Lige nu har vi 0 brugte Mazda CX-30 til salg.

Mazda CX-30 blev introduceret i 2019 og kom til salg i Danmark i begyndelsen af 2020. Den ligger størrelsesmæssigt mellem CX-3 og CX-5. Navnet blev CX-30 fordi der allerede findes en CX-4 på det kinesiske marked. CX-30 har på grund af sin mere rummelige størrelse taget over for CX-3 som ikke længere forhandles i Danmark. Generelt er Mazda garant for en god kvalitet, et prisvindende design og et højt udstyrsniveau. 

Oplev også den nye Mazda CX-30

 

  Viser nu 0 af 0 biler

  Masser af udstyr i en Mazda CX-30

  Mazda CX-30 er ligesom resten af modelprogrammet fyldt godt op med standardudstyr fra selv billigste udgave. Moderne sikkerhedssystemer betyder, at den opnår alle fem sikkerhedsstjerner, og samtidig kan du ikke finde en brugt Mazda CX-30 uden lækkert standardudstyr som adaptiv fartpilot, fuld LED-forlygter, parkeringssensor og blindvinkelalarm. Mazda CX-30 kan både fås med manuelt og automatgear. Alle motorerne er mild hybrid og den fås ikke med dieselmotor.

  Mazda er garant for smukt design og kvalitet

  Mazda har vundet adskillige priser sit design og Mazda CX-30 har også taget sin del af priserne. Den har et smukt og velproportioneret design kombineret med en høj og ligefrem luksuriøs interiørkvalitet. Den kan rumme hele familien og dens potente motorer gør det til en leg at køre på både landevej og motorvej. Mazda CX-30 fås med en stærk benzin eller dieselmotor med mild hybrid teknologi der giver den en god brændstoføkonomi.

  Køb Mazda CX-30 til en god brugtpris hos Bjarne Nielsen

  Bjarne Nielsen forhandler nye Mazda og har derfor også et bredt udvalg af brugte Mazda-modeller. CX-30 er sammen med storebror CX-5 i dag en af de mest solgte modeller fra mærket, og derfor kan ud også være heldig at finde en brugt udgave hos Bjarne Nielsen og spare mange penge i forhold til en ny. Samtidig kan vi hos Bjarne Nielsen tilbyde en favorabel serviceaftale sammen med din brugte Mazda CX-30.

  Købe en brugt Mazda CX-30 hos Bjarne Nielsen

  Mazda CX-30 er en crossover SUV der blev lanceret i 2019 og har kunne købes i Danmark fra 2020. Den er derfor som model forholdsvis ny og der findes derfor ikke voldsomt mange brugte til salg endnu.

  Mazda CX-30 presser sig størrelsesmæssigt ind mellem lillebror CX-3 og CX-5. Grunden til at den fik navnet CX-30 og ikke CX-4 skyldes, at der allerede findes en CX-4 på det asiatiske marked.

  Mazda CX-30 er derfor også langt mere rummelig end bådeCX-3 og Mazda3. Samtidig har den det alle efterspørger i dag; frihøjde og nem indstigning kombineret med gode køreegenskaber.

  Relaterede links