Lige nu har vi ... brugte Citroën C3 til salg

Citroën C3 blev introduceret 2002 som en afløser for Citroën Saxo - og som et led i Citroëns strategi om at ændre modellernes navne til et bogstav og et tal, som man også kender det fra eksempelvis Audi og Hyundai. Den første generation Citroën C3 blev kåret til Årets Bil i Danmark 2003, og den nuværende udgave er tredje generation af bilen.

Hos Bjarne Nielsen har vi et udvalg af Citroën C3, og du finder dem her på siden. Vi er en del af Nielsen Car Group, som også ejer Bilernes Hus, og derfor kan der også være brugte modeller fra dem. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler og hjælper dig gerne med at finde den rette nye, brugte bil.

Finansiering, serviceaftale og forsikring kan vi også hjælpe med, når du køber en brugt bil hos Bjarne Nielsen. Og du kan være sikker på, at det er en bil, du har glæde af længe, for vi gennemgår den grundigt under klargøring og udbedrer eventuelle fejl og mangler, ligesom vi også giver et halvt års garanti på vores brugte biler.

Citroën C3 er en storsællert

Citroën C3 er en femdørs minibil, der kom på markedet i 2002. Den fås nu i en tredje generation, som blev lanceret i 2016 og fik et facelift i 2020. Denne udgave er markant anderledes end den første model - og ligner mere en lillebror til Citroën C4, end den minder om sin første forgænger. Den er desuden nært beslægtet til C3 Picasso, der er en mini MPV-udgave af bilen.

Som en del af PSA Gruppen deler den platform med Peugeot 208 og Opel Corsa. Netop Citroën C3 og Peugeot 208 har i mange år kæmpet indædt om at stå øverst på salgshitlisterne i Danmark. Den rammer altså en bred kundegruppe og kan bruges som primær bil til familien, ligesom den også er velegnet som bil nummer to, men hvor der stadig er god plads til alle i familien.

Med benzin- eller dieselmotor

Der er mulighed for at vælge mellem både benzin- og dieselmotor, når du skal have en Citroën C3. Der har gennem tiden været forskellige motorer, og det er en fordel at prøvekøre bilen for at fornemme, hvordan den kører.

Den har kunne fås med både manuelt gear og automatgear, så du har mulighed for at vælge, hvilken type du bedst kan lide at køre med. Du kan på hver bilmodel se, hvilken motor den har, samt om det er manuelt gear eller automatgear.

Udstyrsniveauer som Attraction, Tendance, Iconic og Shine

Når en bilmodel har mere end 20 år bag sig, har den skiftet navn på udstyrsniveauerne gennem tiden. Der har blandt andet været Attraction og Tendance, mens Iconic og Shine er blandt udstyrsvarianterne på den nyeste udgave af Citroën C3.

På hver models side kan du se, hvilket udstyrsniveau bilen har, ligesom du kan se, hvilket udstyr der er i den. Så er du sikker på at få det udstyr, du drømmer om i din kommende nye, brugte bil. Vi hjælper dig også gerne med at finde det rette udstyr.

Citroën C3 fra årgang 2018-2024

Citroën C3 er blandt de mest solgte biler i Danmark år efter år, og derfor findes der mange modeller på brugtvognsmarkedet. Hos Bjarne Nielsen sælger vi primært brugte biler, der er op til seks år gamle, og du vil derfor kunne finde brugte modeller fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024.

Der er flere fordele ved at købe en brugt bil, blandt andet tager man lige toppen af nyprisen, så man enten kan få bilen billigere eller få råd til mere udstyr. Derudover kan bilen leveres med det samme, og du slipper for ventetiden med en nyproduceret bil.

Køb din brugte Citroën C3 hos Bjarne Nielsen

Skal din kommende nye, brugte bil være en Citroën C3, så finder du den her på siden, hvor du kan se udvalget af brugte modeller hos Bjarne Nielsen og resten af Nielsen Car Group. Alle priser vurderes af en uafhængig samarbejdspartner, så det er nemt at overskue, hvordan vores priser er i forhold til resten af markedet.

Er der en bil, du godt vil have, så kan du bestille den direkte på hjemmesiden og få den leveret hjem til dig. Du kan også vælge finansiering og tilbyde din nuværende bil i bytte, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Vi giver dig gerne et tilbud på din nuværende bil. Du kan læse mere om køb online her eller besøge din nærmeste Bjarne Nielsen for at høre mere.

Relaterede links