Den klassisk fede Ford C-Max har vi lige nu i 2 forskellige eksemplarer

Ford C-Max er en MPV fra Ford bygget til at rumme hele familien med oppakning. Den er solgt siden 2003 og har været populær model for Ford - også herhjemme. I Danmark kører der lige nu en del brugte rundt og det har også været en populær firmabil på gule plader.

I 2019 stoppede produktionen af C-Max, og de produceres derfor ikke længere. Alligevel har vi fortsat et udvalg af den eftertragtede model i vores bilhuse, og Bjarne Nielsen er utvivlsomt det rette sted at gøre en god handel. Vi er Danmarks største Ford-forhandler med samlet set syv Ford-bilhuse fordelt over hele landet.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Brugte Ford C-Max hos Bjarne Nielsen

Leder du efter en brugt Ford C-Max- så er det her hos Bjarne Nielsen, at du kan finde den. Klik blandt de forskellige søgeresultater herover, hvor du finder mange fine brugte Ford C-Max. Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i samtlige år har vi været Ford-forhandler.

Vi har et stort udvalg af brugte Ford C-Max, som er nært beslægtet med Ford Focus. Faktisk hed modellen også Ford Focus C-Max i den første udgave fra 2003 - men det blev ændret, da anden generation kom på markedet i 2010.

Ford C-Max findes i en lang række forskellige udgaver med diverse motorstørrelser og udstyrsniveauer - og vi har et stort udbud af brugte Ford C-Max-modeller.

En brugt Ford C-Maxer indbegrebet af kvalitet, komfort, køreglæde og masser af udstyr, så søger du en, så behøver du ikke lede længere. Kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen Ford-forretning.

Som et af Danmarks største bilhuse finder du et bredt i udvalg i næsten alle bilmærker. Lige fra Honda og Hyundai over Mercedes-Benz og Mitsubishi til Seat og Suzuki.

Men især modeller fra vore "egne mærker" i Bjarne Nielsen-koncernen har vi naturligvis et stort udvalg i. Vi forhandler Ford, Renault, Dacia, KIA, Mazda og Volvo i vores ti bilhuse.

Ford C-Max - en stor succes på vejen

Hos Bjarne Nielsen finder du brugte Ford i alle prisklasser. Fra de billige brugte Ford-varianter såsom Ford Ka og Ford Fiesta til de dyrere og måske lidt mere eksklusive modeller som eksempelvis Vignale-varianterne . Uanset hvilken bil du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand.

Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Fair priser på brugte Ford C-Max

Alle vores priser på brugte Ford C-Max er automatisk vurderet af Indikata. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden.

Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.

Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.

Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Køb brugt Ford C-Max hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Ford C-Max i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser.

Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

Relaterede links