Skabt til eventyr

DACIA DUSTER.
ROBUST OG RÅ KØREMASKINE.

Med et helt nyt design har den nye Dacia Duster samme komfort som en sedan. Takket være Dusters konstruktion klarer den nemt alle typer vejforhold. Med nedfældet bagsæde får du adgang til en bagagerum på op til 1.478 kubikcentimeter. Så har du plads til al din bagage og lidt til…

Den nye Dacia Duster giver dig alt, hvad du behøver. Mulighederne i den rummelige kabine gør at du kan indrette din bil så at den passer præcis til dine behov og interesser. Og den nye Dacia Duster tilbyder desuden flere praktiske opbevaringsrum i kabinen, som gør køreturen mere behagelig. Den nye Dacia Duster findes i både en 4x2- og en 4x4-udgave. 

Eksteriør10

DACIA DUSTER Selvom den nye Duster er veludstyret og rummelig sælges den stadig til Dacia-priser.

Det mener vores Dacia-ekspert

"Det forhold af pris/kvalitet man får i en Dacia Duster finder man simpelthen ikke mange andre steder."

Har du et spørgsmål om Dacia Duster så brug knappen nedenfor.

Pogj (1)
Poul Jørgensen
Afdelingschef, Herning

Gennemtestet teknologi og et nyt design

Interiør4

En total ændring af kabinen

Det nydesignede instrumentbord understreger den nye Dacia Dusters robuste temperament, men der er også plads til det praktiske i den moderne kabine.

Duster fås blandt andet udstyret* med makeupspejle, loftslys bag i bilen og 12V-stik. Der er samtidig fire nye indtræk at vælge imellem, heraf et af læder, som indgår i opgraderingen af modelprogrammet, et nyt sædedesign, et forstærket bagsæderyglæn og et nyt, hårdt bagagerumsdækken, der giver øget komfort og fleksibilitet.

Duster Features Media Nav

Pålidelig teknologi. 100 procent anvendelig.

Et enkelt og intuitivt multimediasystem. Det betjenes med en 7″ touch screen, der bruges til at vælge mellem navigation, telefoni, radio, musik.

Takket være Bluetooth® kan du telefonere håndfrit, lytte til trådløs musik fra bærbare enheder eller direkte tilslutte dem USB- eller Jack-stik.

Eksteriør10

Klar til eventyr

Dacia Duster er med sine gode terrænegenskaber klar til alle udfordringer du udsætter den for.

Interiør2

Masser af teknologi

Selvom Dacia Duster er en bil der kan klare de vildeste udfordringer, kommer du ikke til at gå ned på udstyr der gør hverdagen lidt lettere. Med bakkameraet er den let at parkere, selv på små parkeringspladser.

Eksteriør2

En pæn bil - uanset hvordan du vender og drejer det

Der er virkelig blevet arbejdet i bund med designet af Dacia Duster. Du kan blive ved med at finde nye vinkler at beundre den fra.

GALLERI

Kig nærmere på Dacia Duster

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Dacia Duster tager sig af dig i enhver situation.

Med Dacia Dusters aktive og passive sikkerhedssystemer kan du føle dig helt tryg når du skal ud at køre.

71%
Adult Occupant
66%
Child Occupant
56%
Pedestrian
37%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Dacia Duster

Kan du få en Dacia Duster med firhjulstræk?

Ja. Og den er enorm effektiv, den nye Dacia Duster med træk på alle fire hjul. Helt overordnet, så giver Dacia Duster dig alt, hvad du behøver. Mulighederne i den rummelige kabine gør, at du kan indrette din bil, så den passer præcis til dine behov og interesser. Og den nye Dacia Duster tilbyder desuden flere praktiske opbevaringsrum i kabinen, som gør køreturen mere behagelig. Den nye Dacia Duster findes i både en forhjuls- og en firhjulstrukket udgave.

Hvornår kom Dacia Duster ind på det danske marked?

I 2014 blev den to- og firhjulstrukne Dacia Duster lanceret i Danmark. Men modellen var faktisk allerede blevet lanceret internationalt tilbage i 2010, og dermed var det en gennemprøvet model, som de danske bilkøbere kunne tage til sig, efter at det Renault-ejede rumænske bilmærke havde gjort sin entre herhjemme. Den nuværende udgave af Dacia Duster tilhører anden generation.

Er det rigtigt, at Renault ejer Dacia?

Ja. Selv om Dacia kom til verden i 1966 som et selvstændigt bilmærke, så blev den rumænske virksomhed i 1999 en del af Renault-koncernen, hvilket gav et markant løft til de ellers noget skrabede bilmodeller, som Dacia eller var kendt for. Siden er Renault og Nissan fusioneret med hinanden - og senest er både Mitsubishi og Lada blevet en del af det, der i dag hedder Renault/Nissan Alliancen. Dacia genindtrådte på det danske marked i 2013 efter flere års fravær.

Får Dacia Duster gode anmeldelser?

Selv om mange motorjournalister og bilanmeldere har travlt med at være efter Dacia-mærket helt generelt, så har Dacia Duster altid fået flotte ord med på vejen. FDM skriver således i deres anmeldelse, at der er mange ting at holde af ved en Dacia Duster, mens andre biltestere nævner, at man får fuld valuta for pengene, hvis man investerer dem i en Dacia Duster.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Dacia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.