Se alle vores 1 nyere brugte Volkswagen Transporter her

Volkswagen Transporter har gennem mere end 70 år været en driftssikker makker til alle typer erhverv og virksomheder. Det er en mellemstørrelse varevogn, der kan løse mange transportbehov, og den kan rumme 5,8-9,3 m³, afhængig af hvordan taghøjde og længde kombineres. Mulighederne er uendelige med denne alsidige varevogn, og du finder her på siden vores udvalg af nyere, brugte modeller, der kan leveres med det samme til din virksomhed.

Hos Bjarne Nielsen har vi et bredt udvalg af nyere, brugte varevogne som Transporter, ligesom vi også har brugte udgaver fra Bilernes Hus, fordi vi er en del af Nielsen Car Group koncernen. Varebilerne er på lager og klar til levering, så du hurtigt kan blive godt kørende.

Vi hjælper gerne med en attraktiv leasingaftale, ligesom vi også kan hjælpe med indretning af varevognen, hvis du har brug for det. Kontakt dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig som erhvervskunde.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Mere end 70 år med VW Transporter

I 1950 kørte den første udgave af Volkswagen Transporter af samlebåndet, og den blev i Danmark kendt som Rugbrødet, men den bliver også kaldt Bulli. Modellen udviklede sig gennem årene, og den blev i 2015 lanceret i version 6 kaldet T6, og i efteråret 2019 kom T6.1-udgaven, som førte modellen ind i den digitale æra med et stort udvalg af assistentsystemer.

Den er dog stadig en pålidelig og driftssikker varevogn, der kan bruges af mange forskellige erhverv. Der er et væld af kombinationsmuligheder, og den fås både som kassevogn, kombi og ladvogn og kan kombineres, så der er over 460 modelvarianter.

Kan rumme 5,8-9,3 m³ afhængig af højde og længde

Der er mange muligheder for at få den Transporter, der passer præcis til dit erhverv. Man kan nemlig kombinere højde og længde på varevognen på mange forskellige måder, ligesom den også fås som kombi eller ladvogn.

Den fås i både kort og lang udgave, mens den lange udgave også kan fås med højt tag. Du kan på hver brugt bils side læse, hvilken udgave der er tale om. Den mindste, der er kort og med normalt tag, kan rumme 5,8 m³, mens den største, der er lang og med højt tag, kan rumme 9,3 m³.

Vundet International Van of the Year 3 gange

Da den nuværende version af Transporter T6 blev lanceret, blev den kåret som International Van of the Year 2016. Det var tredje gang, at modellen vandt prisen, og begrundelsen var blandt andet, at varevognen havde forbedrede køreegenskaber og komfort, ligesom interiøret er i top, og motorerne er brændstoføkonomiske, støjsvage og smidige.

Der blev også lagt vægt på sikkerhedsteknologien i bilerne, som er taget fra personbilerne. Det er blandt andet blindvinkelassistent, træthedsassistent og nødbremseassistent, som har været med til at forbedre sikkerheden markant for både fører og medtrafikanter.

Effektive og driftssikre dieselmotorer

Det er vigtigt med en driftssikker varevogn, når man bruger den hver dag, og det får du med Volkswagen Transporter. Den har effektive dieselmotorer, der yder 90-199 hk afhængig af udgaven. De er desuden brændstoføkonomiske.

Det er også muligt at få Transporter med firehjulstræk, som kan være en fordel på byggepladser, hvor underlaget er ujævnt. Uanset hvilken motor du vælger, får du en motor, der sørger for, at du nemt kommer fra a til b, også når varerummet er fyldt op.

Udstyrsniveauer som Comfort og Pro

Med den nyeste udgave af Transporter kaldet T6.1 har du mulighed for at vælge mange forskellige assistentsystemer, som skal gøre kørslen nemmere, mere komfortabel og mere sikker. Der er mange muligheder for ekstra udstyr og tilpasninger, og den fås i udstyrsniveauer som basis, Comfort og Pro.

Du kan på hver brugt bils side se, hvilket udstyrsniveau det er, og hvilket udstyr varevognen har. Vi hjælper dig også gerne med at finde en varevogn med det udstyr, som du godt kunne tænke dig.

VW Transporter fra årgang 2018-2024

Volkswagen Transporter har mange år på bagen, og der er solgt mere end 13 millioner eksemplarer gennem de mere end 70 år, som varevognen har været på modelprogrammet hos Volkswagen. Hos Bjarne Nielsen sælger vi dog ikke så gamle varevogne. Som udgangspunkt er de op til seks år gamle, men der kan være undtagelser, hvis de for eksempel ikke har kørt så langt. Det vigtigste er, at vi kan stå inde for kvaliteten af de brugte varevogne, og derfor giver vi altid et halvt års garanti som en sikkerhed for, at bilen er i top.

Du finder derfor VW Transporter fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024. Det er altså den samme udgave T6, men dog modeller fra 2019 er T6.1, som har fået en opdatering. Du kan se mere om de forskellige brugte udgaver på deres modelside.

Køb din brugte Volkswagen Transporter hos Bjarne Nielsen

Skal du have en Volkswagen Transporter? Så finder du den brugt hos Bjarne Nielsen. Vi har et bredt udvalg, som du finder på siden her, og du kan nemt sammenligne priser. Vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne i forhold til resten af markedet, så det er overskueligt for dig at finde ud af, hvordan bilerne er prissat.

Ønsker du at lease en Volkswagen Transporter, sammensætter vi gerne et attraktivt leasingtilbud. På hver models side kan du finde kontaktoplysninger til en erhvervskonsulent, og ellers er du altid velkommen i dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus. Alle brugte varebiler her på siden, er klar til hurtig levering.

Relaterede links