumsfælge (sølv)
  • Full LED-forlygter med vaskere
  • Kodo-blinklys
  • Nøgleløst låsesystem (smart key)
  • Automatisk foldbare sidespejle
  • 2-faset lader med 7,2 kW
  • Manuelt indstilleligt fører- og passagersæde (hhv. 8-vejs og 6-vejs)
  • Varme i vinduesviskernes hvileposition
  • 12,3” touch screen
  • Varme i ratte
  • 2-zone klimaanlæg
  • 12,3” instrumentdisplay
  Pris fra
  531.100 kr.
  Lån fra
  5.748 kr./md.
  Komplet prisliste
 • CX 60 Frit
  Mazda CX-60

  Homura

  Ønsker du en mørkere styling indvendig på CX-60, skal du vælge Homura.

  Udvalgt standardudstyr ud over Exclusive-Line:

  • 20” aluminiumsfælge (sort)
  • Sorte sidespejle
  • Mørktonede detaljer i stødfangerne
  • Sort læderinteriør
  • Skærmkanter og nederste sidelister i bilens farve
  • Diskret stemningsbelys
  • Grill i piano black med bikagemønster
  Pris fra
  562.000 kr.
  Lån fra
  6.070 kr./md.
  Komplet prisliste
 • CX 60 Frit
  Mazda CX-60

  Takumi

  Ønsker du en lysere styling indvendig på CX-60, skal du vælge Takumi.

  Udvalgt standardudstyr ud over Exclusive-Line:

  • 20” aluminiumsfælge (sort/sølv, Diamond Cut)
  • Grill i piano black med lodret mønster
  • Sidespejle i bilens farve
  • Skærmkanter og nederste sidelister i bilens farve
  • Liste over sideruderne i kromfinish
  • Hvidt læderinteriør (nappa)
  • Diskret stemningsbelysning
  • Træpaneler på dørsider og midterkonsol
  • Oplyst fodrum, bag
  • Eksklusive japanske tekstiler i dørsiderne og på tværs af instrumentbrættet
  Pris fra
  573.550 kr.
  Lån fra
  6.192 kr./md.
  Komplet prisliste

Brændstofforbrug 66,7 km/l. CO2-emission 33-33 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

SIKKERHED

Mazda CX-60 får fem stjerner
i Euro NCAP crashtest

Mazda CX-60 opnår selvfølgelig de maksimale stjerner i Euro NCAP-sikkerhedstesten.

88%
Adult Occupant
91%
Child Occupant
89%
Pedestrian
76%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Mazda CX 60 2023 1600 12

Hurtig opladning af batteriet

CX-60's batteri kan oplades med en effekt op til 7,2 kW, hvilket svarer til at benytte to 16A-faser. Det betyder, at batteriet vil kunne lades fuldt op på under tre timer. Benytter du blot én fase, vil det tage under seks timer. 

Mazda CX 60 2023 1600 27

Infotainment med trådløs opkobling

Udover en stor 12" digital instrumentskærm kommer CX-60 med en stor 12" infotainmentskærm uden touch. Det er helt bevidst, og i stedet styres skærmen via den såkaldte HMI-commander - et drejehjul som er yderst intuitivt og let at betjene.

Mazda CX 60 2023 1600 21

Elektrisk kabine med ansigtsgenkendelse

Du kan tilvælge en komfortpakke til CX-60, hvor du bl.a. får en række elektriske indstillingsmuligheder af sæder, sidespejle og rat. Et lille kamera med ansigtsgenkendelse sørger for, at alt automatisk indstilles efter dine øjne og højde.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Mazda CX-60

Mazda CX-60 størrelse og bagagerum?

Mazda CX-60 er med sin længde på 475 cm i samme klasse som konkurrenterne Volvo XC60 og BMW X3. Den har dog et markant større bagagerum der med sine 570 liter faktisk overgår konkurrenterne med hele 100 liter.

Hvor meget må Mazda CX-60 trække?

Mazda CX-60 er med sin vægt, størrelse og kraftige 327 HK plug-in hybrid motor ganske kraftig. Det medvirker også til en maksimal anhængervægt på krogen på hele 2500 kg, hvis traileren har bremser. Dermed klarer den både den store campingvogn eller hestetrailer. 

Fås Mazda CX-60 med dieselmotor?

Mazda CX-60 er i første omgang introduceret som plug-in hybrid med en 2,5 liters firecylindret benzinmotor. Mazda har dog annonceret, at CX-60 også vil blive produceret med en sekscylindret dieselmotor. Om denne kommer til Danmark er fortsat uvist. 

Hvorfor er Mazda CX-60 bygget med baghjulstræk?

Den nye baghjulstrukne platform har en meget bedre kraft- og vægtfordeling ved acceleration, bremsning, styring og i sving. Som følge heraf er bilens køredynamik samt generelle komfort og støjniveau væsentligt forbedret i sammenligning med en tilsvarende forhjulstrukket bil.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Mazda

Du kan også købe en nyere brugt Mazda

Brugte biler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.