UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Dacia Duster.
Robust og rå køremaskine.


Dacia Duster

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Dacia Duster.

PRIS FRA
169.990 kr.
FINANSIERING FRA
1.679kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Dacia Duster er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

NYDESIGNET INTERIøR

En total ændring af kabinen

Det nydesignede instrumentbord understreger den nye Dacia Dusters robuste temperament, men der er også plads til det praktiske i den moderne kabine. Duster fås blandt andet udstyret* med makeupspejle, loftslys bag i bilen og 12V-stik. Der er samtidig fire nye indtræk at vælge imellem, heraf et af læder, som indgår i opgraderingen af modelprogrammet, et nyt sædedesign, et forstærket bagsæderyglæn og et nyt, hårdt bagagerumsdækken, der giver øget komfort og fleksibilitet.

MEDIA NAV

Pålidelig teknologi. 100 procent anvendelig.

Et enkelt og intuitivt multimediasystem. Det betjenes med en 7″ touch screen, der bruges til at vælge mellem navigation, telefoni, radio, musik. Takket være Bluetooth® kan du telefonere håndfrit, lytte til trådløs musik fra bærbare enheder eller direkte tilslutte dem USB- eller Jack-stik.

NYE MOTORTYPER

fremstillet til at overvinde alle forhindringer

De nye motortyper giver god kørselskomfort, lavt brændstofforbrug og mindre CO2-udledning. Dertil kommer, at Eco Mode-funktionen og gearskifteindikatoren giver føreren mulighed for at optimere brændsstofforbruget. 
 

Dacia Duster vinder den ene pris efter den anden. I sin kategori er det svært at finde andre biler hvor man får så meget for pengene. Dacia Duster fås i to varianter - Streetway og Prestige. Streetway Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Dacia Duster er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Mange ting af holde af ved Duster..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

 

"Fuld valuta for pengene..."

Biltorvet
Læs anmeldelse

 

"Duster er en rigtig pris-buster..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Dacia Duster er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG