Se alle vores 3 nyere brugte Mazda2 her

Mazda2 er et godt bud på en kompakt bil i B-segmentet, hvor også Ford Fiesta og VW Polo hører til. Den har et stilfuldt design og gode køreegenskaber, og så er den nem at komme omkring med i byen. Modellen kom på markedet i foråret 2003, og den blev kåret som Årets Bil i Danmark 2008, da anden generation af bilen kom på markedet. Tredje generation blev lanceret i 2014, og den har fået et facelift i 2019 og igen i 2023.

Hos Bjarne Nielsen er vi autoriseret Mazda-forhandler, og vi har derfor stor viden om det japanske mærke. Vi er desuden autoriseret værksted for Mazda og laver autoriseret service og reparationer på alle biler fra mærket, så du kan roligt køre din Mazda til os. Her på siden finder du hele vores udvalg af lettere brugte Mazda2, og da vi er en del af Nielsen Car Group, er der også modeller fra Bilernes Hus på siden.

Har du brug for finansiering, serviceaftale og forsikring, kan vi også hjælpe med det, når du køber en brugt bil hos os. Vi gennemgår den grundigt, så eventuelle fejl og mangler udbedres, og du kan derfor være sikker på, der er mange kilometer tilbage i bilen. Vi giver også altid et halvt års garanti.

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Kompakte og kvikke Mazda2

Med det elegante og markante design fanger Mazda2 øjet med det samme. Den kompakte bil er virkelig kvik at køre i, og du vil elske at sætte dig bag rattet. Den har historisk været kendt for at have imponerende køreegenskaber, og der er arbejdet på at øge komforten, så alt kan betjenes med minimal indsats fra førersædet.

Samlet er Mazda2 et virkelig godt bud på en bybil. Den er i B-segmentet, som også kaldes Polo-segmentet, og der derudover også består af for eksempel Ford Fiesta. Den kvikke styring gør den nem at komme omkring med i byerne, og så er den nem at parkere.

Kåret som Årets Bil 2008 i Danmark

Mazda2 kom på markedet helt tilbage i 2003, og modellen har altså rundet 20 år på markedet. Anden generation kom i 2007, og den udgave blev kåret som Årets Bil 2008 i Danmark. Her blev det blandt andet fremhævet, at det er en let bil, der giver værdi for pengene.

Tredje generation kom på markedet i 2014, og den blev opdateret i 2019. I 2023 er der så en ny faceliftet udgave på vej, hvor der er små ændringer i designet på den kompakte bil.

Benzin- eller hybridmotor og mulighed for automatgear

Der er mulighed for at vælge en klassisk benzinmotor til Mazda2, og så fås den også som mild hybrid. Her er der et ekstra batteri, som understøtter motoren under kørslen. Det er for eksempel ved acceleration og start, og det er med til at forbedre brændstofforbruget. Batteriet oplades blandt andet ved bremsning, og den skal altså ikke oplades med ladekabel.

Den smarte bybil fås med manuelt gear, ligesom den også kan fås med et automatgear for endnu nemmere og behagelig kørsel. Det er med Mazdas kraftfulde og pålidelige Skyactive-motorer, som også er brændstofeffektive.

Vælg udstyrsniveau som Sense, Sky og Cosmo

Mazda har nogle meget veludstyret standardmodeller, og det gælder bestemt også Mazda2, hvor der er både aircondition, fartpilot, læderrat, og 7” touchskærm i standarden Sense. Derudover findes der opgraderingerne Sky og Cosmo, som byder på endnu mere teknologi.

Det er de senere år, at udstyrsniveauerne har haft de navne, men gennem årene har bilmodellen haft forskellige udstyrsniveauer. Er du i tvivl om, hvad bilen har af udstyr, kan du nemt se det på bilens side. Her står alt udstyr oplistet, så du er sikker på at få det udstyr, du drømmer om. 

Mazda2 fra årgang 2018-2024

Det er efterhånden 20 år siden, at Mazda2 blev lanceret, men helt så gamle modeller har vi hos Bjarne Nielsen ikke på lager. Som udgangspunkt er brugte biler hos os relativt nye og primært op til seks år gamle. Derfor kan du finde brugt Mazda2 fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

Det betyder også, at de brugte modeller tilhører tredje generation af bilen, men dog hvor der er har været facelifts undervejs. Når du køber brugt, så er nogle af fordelene, at du tager toppen af nyprisen, ligesom bilen kan leveres med det samme. Der er altså ingen ventetid efter, at den skal produceres først.

Køb din brugte Mazda2 hos Bjarne Nielsen

Som autoriseret Mazda-forhandler har vi hos Bjarne Nielsen et stort kendskab til Mazda, og derfor kan du trygt købe en brugt Mazda2 hos os. Vi sætter altid en skarp pris på vores brugte biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser. Du kan her på siden se vurderingen, så du hurtigt kan få et overblik over vores priser i forhold til resten af markedet.

Er der en model, du gerne vil købe, så kan du bestille den direkte på vores hjemmeside. Her kan du også vælge finansiering, ligesom du kan få en byttepris på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Du kan læse mere om, hvordan du køber bil online her, og så er du altid velkommen til at besøge os hos Bjarne Nielsen for at prøvekøre bilen og høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Relaterede links