Find din nye brugte Volvo XC40 blandt de 25 modeller, som vi har til salg

Volvos XC40 er en luksus Crossover SUV, denne blev første gang præsenteret i 2017 og på det tidspunkt var den introduceret med både diesel- og benzinmotor. I 2019 blev også en plug-in hybrid version introduceret denne kaldes XC40 Recharge.

XC40 har lige siden introduktionen været en utrolig populær bil og har blandt andet vundet Årets Bil i Europa-kåringen, hvilket er første og - indtil videre - eneste gang, det er sket for Volvo.

Oplev også den nye Volvo XC40

Hos Bjarne Nielsen vil du finde et bredt udvalg af Volvo XC40 til salg, hvilket blandt andet skyldes, at vi er tredobbelt autoriseret Volvo-forhandler. Grundet den relativt korte tid på markedet, er alle bilerne som er til salg, ret nye biler. Volvo XC40 er en bilmodel i premium-segmentet, og derfor er Volvo XC40 Recharge ofte at finde i en lidt højere prisklasse.

25 BILER
Viser nu 21 af 25 biler
Vis flere biler

Du skal købe din nye brugte Volvo XC40 2021 hos Bjarne Nielsen

Leder du efter en nyere brugt Volvo XC4 - så kan du roligt lægge vejen ind for det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus. Eller klik roligt videre blandt de forskellige søgeresultater her på sitet, hvor du finder mange flotte udgaver af Volvo XC40. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i mange af de år har vi været autoriseret Volvo-forhandler med forretning både i Køge, Esbjerg og Herning.

I 2019 blev en Volvo XC40 plugin hybrid, som kaldes Volvo XC40 Recharge. I 2021 blev en fuldelektrisk udgave lanceret, og dermed kan man finde en Volvo XC40 Recharge til ethvert behov. I forhold til Volvo XC40 Recharge-modellernes rækkevidde på el, skal der naturligvis tages højde for, at det afhænger af både vejr og kørestil.

Find de nyere årgange af Volvo XC40: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Den nye Volvo XC40 Recharge er et glimrende valg - der er masser af udstyr, og komforten er helt i top. Og så er der det med sikkerheden, som altid kommer i første række hos Volvo. Det svenske bilmærke er markedsledende når det gælder sikre biler. Mange af de sikkerhedsfunktioner, som vi i dag tager for givet, er opfundet af Volvo. Tag blot opfindelsen af sikkerhedsselen og nakkestøtten - det er gode tiltag, som Volvo står bag.

Volvo er hoppet med teknologi-vognen og tilbyder rigtig mange lækre funktioner. Tag blot Volvo-on-Call som eksempel. Her kan du via din mobil eksempelvis bede bilen om at varme op, så den er klar, når du skal ud at køre en vintermorgen. Volvo-on-Call er muligt på de fleste nyere modeller, men kræver et abonnement og eventuelt montering.

Vi har fair priser på Volvo XC40 benzin, diesel, hybrid og plug-in hybrid

Uanset hvilken Volvo XC40-model du vælger, så kan du være helt sikker på, at du får en køreoplevelse på første klasse. Desuden er vores pris fuldstændig fair. Volvo XC40 findes i en række forskellige motorvarianter - de nyeste årgange byder på plug-in hybrid og fuld elektrisk drift.

Du har mulighed for at vælge køre tilstanden Pure, og når denne er valgt, så kører bilen udelukkende på el. Denne kommer ligesom med den klassiske Volvo XC40 i forskellige udstyrsvarianter. Du finder praktiske og smarte opbevaringsløsninger i bilen blandt andet til træningstasker, telefoner, computere, vandflaske og kroge til indkøbsposer.

Hvorfor købe ny brugt Volvo XC40 Recharge hos Bjarne Nielsen?

Volvo har haft nærmest enorm stor succes med deres XC-modeller, hvoraf Volvo XC40 er den yngste i modelprogrammet. Det var den store luksuriøse Volvo XC90, som indledte eventyret med SUV-udgaverne, og siden kom Volvo XC60 med i programmet. I 2017 blev Volvo XC40 introduceret, og denne model blev strakt en stor sællert på især det europæiske marked. Du finder praktiske og smarte opbevaringsløsninger i bilen blandt andet til træningstasker, telefoner, computere, vandflaske og kroge til indkøbsposer. Modellen findes også med panoramasoltag, som kan gøre køreoplevelsen helt unik. Generelt er standardudstyret i disse biler høj,t sikkerheden er helt i top og designet er bare lækkert.

Relaterede links