Find din nye brugte Volvo C40 blandt de 12 modeller, som vi har til salg

Volvo C40 er Volvos første rene elektriske bil, og det er en fremragende start på Volvos fuldelektriske eventyr. En populær crossovermodel med Volvos karakteristiske Thors Hammer-forlygter kombineret med masser af teknologi, lækkert design og høj sikkerhed.

Hos Bjarne Nielsen er vi autoriseret Volvo-forhandler, og vi har derfor et indgående kendskab til Volvo. Kvaliteten på det svenske bilmærkes biler er højt, og derfor er vi også stolte forhandler af Volvo – både nye og brugte.

Har du brug for finansiering, serviceaftale eller forsikring, kan vi også klare det, når du køber brugt bil hos Bjarne Nielsen. Når vi klargør bilen, gennemgår vi den grundigt, så du kan være sikker på, at den kører mange år endnu.

12 BILER
Viser nu 12 af 12 biler

C40 er første elbil fra Volvo

Volvo C40 Recharge er det fulde navn på den fuldelektriske crossover, som var den første rene elbil fra Volvo. Den blev lanceret i 2021. Den har de markante Thors Hammer-forlygter og vertikale baglygter, som understreger den slanke taglinje. Udvendigt er der designmæssigt ingen tvivl om, at elbilen er fra det svenske mærke.

Bilen har den nyeste sikkerhedsteknologi og udstyr, og den er spækket med lækre features. Volvo har virkelig ville imponere med den første bil i deres elektriske eventyr, og det gør de. Som en lækker detalje er interiøret læderfrit for at understrege overgangen til et mere bæredygtigt modelprogram.

God rækkevidde og 1800 kg på anhængertrækket

Der er ofte to ting, man nævner som ulemperne ved elbiler: De kører ikke langt nok, og de kan ikke trække noget. Volvo C40 modbeviser disse påstande. Med en rækkevidde op til 448 km er der masser af kilometer at køre, inden den skal lades op.

Og så har Volvo lavet en elbil, der rent faktisk kan trække en del. Anhængertræk er ekstra udstyr, og det kan eftermonteres, hvis du har udset dig en brugt C40, som ikke har det. Men den kan faktisk trække helt op 1800 kg, så der kan både være trailer eller campingvogn på trækket.

Masser af sikkerhedsteknologi i C40

Volvo C40 får alle fem stjerner i Euro NCAP crashtest, og den har også masser af sikkerhedsteknologi, som gør kørslen mere sikker og afhjælper potentielle farlige situationer. Med nødbremse, vejbaneassistent, skiltegenkendelse og kollisionsafværgelse er du godt hjulpet på vej.

Er der noget bestemt udstyr, som du efterspørger i din kommende brugte C40, hjælper vi gerne med at finde en model, der har det. Og ellers kan du inde på hver models side læse mere om det udstyr, den har.

Udstyrsniveauerne Core, Plus og Ultimate

Da Volvo C40 blev lanceret, var det med en Pro-pakke, som var det højeste udstyrsniveau hos Volvo. I dag fås den fra ny som Core, Plus og Ultimate, så afhængig af modelåret er det forskellige udstyrsniveauer, der arbejdes med. På hver model kan du se, hvilket udstyr de forskellige udstyrsniveauer dækker over.

I dag er standardudstyret Core, som kan opgraderes til både Plus og Ultimate. Core er et rigtigt godt udstyrsniveau, men ønsker du adaptiv fartpilot, blindvinkel assistent og cross trafik alert, så er det Plus-varianterne, du skal kigge efter. Ultimate byder på 360° parkeringskamera og Harman Kardon lydsystem, som er en lækker tilføjelse.

Single eller twin motor med firehjulstræk

Da Volvo C40 var ny på markedet, kunne den kun fås med twin motor og firehjulstræk (AWD), men tilbage i foråret 2022 blev den så lanceret med single motor og forhjulstræk (FWD). Den har en smule kortere rækkevidde og færre hestekræfter, men er en solid tilføjelse til modelprogrammet, fordi den prismæssigt er billigere.

Og vælger du så en brugt udgave af den, tager du lige toppen af nyprisen. Det er en af de største fordele ved at købe brugt, og på den måde kan du enten spare nogle penge eller vælge et højere udstyrsniveau.

Volvo C40 Recharge fra årgang 2021-2024

Der findes naturligvis ikke ældre udgaver af Volvo C40 Recharge end årgang 2021, hvor den er fra. Så det er den tidligste årgang, der kan fås. Der er desuden brugte udgaver fra årgang 2022, 2023 og 2024.

Du kan på hver bilmodels side læse mere om bilen, se årgangen og hvilket udstyr den har. Men uanset model og årgang kan du være sikker på at få en lækker og driftssikker elbil.

Køb din brugte Volvo C40 hos Bjarne Nielsen

Skal din kommende bil være en brugt Volvo C40 Recharge, så finder du den her hos Bjarne Nielsen. Vi har et bredt udvalg, som du kan se på siden, og du kan nemt få et overblik over, hvordan vi har prissat bilerne. Alle priser bliver nemlig vurderet af en uafhængig samarbejdspartner i forhold til resten af markedet.

Finder du en model, du kan lide, kan du købe den direkte på hjemmesiden og få bilen leveret hjemme hos dig. Det er også muligt at vælge finansiering og få et tilbud på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen. Du kan læse mere om køb online her eller høre mere ved at besøge din nærmeste Bjarne Nielsen.

Relaterede links