Se alle vores 3 brugte Audi A6 her

Audi A6 er en fantastisk bil. Bedst kendt i stationcarudgaven, hvor den i mange år har været et populært valg som firmabil, men i lige så høj grad som familiens mest brugte bil. Den er rummelig, smuk og veludstyret, og så er kørekomforten helt i top. Leder du efter en brugt Audi A6, så er du havnet det helt rigtige sted.

Hos Bjarne Nielsen har vi et udvalg af brugte Audi A6 på lager, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette model. Vi er en del af Nielsen Car Group, som også ejer Bilernes Hus i Silkeborg, der er autoriseret Audi værksted, og derfor er vores viden om og erfaring med Audi stor.

Er der brug for finansiering, serviceaftale eller forsikring, er det også noget, vi kan klare, når du køber en brugt bil hos Bjarne Nielsen. Vi gennemgår desuden bilen grundigt under klargøring, så du kan være sikker på, at din nye brugte bil kan køre i mange år, ligesom du altid får et halvt års garanti.

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Audi A6 er mesteren på motorvejen

Alsidig, rummelig og elegant. Audi A6 er en populær bil både som firmabil og familiebil. Særligt Avant-udgaven, der er en stationcar, kører rundt på de danske veje. Modellen blev introduceret i 1994 som erstatning for Audi 100. Den kaldes også C-typ, fordi den er bygget på Volkswagen Groups C-platform, og vi har i dag den femte generation af bilmodellen.

Med en brugt Audi A6 får du en pålidelig og solid bil med et klassisk og tidløst design. Med Audis velkendte designlinjer, høje kvalitet og fire ringe på fronten er du sikker på at få en bil, du kan have glæde af i mange år. Der er en grund til, at den er en foretrukken firmabil: Den svigter ikke – selv efter mange kilometer.

Limousine, Avant eller Allroad Quattro?

Der er flere modeller at vælge mellem, når du skal have en brugt Audi A6. I øjeblikket fås den som Limousine, der er en sedan, Avant, som er stationcar og Allroad Quattro, der er en offroad firehjulstrukken udgave. Der findes også sportsmodellerne S og RS, som står for Sport og Rennsport, der er skabt til at præstere lidt ekstra. Større motor og flere hestekræfter og et mere sporty design kendetegner disse modeller.

Tilbage i tiden har den også været en todørs sedan, en coupé og en combi coupé, så der er flere muligheder for at finde den størrelse, du har brug for.

Benzin, diesel, plug-in hybrid eller ren el

Historisk set har Audi A6 været udstyret med en benzin- eller dieselmotor, men modellen er også kommet med på den elektriske bølge og er kommet i en plug-in hybrid-udgave med en TSFI e-motor. Som det seneste skud på stammen kommer den også i en eldreven udgave. Audi kalder den e-tron concept, og den er i øjeblikket en konceptbil. Der går derfor noget tid, inden den kommer og endnu længere, inden den fås som brugt bil.

Indtil da kan du roligt vælge en af de andre motorer, som er både kraftfulde og pålidelige. Er du til automatgear, fås det også til Audi med S tronic, så du kan nyde en endnu nemmere kørsel.

Limited, Prestige og S line – find det rette udstyrsniveau

Det er klart, at når man har en ældre bilmodel, så har den kunne fås i mange versioner, og dermed også mange forskellige udstyrsniveauer. De nuværende er Sport Prestige og S line, men som brugt finder du også udstyrsniveauer som Limited og Ultra.

På hver model kan du se, hvilket udstyr den har, og vi guider dig gerne til den rette model, så du kan få opfyldt dine ønsker til udstyr. En af fordelene ved Audi er, at de er langt fremme med at komme lækkert udstyr og teknologi i deres biler, og vælger du en brugt udgave, så får du stadig rigtig mange moderne teknologier. ”Vorsprung durch Technik” er deres slogan, og det afspejles blandt andet i udstyrsniveauerne.

Brugte Audi A6 fra 2018-2024

Hos Bjarne Nielsen sælger vi primært nyere brugte biler. Det betyder, at de oftest ikke er mere end seks år gamle. Men der kan være undtagelser, fordi vi kan stå inde for kvaliteten af dem, og det kunne netop være tilfældet med Audi A6.

Leder du efter en brugt Audi A6 fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 eller 2023 kan du finde den hos os. Der begynder også at komme brugte modeller fra 2024, og ved at vælge en brugt udgave tager du lige toppen af prisen og gør, at du måske kan få præcis den veludstyrede udgave, du ønsker.

Køb din brugte Audi A6 hos Bjarne Nielsen

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde din nye brugte bil. Skal det være Audi A6, kan du se vores udvalg her på siden, og alle vores priser er vurderet af en samarbejdspartner, og det gør det nemt at få overblikket over, hvordan vores priser er i forhold til markedet.

Finder du en bil, du gerne vil købe, kan du faktisk bestille den direkte gennem vores hjemmeside. Her kan du også vælge finansiering og få et tilbud på din nuværende bil. Vi tager den nemlig gerne i bytte, når du handler brugte biler hos os. Læs mere om køb online her eller besøg din nærmeste Bjarne Nielsen.

Relaterede links