Koreansk kvalitet? Så er Kia Ceed det rette valg. Vi har lige nu 9 nyere brugte Kia Ceed til salg

Da Kia Ceed i begyndelsen af 2007 blev introduceret, var der store forventninger til modellen, som var den første bil fra den sydkoreanske producent, der specifikt var udviklet i Europa til det europæiske bilpublikum. Herhjemme fik bilen - der blev akkompagneret af den iøjnefaldende lange fabriksgaranti på syv år - da også anmeldere til at spærre øjnene op.

Oplev også den nye Kia Ceed

Da FDM som nogle af de første fik mulighed for at teste Kia Ceed - der dengang hed Kia Cee'd - kvitterede de med seks stjerner. Dermed var Kia Ceed den første testbil, som landede det maksimale antal stjerner.

Til gengæld formåede modellen ikke at blive kåret til Årets Bil - hverken i Danmark eller Europa, hvilket Kia Motors eller havde sat næsen op efter. Men Kia Ceed blev en succes rent salgsmæssigt, og den aktuelle model, der er tredje generation, er da også knopskudt med andre varianter såsom Kia XCeed og Kia ProCeed.

9 BILER
Viser nu 9 af 9 biler

Du får en meget lang garanti med Kia Ceed hos Bjarne Nielsen

Din brugte Kia Ceed er født med 7 års garanti (maksimalt 150.000 kilkometer). Alt efter alderen på den brugte Kia Ceed, som du køber, har du derfor ofte lang tid tilbage af garantien. Kia Ceed er lig med biler i b-segmentet, og det er en bil for dig, som gerne vil have mange lækre funktioner samt en driftssikker og rummelig bil, der kan købes til en ganske fornuftig pris.

Uanset om du er førstegangskøber eller blot er på udkig efter en ny og prisvenlig model i den mindre ende af skalaen, så tag et kig på Kia Ceed. Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Kigger du også efter en nyere brugt Kia Ceed - så kig ind til Bjarne Nielsen!

Er du også på jagt efter en brugt Kia Ceed - så finder du den her hos Bjarne Nielsen. Klik blandt de forskellige søgeresultater herover, hvor du finder mange fine brugte Kia Ceed-udgaver i rigtig fin stand. Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i mange af de senere år har vi været Kia-forhandler.

Vi har et stort udvalg af brugte Kia Ceed, som også er en af de mest populære modeller fra Kia. Siden introduktionen i 2007 er der solgt tæt på 25.000 eksemplarer af den flotte og fornuftige Kia Ceed herhjemme. Det betyder, at der står Kia Ceed på mere end hver femte solgte Kia-model i Danmark siden 2006. Modellen findes i en lang række udgaver med diverse motorstørrelser og forskellige udstyrsniveauer - og Kia Ceed er indtil videre produceret i tre generationer.

Fælles for samtlige Ceed-modeller gælder, at de er blandt de bedst sælgende i klassen af mini-biler, og det er også derfor, at der er et stort udvalg af brugte Kia Ceed hos Bjarne Nielsen. En brugt Kia Ceed emmer af kvalitet og komfort - og af køreglæde og bevægelsesfrihed. Kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen Kia-forretning.

Find de nyere årgange af Kia Ceed hos Bjarne Nielsen: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Alle vores priser på brugte Kia Ceed er automatisk vurderet af Indikata. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du kan være sikker på at gøre en fordelagtig handel, mens vi kan holde vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.

Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark. Uanset hvilken Kia Ceed du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand. Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver bil gennemgår en omfattende klargøringsproces hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem.

Vi har fair priser på Kia Ceed benzin, diesel, hybrid og plug-in hybrid

Hos Bjarne Nielsen har vi et stort udvalg af nyere brugte Kia Ceed-modeller. Hos os får du altid brugte Kia Ceed i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

Relaterede links