Lige nu har vi 0 brugte Mazda CX-5 til salg.

Den store Mazda CX-5 så første gang dagens lys tilbage i 2011, hvor den blev præsenteret på Geneva Motor Show. Den kom til salg i 2012, og det var den første af Mazdas modeller, der var designet efter det særlige Kodo-sprog, som siden er blevet integreret i de fleste af mærkets øvrige modeller.

Oplev også den nye Mazda CX-5

Den aktuelle udgave af Mazda CX-5 tilhører anden generation, og modellen har i Danmark altid fået ry for at være særdeles veludstyret i sammenligning med de fleste konkurrenter. Mazda CX-5 har da også opnået en ganske pæn succes rent salgsmæssigt i Danmark. Der er således solgt omkring 6000 eksemplarer af modellen over de cirka otte år, hvor den har eksisteret - eller cirka 750 enheder om året.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Brugte Mazda CX-5 hos Bjarne Nielsen

  Drømmer du også om Mazda CX-5? Vi har mange Mazda CX-5 til salg! Og så ved vi alt om den – vi er nemlig autoriseret Mazda forhandler.

  Mazda 5 er en crossover – også kaldet SUV. Den første bil rullede af samlebåndet i 2012, og siden har produktionen kun gået en vej. Op. De praktiske og store SUV’er er populære som aldrig før. Den høje sidehøjde giver et fantastisk overblik, og designet løfter bilen fra en almindelig stationcar til et mere let og sporty look.

  Mazda CX-5 findes naturligvis i en lang række forskellige udgaver med diverse motorstørrelser og udstyrsniveauer.

  Fælles for samtlige Mazda-modeller gælder, at de byder på god komfort, lækkert design og moderne teknologi. Mazda har altid været kendt for ”at køre godt”, og Mazda CX-5 er ingen undtagelse i den forbindelse.

  En brugt Mazda CX-5 er indbegrebet af kvalitet, komfort, køreglæde og masser af udstyr, så søger du en, så behøver du ikke lede længere. Kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen Mazda-forretning.

  Som et af Danmarks største bilhuse finder du et bredt i udvalg i næsten alle bilmærker. Lige fra Honda og Hyundai over Mercedes-Benz og Mitsubishi til Seat og Suzuki.

  Men især modeller fra vore "egne mærker" i Bjarne Nielsen-koncernen har vi naturligvis et stort udvalg i. Vi forhandler Ford, Renault, Dacia, KIA, Mazda og Volvo i vores ti bilhuse.

  Mazda CX-5 – stor, rummelig og sporty

  Hos Bjarne Nielsen finder du brugte Mazda i alle prisklasser. Fra de billige brugte Mazda-varianter såsom Mazda CX-5 til de dyrere og måske lidt mere eksklusive modeller som eksempelvis Mazda CX-5. Uanset hvilken bil du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand.

  Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

  Fair priser på brugte Mazda CX-5

  Alle vores priser på brugte Mazda CX-5 er automatisk vurderet af Indikata. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden.

  Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.

  Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.

  Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

  Køb brugt Mazda CX-5 hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Mazda CX-5 i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser.

  Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

  Relaterede links